Masina de spalat cu uscator Haier HWD120-B14979-S, Motor Direct Motion, 12+8 kg, clasa A (spalare), 1400 rpm, iRefresh, ABT, Drum light, Dual Spray, Pillow Drum, display Led cu Touch control, Smart Detecting, alba - usa neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.599,00 lei
Pret 36 Rate Optimo: 131.93 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HWD120-B14979-S

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat cu uscator Haier HWD120-B14979-S, Motor Direct Motion, 12+8 kg, clasa A (spalare), 1400 rpm, iRefresh, ABT, Drum light, Dual Spray, Pillow Drum, display Led cu Touch control, Smart Detecting, alba - usa neagra de la Haier

Masinile de spalat HAIER sunt dotate cu tehnologia DIRECT MOTION produsa de Fisher&Paykel Technologies (parte a HAIER GROUP), experti recunoscuti pe plan mondial in producerea motoarelor, de peste 30 de ani. Tehnologia DIRECT MOTION, superioara tehnologiei inverter, propune cuplarea directa a motorului de tambur, limitand astfel numarul de componente. 

 

Motorul DIRECT MOTION functioneaza fara curea de transmisie. Masina de spalat rufe cu uscator are clasa de energie A (conform etichetei energetice – 2021) la spalare. Cresterea eficientei energetice, a fiabilitatii si a duratei de viata impreuna cu reducerea semnificativa a vibratiilor, a zgomotului si a consumului de apa determina rezultate excelente ale spalarii/uscarii. 

 

Functia I-REFRESH reimprospateaza hainele in mod eficient, folosind tehnologia inovatoare cu micro-vapori. Indeparteaza mirosurile, particulele fine de praf si alergenii, reducand sifonarea. Totul intr-un timp foarte scurt, fara a folosi detergent. Doar pentru programele semnalizate.

 

Apa este incalzita, se genereaza vapori, acestia sunt distribuiti in interiorul tamburului prin ventilare. Setarile TIME: 15-40 min & TEMPERATURE: 40-90° (I-REFRESH) au ca rezultat: eliminarea mirosurilor neplacute, sterilizarea si dezinfectarea tesaturilor si un grad redus de sifonare.

 

Umiditatea din interiorul masinii de spalat determina formarea mucegaiurilor si proliferarea bacteriilor. Acestea pot sa genereze mirosuri neplacute. ABT este tehnologia patentata de HAIER prin care suprafetele sensibile (sertarul de detergent si garnitura tamburului) sunt tratate cu ioni de zinc. Procentul de zinc (1.6% - 3.2%) elimina bacteriile in proportie de 99.8%.

 

Capacitatea de 12 kg spalare si 8 kg uscare (una din cele mai mari capacitati din piata) a masinii de spalat rufe cu uscator HAIER – HWD120-B14979-S este potrivita pentru familiile numeroase. Cantitatea mare de rufe care poate fi spalata si uscata intr-un singur ciclu, inseamna mai putine cicluri de spalare/uscare saptamanale.

 

Tamburul mai mare (diametru de 52.5 cm fata de 49.5 cm) determina cresterea performantelor de spalare si usurarea procesul de calcare (rufele au un grad mai mic de sifonare). Hubloul mare (36 cm) conceput special pentru a se deschide In unghi larg, usureaza incarcarea/descarcarea masinii chiar si pentru rufele voluminoase.

Tamburul este iluminat pentru a facilita descarcarea rufelor. 

 

Tamburul masinii de spalat rufe cu uscator HAIER a fost proiectat sa protejeze perfect toate hainele, chiar si pe cele mai delicate. PILLOW DRUM - design special al suprafetei tamburului pe care rufele aluneca usor in timpul rotatiei acestuia. Hainele sunt tratate cu atentie atat in timpul spalarii cat si in timpul uscarii.

 

14 programe – optiuni multiple de spalare/uscare care acopera intreaga gama de tesaturi, intervale de timp si grade de murdarire, in paralel cu satisfacerea celor mai diverse nevoi de curatare, igienizare si dezinfectare.

 

Butoanele TOUCH CONTROL permit selectarea facila a optiunilor spalare/uscare preferate in functie de tesatura materialelor.

 

Display-ul digital cu afisaj LED afiseaza in permanenta timpul ramas pana la finalizarea ciclului, programul de spalare/uscare selectat si temperatura.

 

Inaintea inceperii programului de spalare selectat sistemul AUTO WEIGHT (sistemul intern de cantarire), calculeaza cu precizie cantitatea de rufe puse la spalat si ajusteaza automat durata ciclului de spalare. Economiseste apa si timp. Actioneaza automat si inaintea inceperii procesului de uscare.

 

Functia STAIN REMOVAL: Printr-o simpla atingere de buton se poate selecta tipul petei dificile. Masina de spalat rufe de la Haier are functii si programe speciale dedicate eliminarii acestor pete dificile. 

 

Nivelul de duritate al apei de la robinet poate avea efecte nedorite asupra calitatii procesului de spalare. Functia SMART DETECTING monitorizeaza duritatea apei si combinata cu SMART DOSING, care ajusteaza cantitatea de detergent folosit, ofera ca rezultat o spalare si uscare impecabile. 

 

HAIER a creat SMART DUAL SPRAY, sistemul automat de curatare pentru masina de spalat, care este activat la sfarsitul fiecarui ciclu de spalare/uscare. Garnitura si geamul tamburului sunt curatate de resturile de detergenti si de scame. Acest lucru asigura igienizarea interiorului masinii de spalat. Rufele sunt mai curate, iar durata de viata a masinii este prelungita.

 

Masina de spalat rufe cu uscator HAIER are 3 optiuni de uscare:

Prin selectarea acestei optiuni hainele sunt uscate complet, gata de asezat in dulap. 
La sfarsitul programului de spalare+uscare, rufele raman foarte putin umede si pot fi asezate pe umeras.
Selectarea acestei optiuni lasa rufele un pic umede, pregatite pentru calcare imediata.

 

Prin simpla apasare de buton masina executa ciclul complet de spalare si uscare. Ofera ca rezultat haine impecabil de curate, la nivelul de umiditate preferat.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Cu uscator
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie

5 membri

6 membri

Capacitate de incarcare 12 Kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Nivel zgomot centrifugare 72 dB
Material cuva Inox
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda

Digital

Touch screen

Culoare Alb

DIMENSIUNI

Diametru hublou 36 cm
Adancime 60 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 85 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa A
Eficienta energetica spalare si uscare Clasa E
Eficienta energetica centrifugare Clasa A
Consum de energie/100 spalari 435 kWh

USCARE

Capacitate uscator 8 Kg
Nivel zgomot ciclu uscare 72 dB
Programe uscare

Bumbac

Lana

Sintetic

Paturi

Rufe mixte

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii

Iluminare

Cantarire automata

Steam

Pornire intarziata

Smart Dual Spray

Stain Removal

ABT

Pillow Drum

Functii de siguranta Blocare de siguranta
Tehnologii iTime iRefresh

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare

Matase

Bumbac

Baby Care

Sintetice

Lana

Mixte

Paturi

Rapid 15'

Stoarcere Spalare la 20 grade C

Eco 40-60 C

Numar programe spalare 14
Durata program rapid 15 min
Durata program ECO 3.58 h
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      12
    • Capacitate de uscare (kg)
      8
    • Numar de programe
      14
    • Clasa noua de eficienta energetica
      A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.