Masina de spalat rufe Candy CS1071D3/1, 23 programe, 7 kg, 1000 rpm, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Candy CS1071D3/1, 23 programe, 7 kg, 1000 rpm, clasa A+++, alb de la Candy

Smart Touch, primul asistent personal care are grija de tine, de rufele tale si de sine insusi. O noua modalitate de a utiliza masina ta de spalat rufe si de a te bucura de o lume inteligenta.

Prin simpla descarcare a aplicatiei simply-Fi si plasarea smartphone-ului pe masina de spalat, iti poti extinde posibilitatile de curatare a rufelor si sa alegi cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor tale.

Prelungeste viata masinii tale de spalat - Smart Check-Up

Functia SMART CHECK-UP (Verificare Inteligenta) ofera management simplificat pentru eficienta indelungata. Iti ofera informatii cu privire la starea produsului tau electrocasnic prin monitorizarea functionarii acestuia. In cazul unei erori sau functionarii eronate, ghidul inteligent te va ajuta sa identifici singur problema. 

Fii mereu in control - Statisticile mele

Poti controla cele mai frecvent utilizate programe si poti invata cum sa iti optimizezi obiceiurile de spalare.  

Spalare adecvata nevoilor tale - Asistenta vocala

Asistentul vocal te ghideaza pas cu pas in alegerea programului ideal pentru tine. Trebuie doar sa intrebi si sa urmezi instructiunile. In doar 3 pasi poti descoperi care este cel mai bun ciclu de spalare, prin simpla comunicare cu masina ta de spalat. Aplicatia iti va sugera cel mai potrivit ciclu de spalare pentru nevoile tale.

Descarca programul potrivit stilului tau de viata - Programe inteligente

Programele inteligente iti ofera peste 40 de programe suplimentare pentru a gasi cel mai bun ciclu de spalare pentru ingrijirea rufelor tale. 

Simplifica-ti viata - Sfaturi si recomandari

Descopera o colectie completa de sfaturi si sugestii inteligente pentru a economisi timp si bani si pentru a avea rufe perfect curate.

Planifica spalarea - Pornire intarziata inteligenta

Datorita acestei functii poti planifica ciclul de spalare si poti decide cand doresti ca acesta sa porneasca sau sa se incheie.

Masina de spalat Candy a fost echipata cu tehnologii inteligente bazate pe senzori care aleg cea mai buna performanta de spalare pentru rufele tale. Masina regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire a tamburului si viteza de rotatie pentru tipul de material si calculeaza durata ciclului de spalare. De asemenea, se detecteaza prezenta spumei si, daca este necesar, creste automat cantitatea apei in timpul clătirii. Tot datorita tehnologiei, rufele sunt dispuse simetric in interiorul tamburului in timpul spălării. Astfel se elimina suprasolicitarea anumitor parti ale masinii si se reduce zgomotul.

   

Specificatii tehnice:

Capacitate de incarcare: 7 kg

Clasa de eficienta energetica: A+++

Clasa de eficienta la spalare: A

Tipologie: NFC on board

Tip afisaj: digital

Are functe de detectare a gradului de incarcare (Kg)

Culoare: Alb

Viteza de stoarcere (rpm): 1000

Numar programe:  23

Pornire intarziata:  pana la 24 ore

Adancime (cm): 40

Latime (cm): 60

Inaltime (cm): 85

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1000
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      23
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.