Masina de spalat rufe Hotpoint NM11 744 WW A EU, ActiveCare, 7kg, 1400rpm, Clasa C, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Hotpoint NM11 744 WW A EU, ActiveCare, 7kg, 1400rpm, Clasa C, alb de la Hotpoint

NM11744WWAEU:

Standard

Mașină Standard, cu încărcare frontală

Capacitate: 7 kg
Capacitate maximă de încărcare. Capacitate nominală în KG de bumbac.

Viteza maximă de centrifugare: 1400 rpm
Reduce timpul de uscare al articolelor.

Motor inverter - 10 ani garanție
Silențios și eficient pentru mai mult timp.

Clasa energetică: A+++
Performanță dovedită și eficiență energetică

Sistem Active Care

Trei tehnologii integrate într-o singură acțiune, pentru îndepărtarea a peste 100 de pete* la o temperatură de 20 ° C, cu maximă protecție a culorilor și a țesăturilor.

ACTIVE MOUSSE

O soluție amestecată în prealabil cu apă și detergent care asigură cu 60% mai multă putere de curățare, la o temperatură de doar 20°C.

ACTIVE DRUM

Motorul de tip Inverter efectuează până la 10 mișcări diferite specifice, pentru tratarea a peste 100 de pete.

ACTIVE LOAD

Această tehnologie permite optimizarea cantității de apă și a duratei fiecărei spălări, în funcție de încărcătură

Steam Pack

Igienă și prospețime în cel mai natural mod.

Stop & Add

Spălare/oprire sigură și imediată în timpul unui ciclu de spălare continuu.

Opțiune Final Care

Păstrează hainele proaspete până la 6 ore de la încheierea ciclului.

Opțiune Rapid

Economisește timp

Opțiunea Eco

Economisește energie.

Ciclul anti-alergie

Programul Anti-Alergie spală în profunzime, fără a leza țesăturile, eliminând majoritatea alergenilor care provoacă iritarea pielii.

WoolMark Green

Îngrijire specială pentru articolele din lână, materialele delicate, sau a celor destinate numai spălării manuale.

Ciclul Steam Refresh

Puterea aburului pentru haine împrospătate.

Opțiunea Steam Hygiene

Îmbunătățirea rezultatelor de spălare și a eliminării bacteriilor.

Program Anti-pete

Petele nu au nicio șansă.

Tratament antibacterian

Igiena este fundamentală.

Sistem Active CareSistem Active Care: Trei tehnologii integrate într-o singură acțiune

O singură atingere și poți avea 6 cicluri adiționale de spălare pentru îngrijirea completă a hainelor, datorită acțiunii combinate a tehnologiilor Active Mousse, Active Drum și Active Load.

ACTIVE MOUSSEO soluție amestecată în prealabil cu apă și detergent care asigură cu 60% mai multă putere de curățare, la doar 20 ° C.

Detergentul este amestecat în prealabil cu apă înainte de a fi injectat direct în tambur ca o spumă activă capabilă să pătrundă mai rapid în fibre. Astfel, spălarea eficientă se poate realiza la temperaturi scăzute - până la 20 ° C. Economisești energie electrică, iar hainele și culorile nu se deteriorează la o temperaturi scăzute. În plus, detergentul perfect dizolvat este ușor de îndepărtat din țesătură, fiind soluția ideală pentru persoanele cu piele sensibilă.

ACTIVE DRUMMotorul Inverter efectuează până la 10 mișcări diferite specifice pentru tratarea a peste 100 de pete.

Active Drum este un motor inverter modern care realizează 10 mișcări diferite ale tamburului în timpul programului de îndepărtare a petelor. Ca urmare, țesăturile sunt mai relaxate, iar detergentul poate pătrunde mai ușor pentru a îndepărta murdăria.

ACTIVE LOADDoar apa de care ai nevoie.

Un senzor modern ce optimizează consumul de apă în fiecare fază de spălare, folosind doar cantitatea de rufe necesară pentru încărcare. Pe lângă economisirea apei, economisești energia necesară pentru încălzirea acesteia, și timpul programului.

Steam PackIgienă și prospețime în cel mai natural mod.

Opțiunea Steam Hygiene și ciclul de spălare Steam Refresh asigură îngrijirea și protecția completă a rufelor, menținându-le proaspete și perfect curate.

Stop & AddOprește (STOP) mașina de spălat și adaugă (ADD) rufe când ai nevoie

Ai uitat niște articole în afara mașinii? Simbolul Stop & Add de pe display va semnala când pot fi introduse articolele suplimentare de îmbrăcăminte în mașina de spălat, fără a reduce performanța de spălare a acesteia.

Opțiune Final CareCu Final Care păstrezi hainele moi și reduci pliurile

Opțiunea Final Care reprezintă rotirea lentă a tamburului la încheierea programului de spălare. Astfel, se reduc la minimum cutele de pe țesături, se facilitează călcarea împiedicându-se formarea mirosurilor neplăcute. Opțiunea funcționează maxim 6 ore și poate fi întreruptă în orice moment apăsând orice buton de pe panoul de control.

