LG Masina de spalat rufe F14U1JBS6, 10 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe F14U1JBS6, 10 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Argintiu de la LG

Masina de spalat rufe F14U1JBS6, 10 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Argintiu

4 motive pentru a cumpara

1. 6MOTION DD
2. TURBOWASH
3. TRUE STEAM
4. CLASA ENERGETICA A+++ -40%

6 MOTION DD, MAI MULTA MISCARE, INGRIJIRE MAI ATENTA

Datorita design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE

6 tipuri de miscari de spalare permit o spalare personalizata pentru toate tipurile de materiale si ofera o performanta de spalare imbunatatita.

INVERTER DIRECT DRIVE
Motorul direct drive care se afla in masinile noastre de spalat este atat fiabil, cat si silentios. Garantam ca nu va va dezamagi. De fapt, noi avem atat de multa incredere in acesta incat toate masinile noastre de spalat dispun de 10 ani garantie standard pentru motor si componentele acestuia, chiar daca acestea nu sunt deloc standard.

Fara curea si scripete
-Mai silentios
-Economie de energie
-Capacitate
-Durabilitate

RAPID SI CURAT CU TURBOWASH

TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare.

Eficienta TURBOWASH

Pe langa reducerea duratei unui program de spalare obisnuit la 59 de minute, TurboWash permite realizarea unor economii de energie impresionante si mentinerea performantei de spalare.
LG Turbowash reduce consumul de energie cu pana la 15 procente si consumul de apa cu pana la 40 de procente. Mai rapid, mai curat, cu consum redus de apa si electricitate.

TRUESTEAM, INGRIJIRE IMPOTRIVA ALERGIILOR PENTRU SANATATEA TA

Tehnologia TrueSteam ofera functiile Allergy Care, Steam Refresh, precum si noua functie Steam Softener. Tehnologia LG TrueSteam contribuie la eliminarea alergenilor in proportie de 99.9% si sterilizeaza bacteriile.

STEAM REFRESH

Hainele pot fi improspatate in mai putin de 20 de minute, iar cutele pot fi inlaturate fara calcare - toate acestea fara cresterea amprentei de carbon! Deci poti petrece mai putin timp spaland si mai mult timp distrandu-te!

STEAM SOFTENER

Steam Softener este cea mai iginenica metoda de a pastra tesaturile moi. Acestea sunt pastrate moi numai cu ajutorul apei la temperaturii ridicate, fara surse chimice, deci este perfect atat pentru copii, cat si pentru pielea sensibila.

CONTROL FULL TOUCH

Noul panou de control Full Touch cu un design elegant si usor de utilizat.

COMODITATE SMART CU AJUTORUL NFC

Tag On
Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care, si spalare la rece. Apoi, pot folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.

Smart Diagnosis
Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora.

Caracteristici generale

Tip produs:

Incarcare frontala

Tip incarcare:

Frontala

Tip afisaj:

LCD

Viteza de centrifugare (rpm):

1400

Capacitate de incarcare (kg):

10

Clasa de eficienta energetica:

A+++

 
Programe

Program rapid (min):

30
14

Programe:

Reimprospatare

Antialergic

Easy Care

Duvet

Silent Wash
Culori inchise

Program bumbac:

Da

Program Mix:

Da

Program Sport:

Da

 
Functii si siguranta

Functii speciale:

TurboWash
6 Motion DD

Selector centrifugare:

Da

Altele:

Invert Direct Drive
Smart Diagnosis

 
Detalii tehnice

Consum mediu anual de apa (l):

10000

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A):

73

Nivel de zgomot la spalare dB(A):

55

Dimensiuni (IxLxA cm):

85 x 60 x 61

Culoare:

Argintiu

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Argintiu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.