Daewoo Masina de spalat rufe cu uscator DWC-ED1432, Motor inverter, Air Bubble 4D, 1400 rpm, 10 kg spalare, 7 kg uscare, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator DWC-ED1432, Motor inverter, Air Bubble 4D, 1400 rpm, 10 kg spalare, 7 kg uscare, clasa A, alb de la Daewoo

Clasa de eficienta energetica A

Masinile de spalat rufe cu uscator Daewoo, cu clasa energetica A sunt perfect construite pentru un consum redus de energie.

   

Capacitate de spalare 10 kg/ uscare  7 kg

Aceasta masina de spalat Daewoo are o capacitate la spalare de pana la 10kg si la uscare de pana la 7kg.

   

Tehnologia de spalare cu bule de aer

Datorita acestei tehnologii avansate de spalare cu bule, milioane de bule de aer sunt generate in interiorul cuvei, in timpul spalarii, dizolvand astfel particulele de detergent si indepartand mai eficient murdaria de pe haine. Bulele de aer au rolul de a proteja tesatura impotriva frecarii si de a imbunatati performanta spalarii.

   

Air Refresh

Acest program are rolul de a improspata hainele delicate cu ajutorul aerului ventilat in interiorul cuvei, fara a le spala.

   

Drum Clean

Puteti folosi acest program pentru curatarea tamburului masinii dumneavoastra de spalat.

   

Functia - Start intarziat

Cu ajutorul functiei de pornire intarziata, puteti programa ca masina de spalat sa intarzie pornirea ciclului de spalare intr-un interval de la 1-19 ore din momentul setarii acesteia. Astfel, puneti rufele in masina de spalat, adaugati detergentul si programati ca masina sa porneasca la ora pe care dumneavoastra o doriti.

   

Program - Spalare Manuala

Acest program este util pentru haine tricotate sau pentru cele delicate care necesita sa fie spalate de mana.

   

Child Lock

Acest sistem de blocare este utilizat pentru a preveni apasarea butoanelor si modificarea programelor de catre copii, in timpul utilizarii masinii de spalat.

   

Kids Care - Let kids be kids!

Stim faptul ca acordati o atentie deosebita ingrijirii copiilor dumneavoastra, de aceea am creat programul de spalare "Kids Care". Acest program are o temperatura presetata de 60°, 3 clatiri si o viteza de centrifigare de 400rpm pentru ca hainele copiilor sa fie cat mai bine curatate si protejate.

   

Spalare si uscare rapida

Puteti folosi acest program pentru spalarea si uscarea hainelor usor murdare si a celor pe care le spalati in mod frecvent. Datorita acestui program puteti spala si usca 1 kg de haine intr-un timp foarte scurt, de numai o ora.

   

Spalare rapida

Programul de spalare rapida al masinii de spalat Daewoo este util in cazul in care doriti sa spalati rufe de dimensiuni mici, precum sunt hainele sport sau lenjeria. Acest program dureaza aproximativ 15 minute.

Specificatii:

1400rpm Viteza de centrifugare
Moto Dynamic Inverter
Afisaj LED
Combo (2 in 1)
Sistem de spalare Air Bubble
Kids Care
Drum Clean
Pornire intarziata
Super Express
Culoare Alb
Clasa Energetica A
Latime Neta*Inaltime Neta*Adancime Neta (mm) 598*850*620
Greutate Neta (kg) 67
Capacitate Neta (Total) 10/ 7kg
Latime Bruta*Inaltime Bruta*Adancime Bruta (mm) 650*880*725
Greutate Bruta (kg) 71

 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Capacitate de uscare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.