Masina de spalat rufe Bosch WAX32EH0BY, 10 kg, 1600 rpm, Clasa C, i-DOS, EcoSilence Drive, Home Connect, 60 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.146,47 lei
Pret 36 Rate Optimo: 225.31 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WAX32EH0BY

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Bosch WAX32EH0BY, 10 kg, 1600 rpm, Clasa C, i-DOS, EcoSilence Drive, Home Connect, 60 cm, Alb de la Bosch

Beneficii:

  • Masina de spalat rufe standard cu incarcare  frontala;
  • Capacitate de incarcare de 10 kg, potrivita pentru o familie de 5,6,7 membri;
  • Hublou cu un diametru de 32 cm si deschidere pe partea stanga;
  • Viteza maxima de centrifugare de 1600 rotatii pe minut, si un zgomot de 72 db la centrifugare si 47 db la spalare;
  • Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile Eco Silence Drivei-DOS, Home Connect, 4D Wash System iar ca functii, Anti-PeteSpeed PerfectVarioDrum, ReloadAquaStop;
  • Clasa energetica C cu un consum anual de energie de 167 kWh si un consum anual de apa de 12100 litri.

 

Masina de spalat rufe standard, echipata cu tehnologiile Eco Silence Drive, i-DOS, Home Connect, 4D Wash System creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta si delicata. Puteti incarca pana la 10 kg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentru o familie de peste 4 membri.

 

Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa. 

 

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

 

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.

 

Deschiderea hubloului cu un diametru de 32 cm, aduce un plus de comoditate cand scoti rufele din cuva masinii de spalat.

 

Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.

 

Nivelul de zgomot  este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iar o valoare mica iti va asigura confortul dorit.

 

Programe

 

Bumbac

Utilizati acest program pentru rufele din bumbac (cearsafuri, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, lenjerie intima).

 

Lana

Acest program este dedicat articolelor din lana/materialelor delicate cu conditia sa fie respectate instructiuniile de pe eticheta. Rufele vor fi igenizate utilizandu-se o actiune de spalare delicata pentru a nu deteriora imbracamintea.

 

Delicate

Acest program este folosit pentru a spala articole delicate (lana, matase, perdele) folosind o miscare mai usoara.

 

Clatire

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor.

 

Sintetice

Programul este dedicat spalarii hainelor sintetice, garantand protectie si o curatare mai mult decat eficienta pentru tesaturile mai putin rezistente.

 

   

 

Tehnologii si functii

   

Super Quick 30

Reinprospateaza articolele de imbracaminte usor murdare in doar 30 de minte.

   
   

EcoSilenceDrive: puternic, durabil, silentios si eficient

Motorul EcoSilenceDrive dezvoltata de Bosch este deosebit de puternic si durabil. Acesta se distinge prin eficienta ridicata, prin viteza si prin consumul foarte redus de energie.

   

i-DOS

De acum inainte nu mai trebuie sa te preocupe dozarea detergentului.

Am adaugat prea mult sau prea putin detergent? Sistemul de dozare automata i-DOS reuseste intotdeauna sa gaseasca cantitatea perfecta. Sistemul inteligent i-DOS determina cantitatea exacta de detergent, cu fiecare spalare. Prin activarea programului Auto cu sistemul de dozare automata i-DOS se regleaza toti factorii relevanti pentru a obtine automat rufe perfect curate. Masina regleaza precis dozajul in functie de cantitatea de rufe, tipul de tesatura si gradul de murdarie. Astfel se evita riscul de supradozare, care duce la reziduuri vizibile ce pot cauza deseori iritatii ale pielii, sau riscul de subdozare, cu rezultate nesatisfacatoare ale spalarii. Reducand semnificativ cantitatea de detergent si apa folosite in exces, i-DOS are grija nu numai de rufele tale, ci si de mediu. Daca il umpleti complet o data, acesta va doza automat cantitatea de detergent, la fiecare spalare.

   

Home Connect

Ai grija de rufe - chiar si cand nu esti acasa.

Nimanui nu-i place sa spele rufe. In special cand te grabesti, dar trebuie sa astepti sa se termine programul. Masinile de spalat rufe Bosch cu control la distanta Home Connect iti dau acum control complet asupra rufelor tale - cu o atingere de buton. Pur si simplu utilizeaza dispozitivul mobil pentru a controla si a monitoriza in mod confortabil masina ta de la distanta, prin intermediul aplicatiei Home Connect. Avand acces la masina ta de spalat rufe cand nu esti acasa, acum iti poti administra casa asa cum doresti, chiar si atunci cand nu esti acolo.

   

AquaStop

AquaStop pentru protectie 100% impotriva daunelor produse de apa.

Sistemul AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta, precum si o tava colectoare la baza masinii cu intrerupator cu flotor, ce ofera protectie 100% impotriva pagubelor produse de apa. Garantat de Bosch pe parcursul intregii durate de functionare a masinii de spalat.

   

Anti-Pete

Ciclul optim de spalare in functie de tipul de pata.

Masinile de spalat de la Bosch cu optiunea AntiStain te ajuta sa elimini cu siguranta orice pata, de fiecare data. Sistemul AntiStain indeparteaza cu usurinta 16 dintre cele mai rezistente pete, variind de la ciocolata la iarba si vin rosu. Masina de spalat rufe regleaza automat temperatura, miscarea tamburului si timpul de inmuiere in functie de petele respective, inainte ca programul ales de tine sa porneasca. Prin urmare, indiferent de pata, AntiStain te ajuta sa obtii cu usurinta rezultate perfecte. Complet automat.

