Masina de spalat rufe Candy Rapido RO16106DWMCT/1-S, 10 kg, 1600 rpm, Clasa A, Wi Fi, Motor Inverter, Quick & Clean, Steam, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.807,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 66.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RO16106DWMCT/1-S

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Candy Rapido RO16106DWMCT/1-S, 10 kg, 1600 rpm, Clasa A, Wi Fi, Motor Inverter, Quick & Clean, Steam, Alb de la Candy

Cea mai buna clasa de consum energetic

Toate masinile de spalat din gama Rapido au eficienta energetica ridicata! Noua clasa de energie este: A. 
Economia de energie electrica o regasesti pe factura de la electricitate.
   
DISPLAY DIGITAL CU AFISAJ DE 6 DIGITI

Pentru o vizibilitate mai buna si pentru usurinta in setari, masina de spalat Candy Rapido are display cu afisaj digital de 6 digiti 
si meniu in limba romana. Masina de spalat Rapido iti afiseaza timpul ramas din programul de spalare selectat, gradul de murdarire, optiunile selectate, functia kilo detector, temperatura de spalare si viteza de centrifugare.
   
DISPLAY-UL DIGITAL AFISEAZA:

1 – Selectare temperatura
2 – Selectare viteza de centrifugare
3 – Indicator luminos: blocare usa
4 – Kg Detector: in primele minute ale programului indicatorul ramane aprins. Cantitatea de rufe este cantarita apoi functia regleaza automat durata programului, consumul de apa si consumul de energie
5 – Indicator luminos: blocare butoane
6 – Optiuni: 
 - Prespalare
 - Clatire suplimentara
 - Hygiene + (puteti activa aceasta optiune numai dupa ce ati setat temperatura la 60° C)
7 – Grad de murdarire
8 – Indicator luminos: Easy Iron
9 – Indicator luminos: conectare WiFi
 
   
9 PROGRAME RAPIDE

In functie de gradul de murdarire si tipul tesaturii cele 9 programe scurte iti permit sa economisesti energie si timp. 
Masina de spalat Candy Rapido are cele mai multe programe rapide din toata gama de masini de spalat rufe de pe piata.
   
CONECTIVITATE WiFi/ hOn APP

Masinile de spalat rufe din gama Rapido se conecteaza prin WiFi la telefonul tau mobil (Smart) cu ajutorul aplicatiei hOn. Utilizeaza aplicatia hOn si iti vei putea comanda masina de spalat rufe de la distanta. Din aplicatie ai optiunea de a da comenzile prin comanda vocala sau prin selectare optiuni pe telefon
Functia Snap & Wash: faci o poza cu rufele pe care vrei sa le speli si aplicatia iti va recomanda programul ideal de spalare si iti va seta masina de spalat rufe pe programul respectiv.
   
CONECTIVITATE WiFi/ hOn APP

Inregistrezi produsul in aplicatie dupa ce l-ai cumparat. Poti alege din peste 60 de cicluri de spalare concepute pentru fiecare tip de tesatura. Beneficiezi de sfaturi utile despre indepartarea petelor, monitorizezi constant eficienta si consumul masinii de spalat primind sugestii despre cum sa le optimizezi si poti accesa planificarea de auto-intretinere. 
Toate acestea le poti gestiona chiar si atunci cand nu esti acasa!
   

Panoul de comanda

Masina de spalat Candy Rapido are panoul de comanda, cu butoane touch, pozitionate pe partea superioara a hubloului. Este ergonomic si usor de utilizat. 

   

TEHNOLOGIA QUICK & CLEAN

Tehnologia exclusiva Quick & Clean amesteca apa si detergentul intr-o solutie foarte concentrata. Aceasta este pulverizata in interiorul tamburului, printr-un jet cu inalta presiune, patrunzand adanc in tesatura hainelor. Quick & Clean mareste la maxim puterea de curatare a detergentului fapt ce permite scaderea temperaturii de spalare.

   

Functia STEAM

Datorita aburului hainele vor avea mai putine cute, acest lucru reducand cu pana la 50% timpul de calcare. 
In plus, obtii o eficienta maxima de curatare a tesaturii chiar si cu programe scurte. 
Rufele tale vor fi impecabil de curate si perfect igienizate. Functia steam este ideala si pentru hainele copiilor, pentru cei cu piele sensibila si alergii, aburul elimina atat murdaria cat si alergenii (urmele de detergent si bacteriile).

   

Cuva din INOX

Designul special al cuvei din otel inoxidabil si al paletelor din interiorul cuvei asigura spalarea eficienta si protectia sporita a hainelor.

   

Lana/Spalare manuala

Programul special ce realizeaza o spalare delicata a articolelor din lana. 
Hainele tale, pe care le adori, pot fi spalate acum si la masina de spalat fara grija ca se pot deteriora. 

NOTA: Cu acest program pot fi spalate si articole vestimentare ce au specificate pe eticheta “a se spala ca matase”.

   
HUBLOU MAI MARE SI POZITIONAT MAI SUS

Diametrul mare al hubloului iti permite incarcarea foarte usoara a rufelor murdare in masina de spalat. Hubloul este pozitionat mai sus, prin comparatie cu celelalte masini de spalat, ceea ce permite o incarcare/descarcare mult mai facila a masinii de spalat. 
   
SELECTARE GRAD DE MURDARIRE

Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de murdarire al rufelor pe care le introduci in masina de spalat. Prin selectarea gradului de murdarire iti asiguri o spalare impecabila. Masina iti propune timpi diferiti de spalare, asigurand la finalul ciclului de spalare rufe perfect curate in cel mai scurt timp posibil.
   

