Masini de spalat rufe Candy

Masini de spalat rufe Candy cu preturi cuprinse intre 1232 lei si 2663 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Masini de spalat rufe marca Candy si o multime de alte oferte. Masini de spalat rufe produse de Candy la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Candy si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Masini de spalat rufe. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Masini de spalat rufe Candy, toate la preturi ieftine. In categoria Masini de spalat rufe sunt disponibile produse ieftine marca Candy. Cel mai bun pret la Masini de spalat rufe Candy, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa cumpar o masina de spalat rufe Candy?

Masinile de spalat Candy reprezinta o alternativa excelenta pentru cei care isi doresc o masina de spalat rufe ieftina si performanta. Brandul Candy pune foarte mult accent pe imbunatatirea calitatii vietii, optimizand astfel la maxim procesul de spalare, in asa fel incat sa-ti simplifice munca si sa te ajute sa economisesti timp. Iar pe site-ul Badabum.ro ai la dispozitie o gama variata de masini de spalat Candy ieftine, dotate cu functii si specificatii pentru orice preferinte. De exemplu, masinile de spalat rufe din gama Rapido sunt dotate cu un set complet de 9 programe rapide, astfel incat sa economisesti mai mult timp. Un alt aspect interesant la o masina de spalat rufe Candy este aplicatia pentru smartphone, simply-Fi, prin care poti programa masina de spalat de la distanta si care iti poate recomanda programele potrivite pentru fiecare tip de haine.

Cum sa aleg masina de spalat rufe Candy cea mai potrivita nevoilor mele?

Printre ofertele noastre online ai la dispozitie atat masini de spalat rufe cu incarcare frontala, cat si modele cu incarcare verticala, in functie de nevoile tale. In plus, daca iti doresti si uscarea hainelor, poti opta pentru o maisna de spalat rufe Candy cu uscator. In ceea ce priveste capacitatea de incarcare, trebuie sa tii cont de volumul de care vei avea nevoie, insa chiar si pentru o capacitate mai mare, de peste 8 kilograme, poti gasi masini de spalat rufe ieftine. Iar daca spatiul este o problema pentru tine, atunci iti recomandam sa optezi pentru o masina de spalat rufe Candy slim. Cele mai multe modele de pe Badabum.ro au peste 1200 RPM, iar un numar mai mare de rotatii presupune de regula si mai multa rezistenta in timp. Nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta functionarii masinii de spalat, pentru ca aceste masini de spalat dispun de functia Smart Check-up care te informeaza constant despre starea aparatului.

Cum deblochezi butoanele la masina de spalat Candy?

Pentru a evita modificarile accidentale, butoanele unei masini de spalat Candy se pot bloca prin apasarea simultana a butoanelor “set” si “zoom” pentru 3 secunde. Pentru deblocarea butoanelor, se mentin apasate aceleasi butoane si se reporneste masina de spalat. Acest proces este valabil doar pentru anumite modele, motiv pentru care iti recomandam sa parcurgi manualul de instructiuni al masinii tale de spalat.