Masina de spalat rufe cu uscator Candy CSW 485D-S, 8 kg spalare, 5 kg uscare, 1400 rpm, functii Smart, NFC, Voice Control, 60 cm, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator Candy CSW 485D-S, 8 kg spalare, 5 kg uscare, 1400 rpm, functii Smart, NFC, Voice Control, 60 cm, clasa A, alb de la Candy

AQUAPLUS
Aceasta functie a fost dezvoltata special pentru persoanele care au pielea delicata si sensibila. Hainele spalate cu aceasta functie nu contin reziduuri de detergent, eliminandu-se astfel posibilitatea ca persoanele respective sa dezvolte iritatii pe piele si alergii. Aquaplus permite suplimentarea functiei de clatire dupa ciclul de spalare.
   
PROGRAME RAPIDE
Pe langa programele standard aveti foarte multe programe rapide.

Programe scurte (14 minute, 30 de minute și 44 de minute) ceea ce perimite economisirea timpului si reducerea consumului de energie.

   
Smart Touch, primul asistent personal care are grija de tine, de rufele tale si de sine insusi. O noua modalitate de a utiliza masina ta de spalat rufe si de a te bucura de o lume inteligenta.

Prin simpla descarcare a aplicatiei simply-Fi si plasarea smartphone-ului pe masina de spalat, iti poti extinde posibilitatile de curatare a rufelor si sa alegi cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor tale.

   
Functia de control a cantitatii de spuma
Masina de spalat rufe Candy Smart detecteaza automat cantitatea prea mare de spuma, suplimentand automat functia de clatirea. Acest lucru permite curatarea temeinica a tesaturilor si elimina reziduurile de detergent.
   
Functia de oprire pentru a adauga mai multe haine la spalare
Candy SMART va ofera posibilitatea de a adauga haine in timpul spalarii sau chiar dupa ce ati pornit ciclul de spalare si trebuie sa il intrerupeti. Apasati butonul START / PAUSE timp de aproximativ 2 secunde si asteptati doua minute pentru a debloca usa. Dupa adaugarea hainelor, inchideti usa si apasati butonul START / PAUSE iar programul va reincepe sa functioneze din acelasi punt de unde a ramas.
   
AQUASTOP
Acesta functie presupune existenta unui dispozitiv de pe linia de alimentare care blocheaza alimentarea cu apa atunci cand cablul este deteriorat, desi acesta nu este o situatie des intalnita.
   
AquaProtect
In cazul in care se opreste furnizarea apei din conducta principala datorita unei probleme la furtunul de alimentare, masina isi face o rezerva de apa in carcasa exterioara, ceea ce va permite finalizarea spalarii. Dupa ciclul de spalare, va rugam sa contactati centrul de service tehnic pentru a inlocui furtunul.

 

Caracteristici

Tip produs Masina de spalat cu uscator

Tip incarcare Frontal

Tip afisaj LCD

Viteza de centrifugare (rpm) 1400

Capacitate de incarcare (kg) 8 spalare / 5 stoarcere

Clasa de eficienta energetica A

Clasa de eficienta la spalare A

Program rapid (min) 14/30/44

Numar programe 16 programe de baza + programe Smart

Programare intarziata Da, 1-24 ore

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 79

Nivel de zgomot la spalare dB(A) 61

Latime 60 cm

Inaltime 85 cm

Adancime 54 cm

Sisteme si tehnologii NFC

Voice control

Culoare Alb

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.