Masina de spalat rufe Candy GVS44138TWC3/2-S , 8 kg, 1300 rpm, Smart Touch, slim, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Candy GVS44138TWC3/2-S , 8 kg, 1300 rpm, Smart Touch, slim, clasa A+++, alb de la Candy

O mare flexibilitate pentru a satisface toate NEVOILE

Noile modele de mașini de spălat - veți găsi una care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
Mașinile de spălat rufe au o serie de programe presetate și noi, Mix Power System +, care asigură o spălare rapidă de eficiență enormă: rezultate perfecte în doar 59 minute *.
Dar asta nu e tot. Noile uși sunt cele mai mari și mai confortabile pe piață.

 

TOUCH SMART

Este primul asistent personal, care va avea grijă de tine, hainele și mașina de spălat. Această nouă metodă simplifică funcționarea mașinii de spălat și se deschide o lume de solutii inteligente.

Pur și simplu descărcați App pur și simplu Candy-Fi și smartphone-mai aproape (Android și dispun de NFC) dispozitiv, pentru a descoperi noi oportunități de rufe. Avantajele de mașini de spălat Smart Touch:

 

Control vocal asistent - tu spui și faci rufele.

Doar spune aparatul, trebuie să fie spălate, iar dispozitivul va propune programul și temperatura corespunzătoare în funcție de tipul de tesatura, gradul de murdărie și de culoare.

Monitorizarea inteligentă a mașinii, ceea ce asigură o unitate de viață mai lungă

 

Nu va place atunci când ceva se strica in casa ta ceva de ex. filtru de cafea, mașina de spălat, frigiderul... Cel mai frecvent motiv pentru eșec este funcționarea necorespunzătoare a unității. Atunci când achizitionati Candy nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru, pentru că aveți funcția de monitorizare inteligentă. Cum funcționează? mașina de spălat vă va spune că ar trebui să curățați filtrul, rotiți programul de auto-curățare program sau diagnosticarea stării principalelor componente ale mașinii. Mulțumită sistemului inteligent de monitorizare al mașinii de spălat, aparatul vă va servi pentru o lungă perioadă de timp, și veți avea întotdeauna sub control.

Statistica

Cât de des se spală prosoape, cămăși, sintetice? Cât de multă energie consumă mașina de spălat? Sunteti curiosi? Tu nu trebuie să faci liste, pentru că o face pentru tine Candy. Grație statisticilor, în plus față de informațiile cu privire la consumul de energie, veți învăța programele cele mai frecvent selectate și pentru a afla cât de mult timp să alocați pentru spălare. Veți primi, de asemenea, sfaturi suplimentare cu privire la modul de utilizare mai bună a mașinii de spălat.

 

Specificatii tehnice

Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1300
Clasa energetica: A+++
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: B
Afisaj: Da
Uscator: Nu

Descriere

Functii:
Smart Touch technology
Steam function
KG detector
Numar programe: 16+ basic Smart
Pornire intarziata: 3-6-9 h

Altele

Nuanta hublou: Crom
Gabarit: Slim
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Dimensiuni

Latime: 60 cm
Adancime: 45 cm
Inaltime: 85 cm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1300
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.