Masina de spalat Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Slim, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Slim, Alb de la Arctic

O masina compacta, avand o capacitate de incarcare sporita, de 5 kg, clasa energetica A+ si 15 programe de spalare. Design-ul S-shape si sistemul electronic de control al balansului diminueaza vibratiile si zgomotul in timpul spalarii, asigurand o functionare silentioasa. Ideala pentru spatiile restranse.

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

 

Design S-shape

Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!

Sistem electronic de control al balansului

Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot!

 

Spalare rapida

Program dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Programul tau nu va fi suferi modificari pentru ca hainele dorite vor fi spalate in cateva momente. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil

Lana

Program usor de folosit pentru haine dificil de curatat, precum cele din lana. Articolele din lana sau alte tesaturi delicate nu vor fi deteriorate. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort!

Delicate 30°C

Program pentru spalarea hainelor cu tesaturi delicate, ce nu necesita o curatare intensiva. Chiar si cele mai fine tesaturi sunt curatate in siguranta!

 

Bumbac

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!

Clatire rufe

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!

Stoarcere+Evacuare

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!

 

Performanta si consum


Clasa energetica: A+
Consum energetic (kWh/an): 168
Capacitate de incarcare (kg): 5
Numar maxim de rotatii (rpm): 1000
Eficienta stoarcere: C


Date tehnice


Culoare: Alb
Nivel de zgomot (Spalare / Centrifugare dB): 61 / 77
Unghi deschidere usa: 155
Dimensiuni (IxLxA / cm): 84x60x41,5
Panou de control cu LED-uri


Functii si caracteristici


Numar de programe: 15
Sistem electronic de control al balansului
Design S-shape
Turatie stoarcere variabila


Programe si functii speciale


Bumbac Eco
Bumbac Eco 40
Bumbac 40
Bumbac apa rece
Bumbac 60 cu prespalare
Bumbac
Clatire
Delicate 30
Lana 40
Sintetice
Sintetice rece
Sintetice 40
Spalare manuala
Stoarcere + Evacuare
Spalare rapida

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1000
    • Capacitate de incarcare (kg)
      5
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.