Gorenje Masina de spalat rufe W8424, 8 kg, 1200 rpm, clasa A-40%, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe W8424, 8 kg, 1200 rpm, clasa A-40%, alb de la Gorenje

 

 

 

 

 

 

Protectie pentru copii

Usa nu poate fi deschisa pe timpul ciclului de spalare, iar modelele Premium sunt echipate si cu o usa Ultra Rece (UCD) – un strat de plastic suplimentar care acopera geamul de la usa va protejeaza de arsuri. Panoul de comenzi poate fi blocat doar daca apasati pe buton.

 

 

7 kg incarcare XXL

Capacitatea mare a cuvei accepta pana la 7 kg de rufe, iar rezultatele la spalare vor fi perfecte-Diametrul marge si ergonomic al usii (33 cm) va va usura incarcarea si descarcarea rufelor, chiar si atunci cand spalati paturi, asternuturi sau altele asemenea. La modelele Premium, cuva va fi iluminat in interior atunci cand se deschide usa, pentru ca Dvs. sa vizualizati mai bine continutul

 

 

 

Dispersorul de detergent

Masinile de spalat Gorenje Premium Touch sunt echipate cu un sertar pentru detergent care aluneca automat spre exterior doar la atingerea unui buton. Acest sertar functioal si usor de curatat are trei compartimente pentru ca Dvs. sa puteti determina exact ce tip de detergent folositi si cat.

Tehnologia UseLogic®

Tehnologia UseLogic® se bazeaza pe cateva solutii inovatoare, care optimizeaza procesul de spalare, economisind in acelasi timp energie si timp. Senzorii inteligenti monitorizeaza permanent puritatea apei si cantitatea de spuma din masina de spalat si adauga cicluri de clatire suplimentare daca este necesar. La fiecare ciclu nivelul de apa este adaptat in functie de tipul de incarcatura. In acest fel, rufele si materialele sunt curatate eficient si delicat de fiecare data.
Si uscatoarele Gorenje sunt echipate cu tehnologia inteligenta UseLogic®. Senzorul de umiditate va monitoriza continutul de umezealp din rufe si va regla timpul de uscare. Atunci cand se ajunge la nivelul de uscare dorit, uscatorul se va opri automat, pentru a nu se supra-incalzi. Conform optiunii selectate, rufele pot fi usor umede sau uscate pentru calcat, partial uscate, uscate pentru dulap sau super-uscate. Continutul de umezeala poate fi monitorizat pe afisaj, pe toata durata ciclului de uscare.

 

 

 

 

 

Sistemul de economisire a detergentului (DSS)

Masinile de spalat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci cand se face alimentarea cu apa. Astfel veti ecomisi cu pana la 20% din costurile pentru detergent si veti proteja mediul inconjurator.

 

 

 

Treceti de la 40 la 30 °C si deveniti Eco

Detergentii eficienti si programele moderne de spalare ofera acum rezultate excelente chiar daca spalati la temperaturi mai mici. In loc sa alegeti programul 40°C puteti alege programul de spalare la 30°C si veti economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate si se vor pastra mai mult timp.

Meniul Quick Choice pentru programe personalizate
Modelele Premium Touch va permit sa creati si sa pastrati programele Dvs. personale. Aceasta caracteristica este utila atunci cand spalati sau uscati deseori aceleasi tipuri de haine. Puteti sa creati programele Dvs. personalizate alegand tipul de materiale, temperatura si alti parametrii si salvandu-le pentru viitor. Aceste programe pot fi pastrate in asa fel incat pe viitor pe afisaj sa apara mai apara mai intai programele Dvs. personale. Pentru a porni un program, trebuie sa il alegeti prin atingere, iar apoi sa apasati Start.

 

Caracteristici generale

Tip produs Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1200
Capacitate de incarcare (kg) 8
Clasa de eficienta energetica A+++
Clasa de eficienta la centrifugare B

Programe

Numar programe 23
Program prespalare Da
Programe BioWash
UltraWhite
PerfectBlack
NightWash
MyFavorite
Inmuiere
Pompa apa
Program bumbac Da
Program lana Da
Program consum redus energie Da
Program spalare manuala Da
Program Sport Da

Functii si siguranta

Detectare automata a cantitatii Da
Sistem de reglare a consumului Da
Sistem siguranta impotriva copiilor Da
Protectie impotriva inundatiilor Da
Semnalizare acustica terminare program Da

Detalii tehnice

Consum mediu anual de apa (l) 11280
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 74
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 59
Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 60 x 60
Diametru hublou (cm) 34
Deschidere hublou (grade) 180
Volum tambur: 64 l
Material cuva Carbotech
Material tambur Inox
Culoare Alb
Greutate (Kg) 75

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Numar de programe
      23
    • Clasa de eficienta energetica
      A++

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.