Masina de spalat frontala Gorenje WS168LNST, 10kg, 1600rpm, Clasa B, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat frontala Gorenje WS168LNST, 10kg, 1600rpm, Clasa B, alb de la Gorenje

Moduri de spalare

Adaptate perfect nevoile dvs. de spalare

Tehnologia noastra asigura ca toate tipurile de tesaturi sunt spalate in cel mai bun mod posibil, datorita combinatiei optime de temperatura, cantitate de apa, timpul ciclului de spalare si viteza de centrifugare. Aceste setari pot fi adaptate in continuare cu diferite moduri de spalare, permitandu-va sa gasiti doar combinatia potrivita pentru nevoia dvs. curenta.

Motor inverter PowerDrive

Motor puternic, dar silentios

Acest motor silentios, dar foarte eficient, este proiectat pentru a asigura o viata indelungata a masinii dvs. de spalat, economisind energie la fiecare ciclu de spalare.

IonTech

Indeparteaza cu pana la 30% mai multe pete

IonTech utilizeaza puterea procesului de ionizare naturala pentru a elimina mai eficient impuritatile fara temperaturi ridicate sau substante chimice suplimentare. Detergentul se dizolva mai bine in apa, permitand solutiei de curatare sa patrunda in mod egal rufele. Rezultatul este de 30% mai multe pete indepartate, chiar si la temperaturi scazute. IonTech previne, de asemenea, depunerea de calcar pe rezistenta, ceea ce prelungeste durata de viata a masinii de spalat.

StainExpert

Cea mai eficienta metoda de indepartare a petelor

Eliminarea eficienta a petelor nu mai necesita o temperatura ridicata sau un tratament suplimentar al imbracamintei inainte de spalare. Combinatia perfecta de temperatura, timp si apa va elimina automat pana la 36 de tipuri incapatanate de pete din 3 grupe principale: fructe (portocale, sos de rosii); organice (grasime, unt, oua, iarba) si cafea (inclusiv ceai, iaurt de ciocolata, paste fainoase, machiaj).

StableTech

Fara zdruncinauri in timpul functionaii

Cresterea stabilitatii si reducerea semnificativa a vibratiilor, datorita panourilor laterale si inferioare StableTech, conduc la un nivel de zgomot redus semnificativ chiar si la cele mai ridicate viteze de centrifugare.

Tambur WaveActive

Tratamentul sensibil al oricarui articol de imbracaminte

Modelul unic de tambur in forma de val, combinat cu niste nervuri 3D in forma de val, inmoaie fibrele pentru a oferi un tratament cat mai bland pentru imbracaminte asigurand o spalare perfecta, cu cute minime.

Usa neteda

Intrarea perfecta

Usa mare, realizata dintr-o singura bucata de plastic fara suruburi, asigura stabilitate, previne scartairea sau suieraturile enervante. Se deschide la 180 de grade, astfel incat golirea si incarcarea tamburului sunt la fel de usoare exact cum ar trebui sa fie.



Caracteristici generale

Capacitate de spalare (kg) 10
Functii / Optiuni Pornire intarziata (24h), EcoEye, NormalCare, EcoCare, TimeCare
Viteza de centrifugare (rpm) 1600
Clasa eficienta energetica B
Numar programe spalare 14
Programe spalare Setari personalizate pentru toate programele - posobilitatea de a reduce timpul de uscare si a modifica temperatura, Bumbac, Mix/Sintetice, Program de spalare manual, Lana, AllergyCare, Program Auto, SportWash, ProgramRapid 20',SteamRefresh, IonWash 59'
Tehnologii si sisteme SteamTech, Ionizator, SterilTub, StableTech, DoseAid, StainExpert, Super Silent +

Caracteristici tehnice

Putere (W) 2300
Consum energetic (kWh/an) 192
Consum de apa (l/an) 11314
Volum tambur (l) 69, WaeActive
Motor Inverter PowerDrive

Altele

Greutate (Kg) 85
Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 60 x 61 x 85

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1600
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Numar de programe
      14
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      B
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.