Masina de spalat rufe Beko WRE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Slim, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Beko WRE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Slim, Alb de la Beko

Fast+

Poti alege sa incarci masina la jumatate din capacitate, iar functia Fast+ va reduce durata de spalare la 50%. Datorita optimizarii pasilor de spalare si al consumului de apa, activitatea masinii de spalat este crescuta, astfel incat sa obtina performante ridicate intr-un timp cat mai scurt.

Down Wear

Acest program este special conceput pentru spalarea gecilor de iarna si a pilotelor din puf de gasca. Cu Beko suntem pregatiti de iarna!

Lingerie

Programul este destinat articolelor de lenjerie confectionate din materiale delicate, tesatura este protejata si curatata prin miscari usoare ale cuvei.

Optisens

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

Aquafusion

Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Economisesti anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.

Durable heater

Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

 

Dark care

Esti pasionat de moda, atunci stii ca trebuie sa ai neaparat in garderoba ta cel putin o tinuta de culoarea neagra. Programul Darkcare este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi.

 
 

Shirts

Program de spalare dedicat, care mentine camasile ca noi dupa mai multe spalari. Acest program special pentru camasi utilizeaza mai putine miscari si mai delicate, in timp ce temperatura este setata la maximum 40°C, pentru a preveni deteriorarea camasilor si a prelungi durata lor de utilizare.

Afisare timp spalare ramas

Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic.

Daily Xpress / Xpress Super Short


Acest program este destinat articolelor din bumbac usor murdare sau purtate o singura data. Astfel, te vei bucura de haine imaculate in doar 28 de minute. In plus, daca selectezi functia auxiliara Fast+, durata programului se reduce la 14 minute, pentru maxim doua kg de rufe.

 

Prespalare

Program recomandat pentru utilizarea in cazul articolelor cu un grad ridicat de murdarire.

Child Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.

Sistem control exces apa

Cu ajutorul sistemului de control al excesului de apa esti asigurat impotriva inundatiilor, acesta ajusteaza in mod automat aportul de apa necesar pentru o etapa de spalare.

 

TEHNOLOGII INGENIOASE


Optisense DA
Aquafusion DA
Durable heater DA


GRIJA PENTRU TESATURI


Woolmark Apparel Care Silver DA


NUMAR PROGRAME 15


Down Wear DA
Dark Care DA
Shirts DA
Sports DA
Hygiene 20°C DA
Woollens DA
Daily Xpress / Xpress Supert Short DA
Mix 40°C DA
Delicates DA
Bumbac DA
Bumbac Eco DA
Sintetice DA
Stoarcere si evacuare DA
Clatire DA
Lingerie DA


FUNCTII AUXILIARE


Prespalare DA
Fast+ DA
Pet Hair Removal DA


PERFORMANTA & INFORMATII TEHNICE


Clasa energetica A+++
Consum Energie (kWh/an) 173
Viteza centrifugare 1000
Nivel zgomot spalare/centrifugare (dB) 63/75
Consum anual apa (litri) 9899
Diametru usa(cm) 34
Dimensiune neta(lxLxA,cm) 84x60x45
Slim DA
Greutate neta (kg) 62
Capacitate incarcare(kg) 7


FUNCTII SPECIALE


Sistem automat de reglare al consumului de apa DA
Sistem control exces apa DA
Sistem electronic de control al balansului DA
Afisare timp spalare ramas DA
Child Lock DA
Urmarire programe speciale DA


DESIGN


Culoare produs Alb
Culoare usa, rama interioara Alb
Unghi deschidere hublou 170
Display Digital

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1000
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.