Masina de spalat cu uscator Haier HWD80-B14959U1S, Motor Direct Motion, 8+5 kg, clasa A (spalare), 1400 rpm, iRefresh, ABT, Drum light, Dual Spray, Pillow Drum, WIFI, alba - usa neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.250,25 lei
Pret 36 Rate Optimo: 119.14 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HWD80-B14959U1S

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat cu uscator Haier HWD80-B14959U1S, Motor Direct Motion, 8+5 kg, clasa A (spalare), 1400 rpm, iRefresh, ABT, Drum light, Dual Spray, Pillow Drum, WIFI, alba - usa neagra de la Haier

Masinile de spalat cu uscator HAIER sunt dotate cu tehnologia DIRECT MOTION produsa de Fisher&Paykel Technologies (parte a HAIER GROUP), experti recunoscuti pe plan mondial in producerea motoarelor, de peste 30 de ani. Tehnologia DIRECT MOTION propune cuplarea directa a motorului de tambur, limitand astfel numarul de componente.  

Motorul DIRECT MOTION functioneaza fara curea de transmisie. Masina de spalat rufe cu uscator are clasa de energie A (conform etichetei energetice – 2021) la spalare. Cresterea eficientei energetice, a fiabilitatii si a duratei de viata impreuna cu reducerea semnificativa a vibratiilor, a zgomotului si a consumului de apa determina rezultate excelente ale spalarii + uscarii.  

Apa este incalzita pana la nivel de vapori care se ridica din partea inferioara a tamburului si sunt distributi in interior fara ventilare fortata. Setarea REFRESH are ca rezultat: eliminarea mirosurilor neplacute, sterilizarea si dezinfectarea tesaturilor si un grad redus de sifonare. 

Capacitatea de 8 kg spalare si 5 kg uscare a masinii de spalat rufe cu uscator HAIER – HWD80-B14959U1S este potrivita pentru familiile numeroase. Cantitatea mare de rufe care poate fi spalata si uscata intr-un singur ciclu, inseamna mai putine cicluri de spalare/uscare saptamanale.

Inaintea inceperii programului de spalare selectat sistemul AUTO WEIGHT (sistem intern de cantarire), calculeaza cu precizie cantitatea de rufe puse la spalat si ajusteaza automat durata ciclului de spalare. Economiseste apa si timp.

Umiditatea din interiorul masinii de spalat determina formarea mucegaiurilor si proliferarea bacteriilor. Acestea pot sa genereze mirosuri neplacute. ABT este tehnologia patentata de HAIER prin care suprafetele sensibile (sertarul de detergent si garnitura tamburului) sunt tratate cu ioni de zinc. Procentul de zinc (1.6% - 3.2%) elimina bacteriile in proportie de 99.8%. 

APLICATIA hOn: Noua aplicatie HAIER, actualizata constant, permite controlul si monitorizarea masinii de spalat de la distanta, prin conectivitate Wi-Fi. Propune peste 60 de programe de spalare/uscare specializate pentru fiecare tip de tesatura. Ofera sfaturi utile despre indepartarea petelor dificile, statistici despre eficienta si consumul masinii de spalat si sugestii despre optimizarea acestora.    

WASHING LENS: Una din multiplele interactiuni, dintre utilizator si masina de spalat, oferite de aplicatia hOn este functia Washing Lens. Optiunea permite transferul propriei garderobe in mediul virtual: functia detecteaza simbolurile de spalare de pe etichetele hainelor, creeaza un inventar al acestora si propune programe specifice de spalare/uscare pentru fiecare tip de haine.    

Tamburul mai mare (diametru de 52.5 cm fata de 49.5 cm) determina cresterea performantelor de spalare si usurarea procesului de calcare (rufele au un grad mai mic de sifonare). Hubloul mare (36 cm) conceput special pentru a se deschide in unghi larg, usureaza incarcarea/descarcarea masinii chiar si pentru rufele voluminoase.

