Arctic Masina de spalat rufe cu uscator APLWD741262WST, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, 1200 rpm, Clasa D, Motor Silent Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, ExtraSteam, Downloaded Program, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.786,78 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

APLWD741262WST

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator APLWD741262WST, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, 1200 rpm, Clasa D, Motor Silent Inverter, HomeWhiz, Conectare Bluetooth, ExtraSteam, Downloaded Program, Alb de la Arctic

 

 

 

Beneficii:

  • Masina de spalat rufe cu uscator si incarcare frontala;
  • Capacitate de incarcare de 7 kg, potrivita pentru o familie de 3-4 membri;
  • Hublou cu deschidere pe partea stanga;
  • Viteza maxima de centrifugare de 1200 rotatii pe minut, si un zgomot de 76 db la centrifugare si 55 db la spalare;
  • Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile ExtraSteamHomeWhizMotor Silent Inverter, iar ca functii, Rapid+Add-In Child Lock si Remote Control.

Masina de spalat cu uscator este dotata cu tehnologia HomeWhiz Bluetooth care te ajuta sa controlezi si sa monitorizezi electrocasnicele din casa prin conectare Bluetooth. Te poti conecta prin aplicatia HomeWhiz atat de pe tableta, cat si de pe telefonul tau smart. Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final, in functie de programul selectat. Motorul Silent Inverter iti confera linistea de care ai nevoie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.

Tehnologii

Homewhiz prin Bluetooth

Noua gama de electrocasnice Arctic dotata cu tehnologia HomeWhiz te ajuta sa controlezi si sa monitorizezi electrocasnicele din casa prin conectare Bluetooth. Te poti conecta prin aplicatia HomeWhiz atat de pe tableta cat si de pe telefonul tau smart.

   

Motor Silent Inverter

Motorul Silent Inverter iti confera linistea de care ai nevoie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Acesta are niste avantaje care iti aduc un plus de confort de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice. Vei putea conta pe durabilitatea si robustetea motorului stiind ca vor trece testul timpului.

 

   

ExtraSteam

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final, in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceput programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere.

   
Programe  

Spalare rapida/express 14'

Pentru spalarile zilnice, apasand pe un singur buton, ai optiunea de a alege cel mai scurt program de spalare, destinat unui volum redus de rufe cu grad redus de murdarie. 

   

Geci cu puf

Acest program este dedicat pentru spalarea hainelor, vestelor, jachetelor etc. ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina”. 

   

Camasi

Program de spalare dedicat, care mentine camasile ca noi dupa mai multe spalari. Acest program special pentru camasi utilizeaza mai putine miscari si mai delicate, in timp ce temperatura este setata la maximum 60°C, pentru a preveni deteriorarea camasilor si a prelungi durata lor de utilizare.

   

Eco 40-60

Programul Eco 40-60 este capabil sa curete rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, la temperaturi de 40°C sau 60°C, impreuna, in acelasi ciclu, acest program fiind folosit pentru a evalua respectarea legislatiei UE cu privire la eco-design. Consumul de energie si apa va scadea considerabil, oferind o spalare mai economica

   

Bumbac

Stim cat de important e sa iti pastrezi hainele preferate intr-o conditie buna. De aceea, programul Bumbac asigura protectia tesaturilor de bumbac in timpul spalarii.

   

Lana/spalare manuala

Acest program este dedicat articolelor din lana/materialelor delicate cu conditia sa fie respectate instructiunile de pe eticheta. Rufele vor fi igienizate utilizandu-se o actiune de spalare delicata pentru a nu deteriora imbracamintea. Te poti bucura in continuare de hainele tale delicate fara a iti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.

   

Sintetice

Programul Sintetice este special gandit pentru protectia hainelor mai putin rezistente, care sunt din material sintetic. Astfel, scapi de grija uzurii hainelor datorate spalarii.

   

Clatire

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!

   

Stoarcere + evacuare

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!

   

Uscare bumbac

Uscarea articolelor din bumbac are loc cu grija, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate, iar hainele perfect uscate.

   

Spalare/uscare rapida 1kg

Poti spala si usca 1 kg de haine in doar 60 de minute! Programul este destinat pentru spalarea si uscarea rapida a hainelor care au fost purtate o perioada scurta de timp si nu prezinta grad ridicat de murdarire. Acest program este potrivit pentru hainele cu textura fina, care se usuca rapid (camasi, tricouri).

   

Spalare/uscare 4kg

Programul permite incarcarea cuvei cu pana la 4 kg rufe din bumbac si garanteaza spalarea si uscarea impecabila a acestora.

   

Uscare sintetice

Spalarea si uscarea articolelor sintetice are loc cu grija, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate, iar hainele perfect uscate.

