Masina de spalat rufe verticala AEG Seria 7000 LTX7E273E, 7 kg, 1200 rpm, Inverter, tehnologie ProSteam, ProSense, clasa D, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe verticala AEG Seria 7000 LTX7E273E, 7 kg, 1200 rpm, Inverter, tehnologie ProSteam, ProSense, clasa D, alb de la AEG

Masina de spalat cu incarcare verticala AEG Seria 7000,capacitate 7 kg, cu motor Inverter cu Magnet Permanent, clasa de consum A+++(-20%),tehnologie ProSense + ProSense, certificare Woolmark Green, programe speciale - cu abur; antialergic; rapid 3kg in 20 min; outdoor - si optiuni SoftPlus; tratare pete; reducere durata.
   

- Va prezentam protectorul inteligent de camasi
Tehnologia ProSteam® din seria AEG 7000 de masini de spalat cu incarcare verticala - care au un design care economiseste spatiul - foloseste puterea aburului pentru a reduce cutele si a reimprospata hainele. Oferind un aspect impecabil, fara efort, in fiecare zi.

- Mai putin de calcat. Haine mai proaspete
Tehnologia ProSteam® va permite finalizarea unei spalari cu aburi pentru a reduce cutele sau utilizarea unui program separat pentru a reimprospata hainele - oferindu-va un aspect impecabil, fara efort, zi dupa zi.

- Are grija de haine. Economiseste apa si energie
Cu tehnologia ProSense®, fiecare incarcatura este cantarita pentru a fi adaptata ciclului - ajustand durata minima necesara pentru o spalare completa. Reducand uzura si protejand culorile hainelor dvs. clasice.

- Bucurati-va de senzatia de haine mai moi
Optiunea SoftPlus se asigura ca balsamul ajunge in fiecare zona a tesaturii atunci cand intra in tambur, acesta face ca hainele dvs. sa se simta mai moi, mai catifelate si mai fine ca niciodata, in timp ce protejeaza fibrele si prelungeste viata fiecarui articol de imbracaminte.

- Motor cu inverter, cel mai redus consum de energie
Motorul OKOInverter eficient energetic va ofera cea mai ridicata eficienta si durabilitate si asigura o performanta superioara, indiferent de programul selectat


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Verticala
Marime familie 3 membri
Capacitate de incarcare 7 Kg
Viteza maxima centrifugare 1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare 78 dB
Nivel zgomot spalare 49 dB
Tip deschidere hublou Partea superioara
Tip panou de comanda Mecanic Digital
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Adancime 60 cm
Latime 40 cm
Inaltime 89 cm
Greutate 61 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 140 kWh
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Eficienta energetica centrifugare Clasa B
Consum de energie/100 spalari 69 kWh

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii SoftPlus
Functii de siguranta Blocare de siguranta
Tehnologii ProSteam ProSense

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Rufe delicate Lana Bumbac Antialergic Program sintetice Lenjerie Outdoor Pilote/Cuverturi Abur reimprospatare
Numar programe spalare 10
Dispensere Balsam Detergent
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      10
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.