Tamburul este iluminat pentru a facilita descarcarea rufelor.  

Programul I-REFRESH reimprospateaza hainele in mod eficient, folosind tehnologia inovatoare cu micro-vapori. Indeparteaza mirosurile, particulele fine de praf si alergenii, reducand sifonarea. Totul intr-un timp foarte scurt (doar 38 de minute), fara a folosi detergent.

Apa este incalzita, se genereaza vapori, acestia sunt distribuiti in interiorul tamburului prin ventilare. Rezultatul: eliminarea mirosurilor neplacute, sterilizarea / dezinfectarea tesaturilor si un grad redus de sifonare. 

11 programe presetate impreuna cu cele peste 60 de programe oferite prin aplicatia hOn: optiuni multiple de spalare/uscare care acopera intreaga gama de tesaturi, intervale de timp si grade de murdarire, in paralel cu satisfacerea celor mai diverse nevoi de curatare, igienizare si dezinfectare. 

Rotiti selectorul de programe pentru selectarea optiunilor de spalare/uscare preferate in functie de tesatura materialelor.

Display-ul digital cu afisaj LED afiseaza in permanenta timpul ramas pana la finalizarea ciclului, programul de spalare/uscare selectat si temperatura. 

Inaintea inceperii programului de spalare selectat sistemul AUTO WEIGHT (sistemul intern de cantarire), calculeaza cu precizie cantitatea de rufe puse la spalat si ajusteaza automat durata ciclului de spalare. Economiseste apa si timp. Actioneaza automat si inaintea inceperii procesului de uscare. 

Tamburul masinii de spalat rufe cu uscator HAIER a fost proiectat sa protejeze perfect toate hainele, chiar si pe cele mai delicate. PILLOW DRUM - design special al suprafetei tamburului pe care rufele aluneca usor in timpul rotatiei acestuia. Hainele sunt tratate cu atentie atat in timpul spalarii cat si in timpul uscarii.

Nivelul de duritate al apei de la robinet poate avea efecte nedorite asupra calitatii procesului de spalare. Functia SMART DETECTING monitorizeaza duritatea apei si combinata cu SMART DOSING, care ajusteaza cantitatea de detergent folosit, ofera ca rezultat o spalare si uscare impecabile.  

 

Caracteristici generale


Tip Cu uscator
Capacitate spalare (kg) 8
Capacitate uscare (kg) 5
Viteza centrifugare (rpm) 1400
Clasa eficienta energetica D
Afisaj / Panou comanda Digital
Clasa eficienta spalare A
Clasa eficienta la stoarcere B
Numar programe spalare 11
Program rapid (min) 15
Programe spalare Eco 40-60, Rapid 15', Bumbac, Bumbac 20, Sintetice, Delicate, iRefresh, Auto, Wash&Dry
Tehnologii si sisteme Motor Direct Motion, Conectivitate Wi-Fi, Smart Dual Spray, Tratamentul antibacterian Haier (ABT®), Auto Weight, Pillow drum
Optiuni de temperatura Temperatura reglabila
Functii / Optiuni iRefresh, Delay, Dry level, ExtraRinse, Start/ Pauza, Iluminare tambur, Functia Washing-Lens, iRefresh, iTime, Smart Detecting


Caracteristici tehnice


Alimentare cu apa Rece
Consum energie (kWh/100 cicluri) Spalare: 52; Spalare si uscare: 47
Consum de apa (l/ciclu) Spalare: 44; Spalare si uscare: 51
Durata program Eco 40-60 (h:min) 03:58
Diametru hublou (cm) 36
Clasa emisie zgomot A
Motor Direct Motion
Nivel zgomot stoarcere (dB) 72

 

Altele


Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 60 x 50 x 85
Greutate (Kg) 75

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Capacitate de uscare (kg)
      5
    • Numar de programe
      11
    • Clasa noua de eficienta energetica
      A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.