Program Mixte si colorate 59'*

Acest program ofera libertatea de a spala impreuna diverse materiale si culori (care nu ies la spalare) avand o cuva plina in numai 59 de minute. Apasati butonul “Nivel de murdarire”/ “Selectare program alternativ”/ “Nivel de abur” pentru a alege unul din cele 2 programe: Mixte & Colorate sau Bumbac. 

* Puteti seta temperatura la 20°C ( aceasta poate fi modificata cu butonul adecvat).

   
 

FUNCTIA KILO DETECTOR *

Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi parametrii masinii de spalat. Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla cantitatea de apa necesara si va stabili durata programului de spalare (in functie de greutatea si tipul de tesatura introdus in cuva). Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor.

  *functie activa numai la anumite programe

 

Motor Speed Drive Inverter

Spre deosebire de motoarele traditionale, piesele motorului Inverter functioneaza in camp electromagnetic evitand astfel uzura provocata de frecarea mecanica si garantand astfel o fiabilitate marita.

Noul motor Speed Drive Inverter iti aduce mai multe beneficii: iti permite sa economisesti energia electrica, reduce nivelul de zgomot si are parametrii tehnici mai buni care permit o durata mai mare de utilizare.

   
 
PROGRAM DE SPALARE PENTRU HAINE DELICATE

Este un program special care iti permite sa speli hainele delicate si materialele “pretentioase” la o temperatura de 40°C, 
rufe pe care pana acum le puteai spala doar “de mana”. Recomandat pentru o incarcare de 3.5 kg.
   
PROGRAM ECO 40-60

Programul Eco 40-60 poate curata rufe din bumbac cu grad normal de murdarie care se pot spala conform declaratiei la 40° C sau 60° C impreuna in acelasi ciclu. Este un program standard Conform Legislatiei UE si permite incarcarea maxima a masinii de spalat rufe. Are durata de 4 ore.
   

Calcare usoara

Aceasta functie este dedicata pentru toate tesaturile si utilizeaza un tratament cu aburi care netezeste si regenereaza fibrele hainelor, astfel calcarea devine mai usoara.

   
SPECIAL 39’

Programul ce ofera performanta maxima de spalare economisind timp si energie. Acum poti spala in doar 39 de minute pana la 14 kg de rufe. Recomandat pentru articolele de imbracaminte cu un grad mediu de murdarire. 
   
PROGRAMUL HYGIENE PLUS

Acest program ofera cea mai buna combinatie posibila intre spalarea la temperatura inalta, timp si actiunea de curatare a aburului. Este recomandat pentru o incarcare mica (2 kg) si garanteaza o igienizare maxima impotriva bacteriilor si alergenilor.
   
PROGRAME RAPIDE

Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, 
energie si timp. Cu aceste 3 optiuni poti spala, la o temperatura de 40° C, orice tip de material intr-un timp foarte scurt. 
Utilizeaza butonul “programe rapide” pentru a alege unul dintre cei 3 timpi disponibili - 14’; 30’ sau 44’. 
Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.
   
SMART WASH

Noua tehnologie Quick & Clean, printr-un amestec de apa si detergent garanteaza rezultate excelente de spalare la 30°C. Actiunea aburului la sfarsitul ciclului ajuta la netezirea fibrelor hainelor si usureaza calcarea rufelor. Se recomanda pentru incarcarea la jumatate a cuvei.
   

PORNIRE INTARZIATA

Cu Start Delay, rufele vor fi gata chiar atunci cand doriti. Va permite sa programati inceputul ciclului de spalare cu o intarziere maxima de 24 de ore. Nu mai aveti grija mirosurilor neplacute create de rufele umede din interiorul masinii.

   
INTRETINERE

Aparatul are un filtru special care captureaza reziduurile mai mari ce pot bloca sistemul de drenare. Scoateti din priza masina. Inainte de a desuruba filtrul asezati o carpa la baza masinii de spalat pentru a evita scurgerea apei pe podea. Rotiti filtrul in sens invers acelor de ceasornic pana la capat, scoateti filtrul si curatati-l bine, apoi puneti-l la loc si rotiti-l in sensul acelor de ceasornic pentru a-l fixa. Se recomanda sa curatati periodic si sertarul pentru detergent. Scoateti sertarul usor, dar ferm, si curatati-l sub jet de apa. Inainte de a efectua curatarea toate compartimentele trebuie sa fie goale. 
CANDY recomanda ca acesta verificare si curatare sa fie facuta de 5-6 ori pe an.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie 5 membri, 6 membri
Capacitate de incarcare 10 Kg
Viteza maxima centrifugare 1600 rpm
Nivel zgomot centrifugare 78 dB
Material cuva Inox
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Diametru hublou 35 cm
Adancime 58 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 66 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa A
Consum de energie/100 spalari 51 kWh

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii

Calcare usoara

Afisare timp ramas

Mix Power

System Steam

Afisare temperatura

Start Delay

Kilo Detector

Selectare grad murdarie

Motor inverter

Spalare cu aburi

Durata timer 24 h
Functii de siguranta Sistem detectare spuma
Tehnologie

Bluetooth

Wi-Fi

Motor Inverter

Quick & Clean Technology

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare

Sport

Rapid

Delicate

Colorate

Sintetice

Eco

Lana

Spalare manuala

Hygiene

Numar programe spalare 16
Durata program rapid 14 min
Durata program ECO 3 h 59 min
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1600
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Numar de programe
      16
    • Clasa noua de eficienta energetica
      A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.