Masina de spalat rufe Candy Bianca BWM4 137PH6, 7 kg, 1300 rpm, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Candy Bianca BWM4 137PH6, 7 kg, 1300 rpm, clasa A+++, alb de la Candy

Smart Touch, primul asistent personal care are grija de tine, de rufele tale si de sine insusi. O noua modalitate de a utiliza masina ta de spalat rufe si de a te bucura de o lume inteligenta.

Prin simpla descarcare a aplicatiei simply-Fi si plasarea smartphone-ului pe masina de spalat, iti poti extinde posibilitatile de curatare a rufelor si sa alegi cel mai potrivit tip de spalare, adecvat nevoilor tale.

Cu ajutorul functiei ZOOM se activeaza sistemul unic Mix Power Jet + System care injecteaza detergentul direct in rufe garantand astfel rezultate de spalare excelente! 

Programe aditionale (100+) si optiuni, telecomanda, sistem de economisire a energiei, intretinere si verificare avansata. 

Datorita interfatei unice SMART RING, poti activa 8 dintre cele mai solicitate cicluri de spalare si alege cele mai folosite optiuni in asa fel incat poti realiza pana la 700 de combinatii diferite. 

Poti comunica cu Bianca prin intermediul aplicatiei Simply Fi cu ajutorul telefonului tau. Te va anunta cand a finalizat ciclul de spalare, poti porni masina de spalat de la distanta si ai multe alte comenzi utile.

Bianca va invata si se va adapta dorintelor si nevoilor tale personale fiind de un real ajutor. 

Masina de spalat Candy a fost echipata cu tehnologii inteligente bazate pe senzori care automat aleg cea mai buna performanta de spalare pentru rufele tale. Masina regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire a tamburului si viteza de rotatie pentru tipul de material si calculeaza durata ciclului de spalare. De asemenea, se detecteaza prezenta spumei si, daca este necesar, creste automat cantitatea apei in timpul clatirii. Tot datorita tehnologiei, rufele sunt dispuse simetric in interiorul tamburului in timpul spalarii. Astfel se elimina suprasolicitarea anumitor parti ale masinii si se reduce zgomotul.
 
Caracteristici
 
Capacitate de spalare (kg) 7
Viteza de centrifugare (rpm) 1300
Clasa eficienta energetica A+++
Tip afisaj Smart Ring
Numar programe spalare 98
Programe spalare 8 programe de baza + 90 de programe smart: 14/30/44/59 min, usor de calcat
Tehnologii si sisteme Conectivitate WiFi si Bluetooth
Functii si optiuni Motor Inverter
Consum energetic (kWh) 0.53
Consum energetic (kWh/an) 123
Consum de apa (l/an) 9600
Nivel de zgomot la spalare (dB) 51
Nivel de zgomot la centrifugare (dB) 76
Durata ciclului de spalare 210
Material cuva Silitech
Motor Inverter
Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 60 x 40 x 85
Greutate (kg) 64
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.