   

Antialergic+ spalare/uscare

Un Program de igienizare cu timp mai lung de incalzire si un ciclu suplimentar de clatire, pentru rufele bebelusilor si ale persoanelor alergice. Masina de spalat cu uscator Arctic este potrivita pentru fiecare membru al familiei tale. Speli cu minim de efort hainele persoanelor cu pielea sensibila! Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei ca toti cei dragi sa fie in siguranta.

   

Downloaded/program

Acum poti descarca mult mai simplu programele pe care ti le doresti, cu ajutorul programului de download, direct de pe interfata electrocasnicelor tale dotate cu HomeWhiz. Ai posibilitatea sa selectezi programul dorit din setul de 5 programe prestabilite si il poti modifica cu usurinta de cate ori ai nevoie. Cele 5 programe prestabilite sunt: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel.

   

Prespalare

Programul ajuta la indepartarea tuturor petelor de pe rufele foarte murdare. Hainele tale vor arata impecabil cu masina de spalat Arctic!

   

Drum Clean

Un program de intretinere a masinii de spalat care iti asigura un nivel ridicat de igiena, Drum Clean este un ciclu care este recomandat a se efectua periodic, o data la 1-2 luni, fara articole in interior.

   

Functii

Urmarire programe speciale

Stii mereu ce program ai selectat cu functia speciala a display-ului masinilor de spalat cu uscator Arctic.

   

Unghi de deschidere de 170 grade

Unghiul de deschidere de 170˚al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei.

   

Add-In

Datorita functiei speciale Add-In poti adauga orice articol de care ai uitat in primele 5 minute ale ciclului de spalare ales. Selectezi butonul pauza, adaugi articolele de imbracaminte uitate si reactivezi butonul pornire/pauza pentru continuarea ciclului de spalare.

   

Sistem electronic de control al balansului

Sistemul electronic de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel zgomotul si vibratiile produse de centrifuga masini de spalat rufe vor fi reduse la minim. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii.

   

Sistem electronic de reglare a consumului de apa

Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

   

Afisare timp spalare ramas

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.

   

Antisifonare

Functie speciala prin intermediul careia ciclul de stoarcere este divizat in mai multe etape pentru o actiune mai delicata asupra hainelor. Indiferent ca ai nevoie de haine pentru birou sau pentru o ocazie speciala, hainele tale vor fi gata de purtare!

   

Rapid+

Functia Rapid + reduce cu peste 50% durata de spalare, in functie de programul selectat si de tipul tesaturii. Functia speciala poate fi folosita pentru toate programele dedicate articolelor sintetice sau din bumbac.

   

Uscare

Activeaza functia de Uscare imediat dupa selectarea programului de spalare si vei avea nu doar rufe spalate ci si uscate. 

   

Child Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.

   

Abur

Pentru reducerea cutelor si scurtarea timpul de calcare puteti activa functia auxiliara cu abur- Extra Steam.

   

Uscare temporizata

Poti selecta functia de uscare temporizata pentru a usca rufele la nivelul de uscare dorit. Durata programului poate fi intre 30, 90 si 150 de minute, pentru a atinge la temperaturi scazute nivelul de uscare dorit. In cadrul acestui program, uscatorul de rufe va functiona pe durata selectata indiferent de nivelul de uscare al rufelor.

   

Remote control

Utilizati functia auxiliara Remote Control pentru a conecta produsul la dispozitivele de control smart prin aplicatia Homewhiz.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Cu uscator
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie 3 membri 4 membri
Capacitate de incarcare 7 Kg
Viteza maxima centrifugare 1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare 76 dB
Nivel zgomot spalare 55 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Adancime 50 cm
Latime 60 cm
Inaltime 84 cm
Greutate 62 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 1134 kWh
Eficienta energetica Clasa energetica B dintr-o gama de la A la G
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Eficienta energetica spalare si uscare Clasa E
Consum de energie/100 spalari 265 kWh

USCARE

Capacitate uscator 4 Kg
Nivel zgomot ciclu uscare 66 dB
Programe uscare

Bumbac

Sintetice

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii

Timer

Antisifonare

Child Lock

Rapid+

Urmarire programe principale

Uscare

Abur

Remote Control

Afisare timp spalare ramas

Add In

Sistem electronic de reglare a consumului de apa

Motor inverter

Spalare cu aburi

Durata timer

30 min

90 min

150 min

Functii de siguranta

Blocare acces interfata

Sistem electronic de control al balansului

Tehnologii

Bluetooth

HomeWhiz

Motor Silent Inverter

ExtraSteam

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare

Bumbac

Prespalare

Camasi

Clatire

Stoarcere + Evacuare

Sintetice

Geci cu puf

DrumClean

Downloaded Program

Eco 40-60

Lana/Spalare manuala

Antialergic+ spalare/uscare

Spalare/uscare rapida 1 kg

Spalare/uscare 4 kg

Spalare rapida/express 14'

Durata program rapid 15 min
Durata program ECO 445 min
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Capacitate de uscare (kg)
      4
    • Numar de programe
      15
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.