Opțiune RapidSalvează timp

Cu opțiunea Rapid, durata de spălare este redusă cu până la 50%, fără a compromite rezultatele de spălare.

Opțiunea EcoEconomisește energie

O caracteristică specială care te ajută să economisești bani prin reducerea consumului de energie cu până la 20%, și în același timp garantează rezultate finale bune, toate acestea datorită temperaturii scăzute de spălare, unei durate mai mari de spălare și prin rotirea dinamica tamburului. Pentru a crește eficiența de spălare, se recomandă utilizarea unui detergent lichid.

Ciclul anti-alergieÎngrijire mai presus de toate - îndepărtează până la 99.99% alergeni

Program antialergic la 60ºC. Îndepărtează până la 99,99% din alergeni, (acarieni, părul de câine și pisică, polen, praf, spori fungici, bacterii), datorită temperaturii ridicate și a clătirilor repetate. (3 clătiri suplimentare per ciclu). Mulțumită eficienței ridicate, acest program este recomandat de Institutul Britanic Anti-Alergie.

WoolMark GreenÎngrijire specială pentru articolele din lână, materialele delicate, sau a celor destinate numai spălării manuale.

Wool Hand Wash Safe este recunoașterea Woolmark pentru inovația în spălarea țesăturilor delicate. Datorită certificării "Wool Hand Wash Safe”, fibrele de lână nu se răsucesc și rămân în poziția corectă. Acest lucru garantează efecte perfecte ale spălării lânii, a materialelor delicate (precum cașmirul), sau a materialelor destinate numai spălării manuale.

Ciclul Steam RefreshProgram de împrospătare cu aburi, în doar 20 minute

Ai nevoie să reîmprospătezi hainele păstrate în dulap, dar nu ai timp să le speli? Nimic mai ușor. Le poți introduce în mașina de spălat NM11744WWAEU și poți porni programul de reîmprospătare cu abur, de doar 20 de minute.

Opțiunea Steam HygienePutere de igienizare prin intermediul aburului.

Susținut de Allergy UK, această opțiune vă menține rufele proaspete și perfect curate. Aburul este injectat direct în tambur, la sfârșitul ciclului de spălare, eliminând până la 99,9% din bacteriile cele mai comune, fiind perfect pentru așternuturi și prosoape.

Program Anti-petePetele nu au nicio șansă.

Un program special dedicat eliminării tuturor tipurilor de pete, chiar și a celor mai persistente. Programul folosește mișcările variate de rotație ale tamburului pentru a maximiza utilizarea detergentului și a crește eficiența spălării.

Tratament antibacterianIgiena este fundamentală

Garnitura din jurul hubloului este realizată dintr-un amestec special care asigură protecție antimicrobiană, reducând astfel proliferarea bacteriană până la 99,99%. Astfel, aceasta contracarează mirosurile neplăcute și sporește igiena.

* *Rezultate obținute cu programul Anti Pete 40°C și opțiunea Active Care activată. Exemple de pete testate: pizza, cafea, cerneală, lapte cu cacao, auto-bronzant, noroi.


 



Caracteristici generale

Tip Frontala
Capacitate spalare (kg) 7
Functii / Optiuni Igienizare prin aburi, Rapid Eco, Injectie directa, Stop&Adaugati, Programe automate, Omitere stoarcere, Control Spuma, Control la balansare
Viteza centrifugare (rpm) 1400
Clasa eficienta energetica A+++
Afisaj / Panou comanda LED / Electronic
Clasa eficienta spalare A
Clasa eficienta la stoarcere B
Numar programe spalare 15
Programe spalare Sintetice, Lana, Delicate, Clatiti si stoarceti, Stoarcere si Evacuare, Reimprospatare cu aburi, Anti alergie, Articole de pat & Baie, Bumbac, Eco Cotton, Tricouri, Albe, Mixte, Woolmark
Tehnologii si sisteme Active Care
Optiuni de temperatura Buton pentru setarea temperaturii
Functii prespalare Da

Caracteristici tehnice

Consum energetic (kWh) Bumbac 60 incarcare completa: 0.85; Bumbac 60 incarcare partiala: 0.564; Bumbac 40 incarcare partiala: 0.562
Consum energetic (kWh/an) 156
Consum de apa (l/an) 10880
Nivel zgomot spalare (dB) 52
Nivel zgomot stoarcere (dB) 79
Durata program Bumbac 60°C (min) 215
Durata program Bumbac 60°C, incarcare 1/2 (min) 175
Durata program Bumbac 40°C, incarcare 1/2 (min) 175
Volum tambur (l) 62
Motor Inverter
Putere (W) 1850
Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 59.5 x 60.5 x 85
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      C
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.