   

SpeedPerfect

Spalati cu pana la 65% mai rapid, fara a compromite rezultatele.

SpeedPerfect este o functie speciala dezvoltata pentru situatii in care timpul conteaza. Cu SpeedPerfect puteti reduce timpul de spalare cu pana la 65% * fara a compromite rezultatele. Poate fi utilizat in combinatie cu majoritatea programelor, toate incarcaturile si textilele. De exemplu , selectand programul de splalare mixt in combinatie cu SpeedPerfect, puteti spala pana la 4 kg de incarcare mixului de haine in doar 41 de minute. (* Diferenta dintre durata Programului Easy Care 40 ° C si durata Programului Easy Care 40 ° C in combinatie cu optiunea SpeedPerfect.) "

   

VarioDrum

Trateaza articolele care iti plac cel mai mult spalandu-le delicat, eficient si bine.

Hainele si articolele tale delicate sau preferate se pot deteriora prin spalarea repetata. Structura sistemului unic brevetat VarioDrum, spala delicat si eficient orice tip de articole vestimentare, distribuind apa uniform fara a le micsora, sifona sau deteriora . In functie de programul selectat, designul in forma de picatura si paletele asimetrice rotesc usor rufele tale in centru, indiferent de directia de rotire. Acest lucru nu asigura numai o spalare intensiva pentru articolele cu un grad ridicat de murdarie, ci si o spalare eficienta si rapida a intregii incarcaturi de rufe. Asigura garderobei tale un tratament profesional de spalare.

   

Functia Reload

Nu vei mai rata niciodata niciun articol. Reload de la Bosch.

Pentru orice articol de spalat uitat, Reload de la Bosch iti permite sa adaugi sau sa scoti obiecte de imbracaminte de la spalat. Opreste pur si simplu ciclul care ruleaza si deschide usa masinii de spalat, pentru a incarca articolele suplimentare in tamburul masinii, apoi continua spalarea.

 

   

DrumClean cu Reminder

Nu stii cand sa cureti taburul?

Dupa 20 de cicluri de functionare sub 40 ° C, masina de spalat / masina de spalat cu uscator iti va reaminti automat sa cureti tamburul utilizand programul special de curatare.

   

4D Wash System cu Intensive Plus adauga o noua dimensiune spalarii tale

4D Wash System extrem de eficient combina Direct Water Spray cu Spin Wash suplimentar pentru utilizarea cat mai eficienta a detergentului si a apei. Rezultatul: o spalare impecabila, chiar si atunci cand tamburul este complet incarcat. Pentru articole de imbracaminte foarte murdare, este posibil sa aveti nevoie de un impuls suplimentar. Pur si simplu selectati optiunea exclusiva 4D Wash System Intensive Plus pentru a adauga un ciclu suplimentar.

   

Pereti laterali AntiVibration: mai multa stabilitate, mai putine vibratii

Noul design al peretilor laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigura mai multa stabilitate si reduce vibratiile. Izolatia imbunatatita regleaza, de asemenea, nivelurile de zgomot, facand masinile de spalat rufe foarte silentioase, chiar si in timpul ciclului de centrifugare.

   

Programe automate

Ingrijirea perfecta a rufelor, cu o apasare de buton

Cum obtii rezultate de spalare perfecte? Apasa doar butonul „Start”. Cu cele doua programe automate pentru spalare intensiva sau delicata, masina de spalat rufe se ocupa singura de restul. Procesul de spalare este ajustat in mod ideal la nevoile rufelor tale.

   

Adancime cu usa: 63.2 cm.

Adancime cu usa deschisa: 114.2 cm.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie

4 membri

5 membri

6 membri

7 membri

Capacitate de incarcare 10 Kg
Viteza maxima centrifugare 1600 rpm
Nivel zgomot centrifugare 72 dB
Nivel zgomot spalare 47 dB
Material cuva Plastic
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda

Mecanic

Digital

Culoare Alb

DIMENSIUNI

Diametru hublou 32 cm
Adancime 59 cm
Latime 59.8 cm
Inaltime 84.8 cm
Greutate 83.4 Kg
Lungime cablu 160 cm

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 167 kWh
Consum de putere - program standard 0.98 kWh
Consum mediu anual de apa 12100 l
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa C
Eficienta energetica centrifugare Clasa A
Consum de energie/100 spalari 67 kWh

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii

Anti-pete

Reload

Autodozare

Speed Perfect

Functie

Fara centrifugare

VarioDrum

Functii de siguranta

Blocare acces interfata

Sistem detectare spuma

Semnalizare finalizare program

Sistem electronic de control al balansului

Protectie anti-inundare

Tehnologie

AntiVibration

Design AquaStop

EcoSilence

Drive Home

Connect i-DOS 4D

Wash System

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare

Sport

Clatire

Culori inchise

Evacuare/Centrifugare Camasi/Bluze Rapid/Mix

Auto Delicat

Auto Allergy

Plus Super rapid 30'/15'

Evacuare DrumClean cu Reminder

Bumbac, Easy Care, Delicate/Matase, Lana/Spalare manuala

Durata program rapid

15 min

30 min

Durata program ECO 3 h 55 min
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1600
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.