Masina de spalat rufe Beko B5WFU78435WB, 8 kg, 1400 RPM, Clasa C, HomeWhiz, SteamCure, AddGarment, Motor ProSmart Inverter, 60 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.267,82 lei
Pret 36 Rate Optimo: 83.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

B5WFU78435WB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Beko B5WFU78435WB, 8 kg, 1400 RPM, Clasa C, HomeWhiz, SteamCure, AddGarment, Motor ProSmart Inverter, 60 cm, Alb de la Beko

HomeWhiz®

Castiga timp si confort in propria locuinta alaturi de noile masini de spalat haine dotate cu HomeWhiz® care iti simplifica viata, in timp ce tu detii controlul! Cu ajutorul aplicatiei HomeWhiz®, grija hainelor murdare dispare. Acum, prin intermediul aplicatiei, poti selecta cu usurinta programele preferate, temperatura dorita si functiile suplimentare si le poti monitoriza de la distanta, prin Bluetooth. Mai mult, aplicatia iti ofera programe noi, pe langa cele deja existente, pentru ca tu sa gasesti cea mai buna optiune de spalare pentru hainele tale. In plus, primesti in timp real notificari legate de posibile disfunctionalitati ale masinii ( lipsa apa sau detergent, usa deschisa, filtru blocat, etc), astfel incat tu sa te poti bucura de o experienta de spalare in cele mai bune conditii.

Secondary

SteamCure™

Cu ajutorul tehnologiei SteamCure™ scapi de grija cutelor si a hainelor delicate care au nevoie de o ingrijire mai atenta. Hainele tale se vor pastra intr-o stare excelenta datorita performantei utilizarii aburului, care se ridica din partea inferioara a tamburului. In functie de programul selectat, aburul poate fi eliberat la inceputul programului sau la finalizarea acestuia. Atunci cand este eliberat la inceput, aburul inmoaie murdaria, iar curatarea devine mai usoara. Cand acesta este eliberat la final de program, te ajuta sa scapi de grija cutelor in plus, tesaturile devin mai moi, placute la atingere. SteamCure este ideala pentru imbracamintea bebelusilor si pentru cei care au o piele sensibila.

Recycled Tub

Utilizarea excesiva a PET-ului (polietilen tereftalat care se foloseste in compozitia sticlelor de plastic) pe intreg globul pune in pericol atat planeta noastra, cat si tot ceea ce traieste aici. Facem un pas mic spre salvarea planetei, prin folosirea a 39 de milioane* de bidoane de plastic reciclate si folosite la fabricarea cuvelor** masinilor de spalat rufe Beko cu Recycled Tub. Am transformat PET-urile in materiale de inalta calitate, folosindu-ne de tehnologia inovatoare, brevetata si asigurandu-ne astfel ca masinile de spalat rufe isi mentin cel mai ridicat nivel de performanta si durabilitate. Fiecare pas pe care il facem, ca si companie, in conservarea mediului inconjurator, se datoreaza faptului ca intelegem ca o planeta sanatoasa inseamna un viitor sanatos. *Numarul de bidoane de plastic reciclate si utilizate de Arcelik A.S. in 2019 & 2020 la productia cuvelor masinilor de spalat traditionale si cu uscator **Cuva reprezinta carcasa interioara din plastic in care se afla tamburul din otel inoxidabil al masinii de spalat rufe

Secondary

Motor ProSmart ™ Inverter

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.

Steam Therapy™

Pentru reimprospatarea unei cantitati mici (~1 Kg) de rufe nepatate utilizati programul SteamTherapy al masinii de spalat si astfel obtineti atat indepartarea mirosurilor neplacute cat si reducerea cutelor de pe haine. Haine mai usor de calcat, mai mult timp pentru tine.

Remote Control

Gratie aplicatiei HomeWhiz si a functiei auxiliare Remote Control, acum iti poti monitoriza si gestiona de la distanta electrocasnicele tale, prin Bluetooth.

AddXtra

AddXtra, functia de care ai nevoie atunci cand ai de adaugat sau de scos un articol din masina de spalat rufe, dupa inceperea ciclului de spalare. In primele 5 minute ale ciclului de spalare selectat, prin simpla apasarea a butonului START/PAUZA, intrerupi programul de spalare , adaugi sau scoti articolele de imbracaminte dorite, dupa care reactivezi butonul START/PAUZA pentru continuarea spalarii. Simplu si rapid.

AutoClean Detergent Drawer

Sertarul pentru detergent se curata automat dupa fiecare ciclu de spalare datorita noului design, doar prin directionarea apei in sertar. Astfel, fara efort suplimentar se evita formarea mucegaiului sau a mirosurilor neplacute cauzate de umiditatea din sertar si se elimina urmele de detergent.

Aquawave

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare spalare.

Optisense®

Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe.

Drum Clean

Iti doresti haine perfect curate si igienizate? Atunci nu uita sa folosesti functia Drum Clean, la anumite intervale de timp, pentru a curata cuva si a intretine igiena masinii de spalat rufe.

TEHNOLOGII INGENIOASE


Recycled Tub DA
SteamCure™ DA
HomeWhiz prin BlueTooth DA
AddXtra DA
Motor ProSmart™ Inverter DA
Silent Tech ™ DA
Optisense ® DA
Aquawave® DA
Aquafusion® DA
AutoClean Detergent Drawer DA
Durable heater DA


PROGRAME


Hygiene+ cu SteamCure™ DA
Downloaded Program DA
Shirts DA
Down Wear DA
StainExpert DA
Dark care/Jeans DA
Outdoor/Sports DA
Woollens/HandWash DA
Xpress/Super Xpress DA
Cottons DA
Eco 40-60 DA
Synthetics DA
Spin + Drain DA
Rinse DA
Steam Therapy DA


FUNCTII AUXILIARE


DrumClean DA
Prewash DA
AntiCrease® DA
Extra Rinse DA
Fast+ DA
Child Lock DA
Remote Control DA
Steam DA

PERFORMANTA & INFORMATII TEHNICE


Clasa eficienta energetica C
Consum de apa (litri/ciclu) 47
Consum energie (kWh/100 cicluri) 62
Durata program Eco 40-60 (h:min/ciclu) 03:38
Clasa eficienta centrifugare B
Nivel zgomot centrifugare (dBA) 72
Clasa zgomot centrifugare A
Dimensiune neta(lxLxA,cm) 84x60x55
Greutate neta (kg) 70
Capacitate incarcare(kg) 8


FUNCTII SPECIALE


Instant Opening DA
Sistem automat de reglare al consumului de apa DA
Sistem electronic de control al balansului DA
Afisare timp spalare ramas DA
Child Lock DA
Urmarire programe speciale DA


DESIGN


Culoare produs White
Culoare usa Piano Black
Culoare programator White
Unghi deschidere hublou 160°
Display Digital

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
      15
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.