Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW1, Extrasteam, Clasa E, 7kg, 1000rpm, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW1, Extrasteam, Clasa E, 7kg, 1000rpm, alb de la Arctic

 

ExtraSteam

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceputul programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere. ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat.

 

Control:

XL Door

Usa de diametru de 34 cm iti permite o incarcare mai usoara chiar si atunci cand vrei sa introduci in masina de spalat cantitati mari de rufe.

Capacitate de incarcare 7 Kg

Masina de spalat Arctic cu capacitate de incarcare generoasa, ideala pentru familiile numeroase. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!

 

Child Lock

Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.

Performanta si eficienta:

Aqua Surf

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.

Programe delicate:

Bumbac 40°C

Program de spalare la 40 grade a rufelor din bumbac. Astfel, poti obtine rufe curate chiar si atunci cand tesatura este delicata.

Programe standard:

Eco 40-60

Programul Eco 40-60 este recomandat pentru rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, care se pot spala la 40°C sau 60°C, impreuna, in acelasi ciclu de spalare. Acest program dureaza mai mult comparativ cu alte programe, dar se realizeaza o economie semnificativa de energie si apa.

Functii speciale:

Stoarcere+Evacuare

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1000
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.