Masina de spalat rufe Arctic APL91423XLW5, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa C, Motor Silent Inverter, ExtraSteam, Add-In, DrumClean+Steam, Ecran LCD, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.084,62 lei
Pret 36 Rate Optimo: 76.41 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

APL91423XLW5

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Arctic APL91423XLW5, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa C, Motor Silent Inverter, ExtraSteam, Add-In, DrumClean+Steam, Ecran LCD, Alb de la Arctic

Si tu crezi ca treaba bine facuta poate fi facuta si discret, in liniste? Masina de spalat rufe APL91423XLW5 de la Arctic ti-o dovedeste gratie motorului Silent Inverter, care asigura un nivel redus de zgomot in timpul functionarii. Mai mult, consumul de resurse este optimizat la maxim, cu tehnologia Smart Sensors, ce masoara si regleaza automat nivelul de spuma, temperatura apei, viteza de centrifugare si tensiunea de alimentare.

ExtraSteam

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final, in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceput programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere. ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat.

Motor Silent Inverter

Motorul Silent Inverter iti confera linistea de care ai nevoie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Un plus de confort de la prima utilizare: eficienta energetica, nivel de zgomot redus prin controlul imbunatatit al turatiei si in acelasi timp poti conta pe durabilitatea motorului stiind ca va trece testul timpului.

Add-In

Datorita  functiei speciale Add-In a masinii de spalat rufe Arctic puteti adauga orice articol de care ati uitat in primele 5 minute ale ciclului de spalare ales. Selectezi butonul pauza, adaugi articolele de imbracaminte uitate si reactivezi butonul pornire/pauza pentru continuarea ciclului de spalare.

Geci cu puf cu ExtraSteam

Acest program este dedicat pentru spalarea hainelor, vestelor, jachetelor etc, ce contin puf si a caror eticheta recomanda „spalare la masina”.

Specificatii & Informatii tehnice

Cod EAN: 8690842500961
Clasa eficienta energetica: C
Consum de apa (litri/ciclu): 41
Consum energie (kWh/100 cicluri): 65
Durata program Eco 40-60 (h:min/ciclu): 03:48
Clasa eficienta centrifugare: B
Nivel zgomot centrifugare (dB): 75
Clasa zgomot centrifugare: B
Dimensiune neta (lxLxA,cm): 84,5x60x55
Greutate neta (kg): 70
Capacitate de incarcare (kg): 9
Turatie maxima (rpm): 1400
Turatie de stoarcele variabila
Door opening angle: 170º
Ecran LCD
Buton pentru setarea temperaturii
Culoare produs: Alb
Culoare usa: Gri

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.