Uscator de rufe cu condensare Beko DPS7405GXB2, 7 kg, Clasa A++, 15 programe, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Uscator de rufe cu condensare Beko DPS7405GXB2, 7 kg, Clasa A++, 15 programe, Alb de la Beko

Smart Dry - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Smart Dry permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

Baby Protect

Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. Acest program dedicat permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila.

Sports

Cycling, jogging, drumetii... Beko este suporterul oficial al miscarii in aer liber si a conceput un program special pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber. Utilizand o temperatura de spalare de 40°C, programul Sport este recomandat articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac, cu un grad scazut de murdarie.

Auto Off

Uscatorul de rufe se inchide automat la sfarsitul etapei de uscare in cazul in care nu exista nici o alta selectie in urmatoarele 10 minute de la finalizarea programului. Astfel, va puteti bucura de timpul liber fara sa va faceti griji cu privire la uscator.

Optisense

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

Aquawave


Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

TEHNOLOGII INGENIOASE

Smart Dry - Heat Pump DA
Optisense DA
Aquawave DA
Auto Off DA

NUMAR PROGRAME 15

Baby Protect DA
Jeans DA
Shirts DA
Sports DA
Xpress DA
Daily DA
Refresh DA
Delicates DA

PROGRAME STANDARD

Calcare usoara(bumbac) DA
Gata de impaturit(bumbac) DA
Gata de impaturit + (bumbac) DA
Extra uscare(bumbac) DA
Calcare usoara(material sintetic) DA
Gata de impaturit(material sintetic) DA
Extra 45 DA
Extra 30 DA

PERFORMANTA & INFORMATII TEHNICE

Clasa energetica A++
Eficienta condensare B
Consum Energie (kWh/an) 209
Nivel zgomot(dB) 65
Dimensiune neta(lxLxA,cm) 84.6x59.5x54
Slim DA
Greutate neta (kg) 48.5
Capacitate incarcare(kg) 7

FUNCTII SPECIALE

Auto Anti sifonare DA
Child Lock DA
Buzzer DA
Afisare timp uscare ramas DA
Amanare pornire DA
Lumina interioara DA
S Shape DA

DESIGN

Culoare produs Alb
Culoare usa, rama interioara Negru
Culoare inel hublou Gri
Usa reversibila DA
Unghi deschidere 178
Display LED
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica
      A++
    • Numar de programe
      15
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.