Indesit Masina de spalat cu uscator Innex XWDE 961480X, 1400 rpm, spalare 9 kg, uscare 6 kg, 16 programe, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat cu uscator Innex XWDE 961480X, 1400 rpm, spalare 9 kg, uscare 6 kg, 16 programe, clasa A, alb de la Indesit

Innex

O apasare pentru pornirea, selectarea si inceperea tratamentului zilnic de spalare si uscare. Deplina incredere in rezultatele dorite si rufe usor de calcat.

 

Programe speciale

Cu ajutorul functiei Spalare & Uscare rapida (Express Wash & Dry), hainele dv. vor fi spalate, uscate si gata de purtat in doar 45 minute! Ingrijirea articolelor dv. din denim este acum mai usoara decat oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicata. Blugii dv. sunt spalati si uscati la perfectie, iar culorile vii nu au de suferit. Programele pentru articole sportive este perfect pentru spalarea echipamentului si a pantofilor dv. de sport.

 

Senzor automat pentru nivelurile de uscare

Cu masina de spalat cu uscator sau cu uscatorul Indesit, nu mai trebuie sa pierdeti timp incercand sa ghiciti care setare este cea mai potrivita. Un senzor automat, instalat la nivelul tamburului, monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acestuia atunci cand rufele dv. sunt perfect uscate, iar hainele sunt ca noi. Alegeti o masina cu un sistem de senzori cu niveluri multiple si veti putea selecta nivelul de uscare dorit pentru rufele dv. - pentru cele care urmeaza sa fie calcate, pentru cele care urmeaza sa fie puse pe umerase si chiar pentru cele trebuie sa fie puse direct in dulap, fara calcare. Uscatoarele cu temporizator va permit sa stabiliti intervalul de timp necesar pentru uscare in minute, de la 30 la 180 minute, intr-o singura sesiune.

 

Ciclu indepartare mirosuri

Pentru a elimina mirosurile persistente, datorita noii miscari a cuvei, adaugand o clatire la finalul ciclului si a controlului temperaturii constante.

 

Delay Timer (Temporizator)

Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

 

Caracteristici

Tip produs: Masini de spalat cu uscator

Tip incarcare: Frontala

Tip afisaj: LCD

Viteza de centrifugare (rpm): 1400

Capacitate de incarcare ( kg): 9 spalare / 6 uscare

Clasa de eficienta energetica: A

Clasa de eficienta la spalare: A

Clasa de eficienta la centrifugare: A

Consum in program standard (kwh): 6.12

Numar programe: 16 spalare / 12 uscare

Programe: Express

Selector centrifugare: Da
 
Programare intarziata: Da

Altele: Lungime cablu alimentare: 1.7 m

Consum mediu anual de apa (l): 19000

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 81

Nivel de zgomot la spalare dB(A): 54

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 60.5

Volum tambur: 62 l

Material cuva: Poliplex

Material tambur: Inox

Culoare: Alb

Greutate (Kg): 72

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Capacitate de uscare (kg)
      6
    • Numar de programe
      16
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.