Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLW5, 9 kg, 1200 RPM, Aqua Surf, Motor Silent Inverter, Clasa A+++ , Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLW5, 9 kg, 1200 RPM, Aqua Surf, Motor Silent Inverter, Clasa A+++ , Alb de la Arctic

Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLW5, 9 kg, 1200 RPM, Aqua Surf, Motor Silent Inverter, Clasa A+++ , Alb
 
Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa
Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort.
   
Drum Clean
Un program de autocuratare a tuburilor si a cuvei care iti asigura un nivel ridicat de igiena, cu o temperatura de 90 grade. Drum Clean este un ciclu care trebuie executat o data la 1-2 luni, fara articole in interior.
   
Clasa energetica A+++
Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator.
 
Capacitate de incarcare 9 Kg
Cea mai generoasa capacitate de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
 
Child Lock
Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.
 
Motor Silent Inverter
Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor ofera eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!
   
Rapid+
Functia Rapid + reduce cu pana la 55% durata de spalare, in functie de programul selectat si de tipul tesaturii. Functia speciala poate fi folosita pentru toate programele dedicate articolelor sintetice sau din bumbac.
   
Camasi
Program dedicat camasilor din bumbac, articolelor din materiale sintetice sau combinate. Programul iti garanteaza cu tinuta ta de birou va fi mereu impecabila. Speli camasile in conditii optime!
   
Bumbac
Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!
   
Clatire rufe
Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!


EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 195 kWh
Consum de putere - program standard 1.12 kWh
Consum mediu anual de apa 10559 l
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica centrifugare Clasa B

DIMENSIUNI

Adancime 64 cm
Latime 60 cm
Inaltime 84 cm
Greutate 71 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 9 Kg
Viteza maxima centrifugare 1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare 72 dB
Nivel zgomot spalare 53 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Mecanic Digital
Culoare Alb

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Prespalare Amanare pornire Rapid+ Design S-Shape Indicator timp ramas
Durata timer 19 h
Functii de siguranta Sistem electronic de control al balansului Blocare acces interfata Senzor scurgeri
Tehnologii Drum Clean Aqua Surf Eco Heater Child Lock

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Mixt Bumbac Camasi Clatire Stoarcere + Evacuare Culori inchise Spalare rapida Sintetice Lana Paturi si cuverturi Bumbac Eco Antialergic+ Perdele Delicate 30° Anti-pete
Dispensere Detergent
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.