Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint RDPD 96407 JD EU, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, motor Inverter, tehnologie cu aburi, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator Hotpoint RDPD 96407 JD EU, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, motor Inverter, tehnologie cu aburi, clasa A, alb de la Hotpoint

MOTOR INVERTOR

Motorul invertor oferă o eficiență energetică extremă în timp ce îmbunătățește rezultatele spălării. Calibrarea rotației în toate etapele programului îmbunătățește puterea de curățare a detergenților. Controlul excelent al motorului reduce vibrațiile în toate etapele, chiar și în timpul rotirii, asigurând o mai mare silențiozitate.

 

 CLASA ENERGETICĂ A -10%

Funcționând la temperaturi scăzute, noua mașină de spălat rufe cu uscător Natis atinge economii de energie notabile: cu 10% mai bune decât eficiența energetică din clasa A.

 

 

TEHNOLOGIA DIGITAL MOTION

Tehnologia Inverter asigură controlul perfect al motorului fără perii, oferind până la 10 rotații diferite ale tamburului, studiate special pentru a trata și elimina petele de orice fel, fără a deteriora hainele.

 

 NIVEL REDUS DE FORMARE A CUTELOR

Contribuiți la prevenirea formării cutelor pe rufe prin selectarea opțiunii Pre și / sau Post Șifonare, care va roti intermitent încărcătura fără căldură, fiind în special utilă dacă nu sunteți disponibil pentru a descărca mașina la încheierea unui ciclu.

 

 

TEHNOLOGIE CU ABURI

Steam Hygiene adaugă o perioadă suplimentară de aburi la sfârșitul ciclului complet de spălare pentru o curățare intensă, profundă.

 

 PROGRAM DE REÎMPROSPĂTARE A ABURULUI

Steam Refresh este un ciclu dedicat pentru a împrospăta hainele, evitând spălarea, economisind timp, energie și apă, eliminând mirosurile neplăcute în doar 20 de minute. Aburul pătrunde adânc în țesături, umezindu-le ușor, reducând o mare parte a cutelor și facilitând călcarea.

 

 

INJECȚIE DIRECTĂ

Tehnologia de injecție directă permite ca apa și detergentul să fie preamestecate pentru o mai bună penetrare a fibrelor și o mai rapidă activare a enzimelor de detergent, pentru o putere suplimentară de curățare.

 

 PROFIL DE CĂLDURĂ

Profilul de căldură este un algoritm dedicat care detectează timpul necesar pentru încălzirea rufelor. Creșterea temperaturii este de asemenea oprită la nivelul optim pentru a reduce supraîncălzirea și consumul de energie.

 

 

ACȚIUNEA DE A ROTIRE A TAMBURULUI

Mișcările speciale ale tamburului evită frecarea țesăturilor și reduc stresul fibrelor, oferind astfel o protecție mai mare a culorii.

 

 CAPACITATE MARE

 

 

 

 

DATE TEHNICE

Performanta

Clasa de eficiență energetică: A
Consumul total anual de energie (Spălați numai 200 de încărcături complete) (kWh): 234
Consumul de energie (numai spălare) (kWh): 1.17
Consumul total anual de apă (Spălați doar 200 de încărcăturicomplete) (l): 12000
Consumul de apă (încărcare totală spălare și uscare) (l): 100
Viteza maximă de centrifugare (rpm): 1400

Dimensiuni

Înălțime (cm): 85.0
Lățime (cm): 59.5
Adâncime (cm): 54.0

Caracteristici

Tipul de instalare: Neincorporabil
Tip de încărcare: Încărcare frontală
Capacitatea de spălare (kg): 9
Capacitatea de uscare (kg): 6
Culoare: Alb
Culoarea ușii: Negru
Greutate (kg): 66
Tipul de display: LCD
Picioare reglabile: Da - toate
Codul EAN: 8050147002582

Programe

Numar programe: 16

Bumbac 40 °
Bumbac 60 °
Sintetice
Lână
Delicate
Anti miros
Clătiți și stoarceți
Reîmprospătare cu aburi
Bumbac

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Capacitate de uscare (kg)
      6
    • Numar de programe
      16
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.