Masina de spalat rufe verticala Candy CST G372D-S, 7 kg, 1200 rpm, display LCD, functii SMART, NFC, 15 programe, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe verticala Candy CST G372D-S, 7 kg, 1200 rpm, display LCD, functii SMART, NFC, 15 programe, clasa A+++, alb de la Candy

Gentle touch – functia de deschidere foarte usoara a tamburului

Functia de detectare a kilogramelor de rufe pe care trebuie sa le spalati
Candy prezinta cu mandrie "kg detector": noul senzor inteligent care masoara cantitatea de rufe aflate in cuva si care adapteaza ciclul de spalare pentru incarcatura reala. Cu Candy kg detector spalarea rufelor este chiar o placere. Noile masini Candy cu incarcare verticala au grija de toate rufele tale, chiar si de cele mai delicate.

   

Smart Touch, primul asistent personal care are grija de tine, de rufele tale si de sine insusi. O noua modalitate de a utiliza masina ta de spalat rufe si de a te bucura de o lume inteligenta.

Prin simpla descarcare a aplicatiei simply-Fi si plasarea smartphone-ului pe masina de spalat, iti poti extinde posibilitatile de curatare a rufelor si sa alegi cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor tale.

Dumneavoastra decideti cand veti spala rufele!
Masina de spalat rufe Candy permite programarea inceputului ciclului de spalare cu pana la 24 ore intarziere. In acest fel puteti decide in avans momentul in care rufele trebuie sa fie gata pentru a fi intinse sau introduse in uscator, pentru a nu mai ramane inchise in masina de spalat dupa spalare.

   

Rezultat maxim - timp minim
Vrei un rezultat maxim in timp minim? Astazi este posibil! Masina de spalat care permite spalarea cantitatilor mici si mijlocii de rufe intr-un timp foarte scurt, de la 14, 30 si 44 minute. Fii stapanul timpului tau.

IGIENA
Aceasta functie ajuta la eliminarea murdariei persistente, precum si la eliminarea bacteriilor si a acarienilor. Este ideal pentru spalarea prosoapelor si este perfecta pentru spalalarea hainelor bebelusilor. Dupa selectarea functiei Igiena, se mentine o temperatura de peste 60 ° C pe tot parcursul ciclului de spalare, ceea ce contribuie la eliminarea murdariei.

   

ECOMIX 20 ° C
Programul este conceput pentru cei care iubesc hainele colorate, dar nu au timp sa le separe si sa le spele separat. Cu acest program nu trebuie sa va faceti griji ca hainele isi vor pierde din intensitatea culorilor sau ca se vor mixa culorile.

Rezultate exceptionale in doar in 59 minute.

 

Caracteristici

Tip produs Masina de spalat

Tip incarcare Verticala

Tip afisaj 2D

Viteza de centrifugare (rpm) 1200

Capacitate de incarcare (kg) 7

Clasa de eficienta energetica A+++

Clasa de eficienta la spalare A

Numar programe 15

Informatii display Da

Programare intarziata Da, 1-24 ore

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 77

Nivel de zgomot la spalare dB(A) 61

Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 40 x 60

Sisteme si tehnologii Conectivitate NFC

Material tambur Otel inoxidabil

Culoare Alb

Greutate (Kg) 56.5

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.