Masina de spalat rufe Electrolux FlexManager EWF1074BW, 7 kg, 1000 rpm, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Electrolux FlexManager EWF1074BW, 7 kg, 1000 rpm, clasa A+++, alb de la Electrolux

FlexManager de 7 kg, clasa de consum A+++ si viteza de centrifugare de 1000 rpm este o noua masina de spalat rufe de la Electrolux cu tehnologii noi, ce ofera programe de spalare perfect adaptabile nevoilor Dvs.

O masina flexibila de spalat rufe care se adapteaza nevoilor dumneavoastra

Cu Electrolux FlexManager puteti avea cea mai buna ingrijire pentru hainele dumneavoastra. Flexibila si convenabila, poate fi setata sa regleze durata ciclului, sa il intarzie sau sa reduca durata de spalare.

Incarcare si descarcare usoara

Incarcare si descarcare usoara

Aceasta masina de spalat rufe de capacitate mare are o deschidere foarte mare care face ca incarcarea si descarcarea rufelor sa se faca mult mai usor - chiar si pentru articolele mari, cum ar fi paturile.

Incarcaturi mari sau mici - masina de spalat rufe isi ajusteaza ciclul

Incarcaturi mari sau mici - masina de spalat rufe isi ajusteaza ciclul

Aceasta masina de spalat rufe cu AutoSense va ofera toata flexibilitatea de care aveti nevoie. Aceasta are un tambur foarte mare pentru a spala incarcaturile mari intr-un singur ciclu, in timp ce pentru incarcaturile mici regleaza automat durata si consumul de apa si energie.

Libertate si flexibilitate - dumneavoastra decideti atunci cand ciclul se termina

Libertate si flexibilitate - dumneavoastra decideti atunci cand ciclul se termina

Cu aceasta masina de spalat rufe nu mai trebuie sa va faceti griji ca rufele asteapta sa fie scoase din masina. La pornirea ciclului setati doar ora la care doriti sa se termine spalatul rufelor si rufele vor fi gata exact atunci cand doriti.

Va mentine dozatorul curat

Tehnologia PowerJet din aceasta masina de spalat rufe va ajuta sa mentineti curat dozatorul pentru detergent datorita jeturilor de apa cu presiune inalta. Aceasta asigura eliberarea dozei complete de detergent si utilizarea optima a acesteia.

 

Reduceti durata spalarii cu pana la 50% cu ajutorul optiunii QuickWash.

Cu optiunea QuickWash puteti reduce durata totala la ciclurile selectate cu pana la 50% - ideala daca doriti sa clatiti rapid rufele pentru a le improspata.

 

Caracteristici


Capacitate masina de spalat: 7 kg

Turatie maxima de centrifugare: 1000 rpm

Capacitate de spalare 7 kg

Capacitate de spalare generoasa, de 7 kg - ceea ce inseamna ca puteti avea grija de rufele dvs, chiar daca aveti incarcaturi mari.

Programul de Matase este conceput special pentru tesaturile din matase, cu spalare delicata si ciclu de centrifugare adaptat

Clasa de energie A+++

Masina de spalat rufe care are grija de rufele dvs. si in acelasi timp este eco friendly

Programe spalare: Bumbac, Rapid 20 minute 3 kg, Bumbac - program economic, Mix 20, Lana plus, Matase, Sintetice, Tesaturi delicate

Ecran LCD

Ecran LCD pentru a selecta usor programele dorite.

Sistem de echilibrare a incarcaturii

Tehnologie Fuzzy Logic pentru adaptare in functie de incarcare

Sistem de clatire fara spuma

Blocare pentru copii

Picioruse: 4 picioruse ajustabile

Protectie anti-inundare

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1000
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      10
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.