Masina de spalat rufe Candy GVSW 496TWC/, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, 16 programe, Woolmark, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Candy GVSW 496TWC/, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, 16 programe, Woolmark, clasa A, alb de la Candy

GRANDÒ VITA

GrandÒ Vita este numele noii game de masini de spalat rufe cu uscator Candy, create pentru a satisface nevoile vietii de zi cu zi. O gama completa cu interfata simpla si intuitiva pentru cei care isi doresc produse practice sau cu control complet tactil pentru cei ce prefera sa detina controlul total asupra functiilor. Mare sau mica, in functie de nevoie, poti alege intre gama slim cu adancime redusa sau modelele cu capacitate mai mare de incarcare.

Tehnologia exclusiva Mix Power System+ amesteca apa cu detergentul, intr-o solutie foarte concentrata. Dispozitivul vaporizeaza aceasta solutie in cuva, printr-un un jet cu presiune ridicata ce penetreaza fibra materialului in profunzime. Aceasta noua tehnologie creste puterea de curatare a detergentului, permitand spalarea la temperaturi mult mai scazute: acum poti obtine rezultatele spalarii la 40° cu spalare la 20°, cele de la 60° la 40° si o spalare profunda pentru rufele cu grad ridicat de murdarie la 60°.

Un motor nou, silentios, doar 51 db in timpul ciclului de spalare.

Cu programul "Spalare & uscare rapida in 59 minute" poti spala rapid si eficient pana la 1,5 kg de rufe, ce vor fi gata spre a fi purtate in mai putin de o ora. Ciclul rapid iti permite sa economisesti 33% energie. Ideala pentru camasi, aceasta este o optiune creata special pentru gestionarea textilelor delicate, garantand o curatare si uscare optima.

Acum poti uita complet de rufe, de la spalare la uscare. Noua masina de spalat cu uscator Alisè iti permite sa selectezi simultan un program de spalare si uscare, pentru a spala si usca automat pana la 7 kg de rufe, fara intreruperi. Programul special "gata pentru calcare" este ideal pentru a usura calcarea rufelor si a minimiza cutele.

 


CARACTERISTICI

Nume produs /Cod comercial GVSW 496TWC/5-S
Capacitate incarcare (ciclu standard 60° C bumbac - Kg) 9
Capacitate uscare pentru ciclul de uscare 6
Viteza maxima stoarcere (rpm) 1400

CARACTERISTICI TEHNICE

Motor AC
Display Touch
Tip stecher Schuko
Tensiune (V) 220-240

PROGRAME SI FUNCTII

Optiuni pornire intarziata Da / buton (pana la 24h)
Conectivitate NFC
Programe 15+1
Uscare rapida Nu
Abur Da
Aprobata de catre Woolmark Da

ESTETICA

Culoare principala produs Alb
Culoare / material usa Cromat
Culoare / material maner Negru

PERFORMANTE

Clasa eficienta energetica - A
Clasa performanta spalare pe o scara de la A (cea mai ridicata) la G (cea mai redusa) A
Clasa de performanta uscare prin stoarcere A
Consum energie (spalare si uscare incarcatura spalare completa) (kWh) 6,12
Nivel zgomot spalare dB 51
Nivel zgomot centrifugare dB 81

DIMENSIUNI

Latime 600
Adancime 560
Greutate neta (kg) 67
Greutate bruta (kg) 69

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.