Masina de spalat rufe cu uscator Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S, spalare 9 kg, uscare 6 kg, 1400 rpm, motor Inverter, Wi-Fi, Smart Steam, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S, spalare 9 kg, uscare 6 kg, 1400 rpm, motor Inverter, Wi-Fi, Smart Steam, clasa A, alb de la Candy

RapidÓ
RapidÓ

Candy RapidÓ este masina de spalat rufe care te ajuta sa ai timp si pentru tine. Ai cel mai complet set de programe rapide din care poti alege - 9 programe rapide. RapidÓ vă ajută să economisiți timp zilnic și vă puteți dedica lucrurilor care vă plac cel mai mult, îmbunătățind calitatea vieții voastre.

 

CUM SA ALEGI PROGRAMUL RAPID POTRIVIT?

Puteți afla care este programul de spalare potrivit pentru cantitatea, tipul și culoarea rufelor doar folosind smartphone-ul. Mulțumită funcției exclusiva Snap & Wash din Candy RapidÓ, nu trebuie decât să fotografiați grămada de rufe pentru a obține sugestia cu cel mai potrivit program rapid. De asemenea, se va seta automat temperatura corectă și viteza de rotire.

GESTIONATI SPALATUL RUFELOR DE ORIUNDE VA AFLATI

Datorită aplicației Candy simply-Fi, puteți verifica cu ușurință starea masinii de spalat rufe în orice moment al zilei oriunde v-ati afla. Aveți telecomanda completă folosind smartphone-ul si vocea.

VORBESTE CU MASINA TA DE SPALAT RUFE

Vă puteți gestiona spălatul rufelor folosind telefonul oriunde v-ați afla sau solicitati dorintele dumneavoastra asistenților digitali Google Home sau Amazon Alexa când sunteți acasă. Datorită aplicației Candy simply-Fi, puteți obține, de asemenea, sfaturi utile de spălare și asistență în propria limbă.

CELE MAI COMPLETE SETURI DE PROGRAME RAPIDE DE PE PIAȚĂ

Alegeți programul preferat dintre cele 9 programe rapide și eficiente în mai puțin de 1 oră (14 ', 29', 30 ', 39', 44 ', 59') cu cele mai bune rezultate, datorită motorului Speed ​​Drive care crește până la 50% acțiunea de curățare, comparativ cu motorul tradițional.


CARACTERISTICI

Capacitate incarcare (ciclu standard 60° C bumbac - Kg) 9
Capacitate uscare pentru ciclul de uscare 6
Viteza maxima stoarcere (rpm) 1400

CARACTERISTICI TEHNICE

Motor Inverter
Nivel electronic digit
Tip steker Schuko
Tensiune (V) 220-240

PROGRAME SI FUNCTII

Optiuni pornire intarziata Da / buton (pana la 24h)
Caracteristica principala Sistem de putere mixt +
Conectivitate Wi-Fi + Bluetooth
Programe 16
Uscare rapida Da ca program
Abur Da
Aprobata de catre Woolmark Da

ESTETICA

Culoare principala produs Alb
Culoare / material usa Cromat
Culoare / material maner Alb

PERFORMANTE

Clasa eficienta energetica - A
Clasa performanta spalare - A
Clasa de performanta uscare prin stoarcere A
Consum energie (kWh) 6,12
Nivel zgomot centrifugare Clasificare energie EN 60704-3 51
Nivel zgomot centrifugare Clasificare energie EN 60704-3 78

DIMENSIUNI

Inaltime cu blat (mm) 850
Latime 600
Adancime 540
Greutate neta (kg) 68
Greutate bruta (kg) 70

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.