Masina de spalat rufe Beko WUE8746N, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor ProSmart, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure, AddGarment, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Beko WUE8746N, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor ProSmart, HomeWhiz, Remote Control, SteamCure, AddGarment, Alb de la Beko

HomeWhiz®
Noua gama de electrocasnice Beko dotata cu tehnologia HomeWhiz®, te ajuta sa monitorizezi si sa gestionezi toate electrocasnicele din casa folosind telefonul sau tableta, prin Bluetooth. Aplicatia HomeWhiz® conecteaza intre ele electrocasnicele Beko pentru ca tu sa te bucuri de confort si de mai mult timp liber. Aceasta aplicatie iti permite sa ramai conectat cu electrocasnicele tale.
 
 
AquaTech
Timp injumatatit, ingrijire dubla. Beko AquaTech ® este o tehnologie de spalare inovatoare care inlocuieste miscarea tamburului cu puterea apei, fara a afecta performantele de spalare. Aceasta noua tehnologie amesteca in prealabil apa si detergentul pentru a-l pulveriza pe tesatura inainte de curatare, reduce numarul miscarilor tamburului din timpul spalarii, reduce timpul de spalare cu pana la 50%* si asigura o ingrijire cu pana la 50%* mai delicata a tesaturilor. Cu noua tehnologie Beko reduci timpul de spalare, iar tesaturile vor fi protejate. *Aprobat de laboratoare independente. Schimbarile de durata a ciclurilor de spalare si nivelul de protectie a tesaturilor variaza in functie de programul selectat.
 
SteamCure
Cu ajutorul tehnologiei SteamCure™ scapi de grija cutelor si a hainelor delicate care au nevoie de o ingrijire mai atenta. Hainele tale se vor pastra intr-o stare excelenta datorita performantei utilizarii aburului, care se ridica din partea inferioara a tamburului. In functie de programul selectat, aburul poate fi eliberat la inceputul programului sau la finalizarea acestuia. Atunci cand este eliberat la inceput, aburul inmoaie murdaria, iar curatarea devine mai usoara. Cand acesta este eliberat la final de program, te ajuta sa scapi de grija cutelor in plus, tesaturile devin mai moi, placute la atingere. SteamCure este ideala pentru imbracamintea bebelusilor si pentru cei care au o piele sensibila.
 
 
Datorita miscarilor lente ale tamburului, a controlului temperaturilor cat si functilor aditionale de clatire si stoarcere poti obtine rezultate optime de curatare si igiena a hainelor tale. Programul Hygiene+ permite curatarea hainelor colorate si din bumbac, la temperaturi scazute, de pana la 20°C, folosind cu 70% mai putina energie fata de programele obisnuite, in timp ce utilizarea temperaturilor de peste 60°C elimina 99% din alergeni. Acum poti fi sigura ca familia ta va fi protejata.
 
Motor ProSmart  Inverter
Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.
 
AddGarment
Acum cu functia speciala Beko Add Garment puteti adauga orice articol de care ati uitat in primele minute ale ciclului de spalare selectat. Daca nivelul apei nu atinge rama inferioara a usii poti sa selectezi butonul pauza, sa adaugi articolele de imbracaminte uitate si sa apesi butonul add garment pentru continuarea ciclului de spalare.
 
Aquawave
Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare spalare.
 
Fast+
Poti alege sa incarci masina la jumatate din capacitate, iar functia Fast+ va reduce durata de spalare la 55%. Datorita optimizarii pasilor de spalare si al consumului de apa, activitatea masinii de spalat este crescuta, astfel incat sa obtina performante ridicate intr-un timp cat mai scurt.
 
Silent Tech
Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul motorului ProSmart Inverter si a peretilor laterali in forma de S, astfel zgomotul este redus sub media unei conversatii. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin!
 
Child Lock
Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.
 
Afisare timp spalare ramas
Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.
 
Xpress Super Short
Esti pasionata de shopping, dar nu porti tinutele noi fara sa le speli mai intai? Beko are solutia pentru tine, acum poti spala in 14 minute cateva dintre hainele pe care vrei sa le porti imediat. Programul este destinat hainelor usor murdare si nepatate.
 
Gentlecare 20°C
Spala hainele preferate in conditii de maxima siguranta, fara riscul deformarii sau deteriorarii lor. Programul Gentlecare a fost conceput pentru articolele delicate din bumbac care sunt spalate la o temperatura de 20ºC insa rezultatele sunt cele ale spalarii la 40ºC fara deteriorarea culorilor, a imprimeurilor sau a tesaturii in general.
 
Bumbac
Program de spalare intensiva a rufelor, conceput pentru a evita deteriorarea articolele din bumbac.
 
Bumbac Eco
Program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac, cu consum redus de energie si apa.
 
Sintetice
Program conceput pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic, care nu necesita o spalare intensiva.
 
Stoarcere si evacuare
Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid.
 
Clatire
Program conceput pentru clatirea hainelor: limpezit perfect, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt.
 
Lingerie
Programul este destinat articolelor de lenjerie confectionate din materiale delicate, tesatura este protejata si curatata prin miscari usoare ale cuvei.
 
Shirts - spalare
Program de spalare dedicat, care mentine camasile ca noi dupa mai multe spalari. Acest program special pentru camasi utilizeaza mai putine miscari si mai delicate, in timp ce temperatura este setata la maximum 40°C, pentru a preveni deteriorarea camasilor si a prelungi durata lor de utilizare.
 
Sistem electronic de control al balansului
Sistemul electronic de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel zgomotul si vibratiile produse de centrifuga masini de spalat rufe vor fi reduse la minim. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii.
 
Drum Clean
Umiditatea de dupa spalare poate duce la mirosuri neplacute. DrumClean foloseste un ciclu aditional de aer cald care isi curata tamburul si scapa de mirosul neplacut ce poate fi cauzat de umiditate.
 
Prespalare
Program recomandat pentru utilizarea in cazul articolelor cu un grad ridicat de murdarire.
 
Antisifonare
Calcatul lenjeriei si a hainelor va fi o placere cu ajutorul functiei anti sifonare. Ciclul de stoarcere al unei masini de spalat rufe este impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Astfel, acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt.
 
Clatire suplimentara
Unele articole necesita mai multa atentie: hainele bebelusilor sau cele ale persoanelor cu piele sensibila, astfel este recomandata o clatire suplimentara pentru protectia articolelor delicate si indeparatrea urmelor de detergent.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Da
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 8 Kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Nivel zgomot centrifugare 76 dB
Nivel zgomot spalare 58 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Adancime 46.5 cm
Latime 55 cm
Inaltime 84 cm

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 156 kWh
Consum de putere - program standard 0.75 kWh
Consum mediu anual de apa 10559 l
Eficienta energetica Clasa energetica A
Eficienta energetica centrifugare Clasa B

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Clatire suplimentara Prespalare Antisifonare Drum Clean
Tehnologii: Aquatech SteamCure HomeWhiz® AddGarment Aquawave Fast+ Hygiene+ Silent Tech Child Lock Afisare timp spalare ramas

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Rufe delicate Lana Bumbac Xpress Super Short Clatire Stoarcere + Evacuare Program sintetice Sintetice Lenjerie Gentlecare 20°C™ Bumbac Eco Down Wear Outdoor/Sports Lingerie Dark Care/Jeans Shirts
Numar programe spalare 15
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.