Masina de spalat rufe Beko WTV7522XCW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa D, Motor ProSmart Inverter, SteamCure, Hygiene+, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Beko WTV7522XCW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa D, Motor ProSmart Inverter, SteamCure, Hygiene+, Alb de la Beko

 

STEAMCURE™

Cu ajutorul tehnologiei SteamCure™ scapi de grija cutelor si a hainelor delicate care au nevoie de o ingrijire mai atenta. Hainele tale se vor pastra intr-o stare excelenta datorita performantei utilizarii aburului, care se ridica din partea inferioara a tamburului. In functie de programul selectat, aburul poate fi eliberat la inceputul programului sau la fnalizarea acestuia. Atunci cand este eliberat la inceput, aburul inmoaie murdaria, iar curatarea devine mai usoara. Cand acesta este eliberat la fnal de program, te ajuta sa scapi de grija cutelor in plus, tesaturile devin mai moi, placute la atingere. SteamCure este ideala pentru imbracamintea bebelusilor si pentru cei care au o piele sensibila.

AQUAWAVE

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare spalare.

FAST+

Poti alege sa incarci masina la jumatate din capacitate, iar functia Fast+ va reduce durata de spalare la 55%. Datorita optimizarii pasilor de spalare si al consumului de apa, activitatea masinii de spalat este crescuta, astfel incat sa obtina performante ridicate intr-un timp cat mai scurt.

DURABLE HEATER

Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

DOWN WEAR STEAMCURE™

Acest program este special conceput pentru spalarea gecilor cu puf. Datorita sistemului special de centrifugare al acestui program, apa ajunge in golurile de aer dintre pene. Iar aburul utilizat la sfarsitul programului ajuta ca tesaturile sa devina mai moi, placute la atingere.

WOOLLENS/HAND WASH

Programul asigura o spalare delicata a hainelor din lana, fara a le deteriora. Printr-un control inteligent al cuvei masinii de spalat si al aportului de apa, hainele din lana nu se vor deforma si te vei putea bucura din nou de puloverul preferat.

PRESPALARE

Program recomandat pentru utilizarea in cazul articolelor cu un grad ridicat de murdarire.

CHILD LOCK

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.

SHIRTS STEAMCURE™

Scapa de grija cutelor de pe camasile preferate cu ajutorul programului Shirts SteamCure. Datorita miscarilor de rotire si a aburului utilizat la sfarsitul programului, camasile si tricourile tale vor arata impecabil.

MIX 40

Programul Mix permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat.

ADDXTRA

Functia de care ai nevoie atunci cand ai de adaugat sau de scos un articol din masina de spalat rufe, dupa inceperea ciclului de spalare. In primele 5 minute ale ciclului de spalare selectat, prin simpla apasare a butonului START/PAUZA, intrerupi programul de spalare, adaugi sau scoti articolele de imbracaminte dorite, dupa care reactivezi butonul START/PAUZA pentru continuarea spalarii. Simplu si rapid.

Xpress/Super Xpress

Esti pasionata de shopping, dar nu porti tinutele noi fara sa le speli mai intai? Beko are solutia pentru tine, acum poti spala in 14 minute cateva dintre hainele pe care vrei sa le porti imediat. Programul este destinat hainelor usor murdare si nepatate.

Outdoor/Sports

Cycling, jogging, drumetii... Beko este suporterul oficial al miscarii in aer liber si a conceput un program special pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber.

Dark care/Jeans

Esti pasionat de moda, atunci stii ca trebuie sa ai neaparat in garderoba ta cel putin o tinuta de culoarea neagra.

Lingerie

Programul este destinat articolelor de lenjerie confectionate din materiale delicate, tesatura este protejata si curatata prin miscari usoare ale cuvei.

Sintetice

Program conceput pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic, care nu necesita o spalare intensiva.

Stoarcere si evacuare

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid.

Urmarire programe speciale

Stii mereu ce program ai selectat cu functia speciala a display-ului masinilor de spalat rufe Beko.

Bumbac

Program de spalare intensiva a rufelor, conceput pentru a evita deteriorarea articolele din bumbac.

 
 
 

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie 4 membri
Capacitate de incarcare 7 Kg
Viteza maxima centrifugare 1000 rpm
Nivel zgomot centrifugare 72 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Adancime 49 cm
Latime 60 cm
Inaltime 84 cm
Greutate 59 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Eficienta energetica centrifugare Clasa C
Consum de energie/100 spalari 69 kWh

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Prespalare Extra clatire Child Lock Fast+ AntiCrease
Functii de siguranta Blocare acces copii
Tehnologii Silent Tech Aquawave AquaFusion Durable heater SteamCure Motor Pro Smart Inverter AddXtra

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Bumbac Sintetice Rinse Outdoor/Sports Mix Dark Care/Jeans Spin + Drain StainExpert Gentlecare Down Wear SteamCure Shirts SteamCure Woollens/Hand Wash Eco 40-60 Xpress/Super Xpress Hygiene+ cu SteamCure
Numar programe spalare 15
Durata program ECO 207 min
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1000
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
      D
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.