Masina de spalat frontala GORENJE WP62S3, 6kg, 1200rpm, Clasa D, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat frontala GORENJE WP62S3, 6kg, 1200rpm, Clasa D, alb de la Gorenje

Adaptate perfect nevoile dumneavoastra de spalare

Tehnologia noastra asigura ca toate tipurile de tesaturi sunt spalate in cel mai bun mod posibil, datorita combinatiei optime de temperatura, cantitate de apa, timpul ciclului de spalare si viteza de centrifugare. Aceste setari pot fi adaptate in continuare cu diferite moduri de spalare pentru o mai buna eficienta.

 alt=

Fara zdruncinauri in timpul functionaii

Cresterea stabilitatii si reducerea semnificativa a vibratiilor, datorita panourilor laterale si inferioare StableTech, conduc la un nivel de zgomot redus semnificativ chiar si la cele mai ridicate viteze de centrifugare.

 alt=
Tambur WaveActive

Modelul unic de tambur in forma de val, combinat cu nervuri 3D in forma de val, inmoaie fibrele pentru a oferi un tratament cat mai bland pentru imbracaminte asigurand o spalare perfecta, cu cute minime.

 alt=
 alt=
Fara bipuri enervante

Masinile de spalat WaveActive nu sunt doar blande cu rufele dumneavostra, ci si cu urechile dumneavoastra. Tonurile delicate va ofera feedback bland asupra functiilor sau programelor pe care le-ati ales.

 

 alt=
Protectie suplimentara pentru pielea sensibila

Programul AntiAllergy utilizeaza o temperatura mai ridicata si o clatire suplimentara pentru a elimina eficient urmele de detergent de pe tesatura. Alergenii, care ar putea provoca o senzatie neplacuta, sunt indepartati iar pielea delicata este protejata.

 alt=
Siguranta pentru copii

Panoul de control poate fi blocat prin apasarea unei combinatii speciale de taste, impiedicand copiii sa utilizeze aparatul, atunci cand nu sunteti in jur si facand imposibila modificarea setarilor.

 alt=
Intotdeauna programul potrivit

Nu va puteti decide ce program sa alegeti? Doar selectati AutoWash iar masina dumneavoastra de spalat va selecta cel mai bun ciclu de spalare pentru incarcare. Va puteti relaxa, hainele vor fi curate, indiferent de materialul lor.

 alt=
Interfata simpla

Interfata usor de utilizat cu butonul de selectie pozitionat central va permite sa incepeti spalarea in doar 3 pasi simpli; porniti masina de spalat, selectati programul si apasati start! Fara submeniuri pentru selectarea functiilor si setarilor suplimentare, dar aveti libertatea setarilor de pe interfata mare cu control Touch, astfel incat sa puteti fi siguri ca articolele de imbracaminte vor fi spalate exact asa cum va place.

 alt=
Intotdeauna rufe cu miros placut

Spalarea cu detergent pulbere la temperaturi mai scazute poate duce la conditii ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, care la randul lor ar putea provoca un miros neplacut al rufelor. SterilTub va elimina orice bacterii din interiorul masinii si va asigura ca rufele dumneavoastra vor mirosi mereu proaspat.



 

DIMENSIUNI

Adancime 43 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 63 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 6 Kg
Viteza maxima centrifugare 1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare 75 dB
Nivel zgomot spalare 57 dB
Material cuva Carbotech
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital
Culoare Alb

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Protectie copii
Tehnologii SterilTub, Super silentios

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Bumbac, Lana, Mix/Sintetice, Spalare Manuala; AllergyCare / ProgramRapid 20' / Program pentru lenjerie
Numar programe spalare 16
Durata program rapid 20 min
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      6
    • Numar de programe
      16
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Culoare
      Alb

Opiniile clientilor despre Masina de spalat frontala GORENJE WP62S3, 6kg, 1200rpm, Clasa D, alb

Rating general:
1
5
4
3
2
1 (1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Anca (Floresti) - Scor: 1/5 | acum 2 ani
Masina de spalat frontala GORENJE WP62S3, 6kg, 1200rpm, Clasa D, alb

Nu recomand. După nici un an de funcționare s a stricat. În carte nu scrie cât durează ciclul de spălare și nu apare nici pe afișaj. La stoarcere a început sa sune ca și când toate s ar rupe din ea. Ffffff dezamăgită.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.