AEG Masina de spalat rufe L89495FL2 OkoMix, Inverter, 9 kg, 1400 rpm, tambur ProtexPlus, hublou rama SILVER, clasa A+++-50%

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe L89495FL2 OkoMix, Inverter, 9 kg, 1400 rpm, tambur ProtexPlus, hublou rama SILVER, clasa A+++-50% de la AEG

 

Curatare mai profunda si mai delicata - pentru haine ca noi


Noua tehnologie OKOMix de la aceasta masina de spalat rufe pre-amesteca si dizolva complet in apa detergentul si balsamul. Atunci cand solutia complet dizolvata este pulverizata in tambur, aceasta foloseste la maxim detergentul si balsamul, patrunzand si mai adanc in fiecare fibra a materialului. Aceasta inseamna ca hainele vor fi mai moi si mai curate decat pana acum si vor arata ca noi.

 

 

Spuneti adio petelor albe


Pulverizarea directa asigura distribuirea uniforma in incarcatura a amestecului de apa cu detergent, evitand formarea de puncte albe si pete pe hainele dumneavoastra. Deoarece mai intai amesteca si dupa aceea pulverizeaza, hainele dumneavoastra vor fi intotdeauna spalate mai bine si cu mai multa atentie.

 

 

 

OkoInverter, cel mai redus consum de energie


Noul motor eficient energetic OkoInverter de la AEG ofera cea mai mare eficienta si durabilitate, asigurand controlarea exacta a miscarii tamburului si zgomot redus la ciclurile de spalare.

 

 

OptiSense: intotdeauna un consum minim


Aceasta este masina inteligenta de spalat rufe. Sistemul sau OptiSense regleaza aparatul in ceea ce priveste utilizarea energiei, apei si a timpului pentru a se adapta dimensiunii incarcaturii, pentru cea mai buna eficienta in fiecare situatie - indiferent daca spalati o incarcatura completa sau doar cateva articole.

 

Puternic si delicat - curatare mai profunda, rufe mai moi


Tehnologia brevetata de la aceasta masina de spalat rufe pre-amesteca si dizolva complet detergentul si balsamul de rufe pentru o curatare puternica si delicata in profunzime. Pentru haine mai moi si mai curate care arata ca noi.

 

ProtexPlus este cea mai delicata metoda de spalare


Masina de spalat ProtexPlus este atat de delicata la spalarea in siguranta a celor mai fine tesaturi astfel incat rufele Dvs. vor arata ca noi pentru un timp mai indelungat. Tehnologia DirectSpray dizolva rapid detergentul asigurand o spalare echilibrata si o clatire eficienta. Certificata Woolmark Platinum.

 

Caracteristici generale

Tip produs:

Incarcare frontala

Tip incarcare:

Frontala

Tip afisaj:

LCD

Viteza de centrifugare (rpm):

1400

Capacitate de incarcare (kg):

9

Clasa de eficienta energetica:

A+++

Consum in program standard apa (l):

57

Consum in program standard (kwh):

0.64

 
Programe

Program bumbac:

Da

 
Functii si siguranta

Functii speciale:

Dispozitiv anti-scurgere cu senzor Aqua Control
Optiune de economisire a timpului

Altele:

Dozator detergent cu 4 compartimente
Sistem OptiSense
ProTex Plus

 
Detalii tehnice

Consum mediu anual de apa (l):

10499

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A):

75

Nivel de zgomot la spalare dB(A):

51

Dimensiuni (IxLxA cm):

85 x 60 x 60.5

Material cuva:

Carboran

Culoare:

Alb

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.