Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD945SSAEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Steam Refresh, Steam Hygiene, Motor Inverter, Display LCD, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD945SSAEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Steam Refresh, Steam Hygiene, Motor Inverter, Display LCD, Argintiu de la Hotpoint

 

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD945SSAEUN, 9kg, 1400 rpm, Clasa B, Steam Refresh, Steam Hygiene, Motor Inverter, Display LCD, Argintiu





Caracteristici:

  • Standard - Masina standard, cu incarcare frontala;
  • Capacitate: 9 kg - Capacitatea maxima de incarcare. Capacitate nominala in kg de bumbac;
  • Viteza maxima de centrifugare: 1400 rpm - Reduce timpul de uscare al articolelor;
  • Motor Inverter - Silentios si eficient pentru mai mult timp;
  • Clasa energetica B - Performanta dovedita si eficienta energetica.



Sistem Active Care

Sistem Active Care: Trei tehnologii integrate intr-o singura actiune

O singura atingere si poti avea 6 cicluri aditionale de spalare pentru ingrijirea completa a hainelor, datorita actiunii combinate a tehnologiilor Active Mousse, Active Drum si Active Load.



Active Mousse

O solutie amestecata in prealabil cu apa si detergent care asigura cu 60% mai multa putere de curatare, la doar 20 ° C.

Detergentul este amestecat in prealabil cu apa inainte de a fi injectat direct in tambur ca o spuma activa capabila sa patrunda mai rapid in fibre. Astfel, spalarea eficienta se poate realiza la temperaturi scazute - pana la 20 ° C. Economisesti energie electrica, iar hainele si culorile nu se deterioreaza la o temperaturi scazute. In plus, detergentul perfect dizolvat este usor de indepartat din tesatura, fiind solutia ideala pentru persoanele cu piele sensibila.



Active Drum

Motorul Inverter efectueaza pana la 10 miscari diferite specifice pentru tratarea a peste 100 de pete.

Active Drum este un motor inverter modern care realizeaza 10 miscari diferite ale tamburului in timpul programului de indepartare a petelor. Ca urmare, tesaturile sunt mai relaxate, iar detergentul poate patrunde mai usor pentru a indeparta murdaria.



Active Load

Doar apa de care ai nevoie.

Un senzor modern ce optimizeaza consumul de apa in fiecare faza de spalare, folosind doar cantitatea de rufe necesara pentru incarcare. Pe langa economisirea apei, economisesti energia necesara pentru incalzirea acesteia, si timpul programului.



Steam Pack

Igiena si prospetime in cel mai natural mod

Optiunea Steam Hygiene si ciclul de spalare Steam Refresh asigura ingrijirea si protectia completa a rufelor, mentinandu-le proaspete si perfect curate.



Stop & Add

Opreste (STOP) masina de spalat si adauga (ADD) rufe cand ai nevoie

Ai uitat niste articole in afara masinii? Simbolul Stop & Add de pe display va semnala cand pot fi introduse articolele suplimentare de imbracaminte in masina de spalat, fara a reduce performanta de spalare a acesteia.



Optiune Final Care

Cu Final Care pastrezi hainele moi si reduci pliurile

Optiunea Final Care reprezinta rotirea lenta a tamburului la incheierea programului de spalare. Astfel, se reduc la minimum cutele de pe tesaturi, se faciliteaza calcarea impiedicandu-se formarea mirosurilor neplacute. Optiunea functioneaza maxim 6 ore si poate fi intrerupta in orice moment apasand orice buton de pe panoul de control.



Optiune Rapid

Salveaza timp

Cu optiunea Rapid, durata de spalare este redusa cu pana la 50%, fara a compromite rezultatele de spalare.



Ciclul anti-alergie

Ingrijire mai presus de toate - indeparteaza pana la 99.99% alergeni

Program antialergic la 60ºC. Indeparteaza pana la 99.99% din alergeni, (acarieni, parul de caine si pisica, polen, praf, spori fungici, bacterii), datorita temperaturii ridicate si a clatirilor repetate. (3 clatiri suplimentare per ciclu). Multumita eficientei ridicate, acest program este recomandat de Institutul Britanic Anti-Alergie.



WoolMark Green

Ingrijire speciala pentru articolele din lana, materialele delicate, sau a celor destinate numai spalarii manuale

Wool Hand Wash Safe este recunoasterea Woolmark pentru inovatia in spalarea tesaturilor delicate. Datorita certificarii "Wool Hand Wash Safe”, fibrele de lana nu se rasucesc si raman in pozitia corecta. Acest lucru garanteaza efecte perfecte ale spalarii lanii, a materialelor delicate (precum casmirul), sau a materialelor destinate numai spalarii manuale.



Ciclul Steam Refresh

Program de improspatare cu aburi, in doar 20 minute

Ai nevoie sa reimprospatezi hainele pastrate in dulap, dar nu ai timp sa le speli? Nimic mai usor. Le poti introduce in masina de spalat si poti porni programul de reimprospatare cu abur, de doar 20 de minute.



Optiunea Steam Hygiene

Putere de igienizare prin intermediul aburului.

Sustinut de Allergy UK, aceasta optiune va mentine rufele proaspete si perfect curate. Aburul este injectat direct in tambur, la sfarsitul ciclului de spalare, eliminand pana la 99.9% din bacteriile cele mai comune, fiind perfect pentru asternuturi si prosoape.



Program Anti-pete

Petele nu au nicio sansa.

Un program special dedicat eliminarii tuturor tipurilor de pete, chiar si a celor mai persistente. Programul foloseste miscarile variate de rotatie ale tamburului pentru a maximiza utilizarea detergentului si a creste eficienta spalarii.



Tratament antibacterian

Igiena este fundamentala

Garnitura din jurul hubloului este realizata dintr-un amestec special care asigura protectie antimicrobiana, reducand astfel proliferarea bacteriana pana la 99.99%. Astfel, aceasta contracareaza mirosurile neplacute si sporeste igiena.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie 4 membri 5 membri
Capacitate de incarcare 9 Kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Nivel zgomot centrifugare 78 dB
Nivel zgomot spalare 52 dB
Material cuva Plastic
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Argintiu

DIMENSIUNI

Adancime 60.5 cm
Latime 59.5 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 74 Kg
Lungime cablu 1.2 m

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa B

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Indicator progres Stop & Add Final care Steam Hygiene Rapid
Functii de siguranta Sistem detectare spuma Sistem electronic de control al balansului
Tehnologii Active Mousse Active Drum Active Load Active Care

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Lana Steam refresh Anti-pete Anti-Alergie
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
      B
    • Culoare
      Argintiu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.