Electrolux Masina de spalat rufe EWS31274NA, 7 kg, 1200 rpm, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe EWS31274NA, 7 kg, 1200 rpm, clasa A+++, alb de la Electrolux

Asiguraţi-vă că spălatul rufelor se va face conform programului dumneavoastră. Cu TimeManager® puteţi modifica durata ciclului, iar rufele dumneavoastră vor fi gata exact la momentul dorit.

Fără compromis într-un spaţiu redus.

Ţesăturile de calitate nu ocupă mult spaţiu. Această maşină slim îndeplineşte toate necesităţile de îngrijire a ţesăturilor Dvs. fără nici un compromis asupra performanţei. Ocupă cu 25% mai puţin spaţiu prin comparaţie cu o maşină normală dar spală 7 kg de rufe echivalent cu 28 de cămăşi.

Decideţi durata ciclului de spălare astfel încât să se incadreze în programul Dvs.- nu invers.

Aveţi certitudinea că spălatul rufelor se încadrează în programul Dvs. Cu ajutorul funcţiei TimeManager® puteţi regla durata ciclului de spălare astfel încât rufele să fie gata exact la timp.

Rufele sunt gata atunci când DUMNEAVOASTRĂ decideţi

Nu vă faceţi programul în funcţie de ceea ce trebuie să spălaţi. Cu funcţia Pornire cu întârziere puteţi amâna pornirea următorului ciclu pentru ca acesta să se termine exact atunci când doriţi.

Rezistentă la fluctuaţiile de tensiune

Această maşină este rezistentă la fluctuaţiile de tensiune între 95 şi 240 de volţi şi este dotată cu o funcţie de oprire/re-pornire automată pentru protecţia la tensiuni în afara acestei game.

Cea mai bună îngrijire pentru hainele dvs.: ajustează ciclul la încărcătură

Sistemul inteligent OptiSense al acestei maşini de spălat rufe ajustează automat ciclul de spălare în funcţie de dimensiunea încărcăturii. Hainele dumneavoastră nu vor fi niciodată spălate prea mult, reglarea automată a duratei şi a consumului de apă şi energie în funcţie de încărcătură asigurând cea mai bună îngrijire pentru hainele dumneavoastră.

Cantitatea ideală de spumă pentru un ciclu cu adevărat eficient

Prea multă spumă poate reduce eficiența mașinii de spălat rufe. De aceea, acest model are un sistem special de îndepărtare a excesului de spumă din ciclurile de spălare.

 

Caracteristici

Tip produs Masina de spalat

Tip incarcare Frontal

Slim Da

Tip afisaj LCD

Viteza de centrifugare (rpm) 1200

Capacitate de incarcare (kg) 7 kg

Clasa de eficienta energetica A +++

Consum in program standard (kwh) 0.88

Numar programe 14

Detectare automata a cantitatii Da

Programare intarziata Da

Consum mediu anual de apa (l) 9999

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76

Nivel de zgomot la spalare dB(A) 58

Latime 59.5 cm

Inaltime 85 cm

Adancime 44.8 cm

Sisteme si tehnologii Fuzzy Logic

Culoare Alb

Greutate (Kg) 62.5

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.