LG Masina de spalat FH2U2HDN1, 7Kg, 6 Motion DD, Turbowash, usa cromata, clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat FH2U2HDN1, 7Kg, 6 Motion DD, Turbowash, usa cromata, clasa A de la LG

 

RAPID SI CURAT CU TURBOWASH

RAPID SI CURAT CU TURBOWASH™

TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare.

* Testat de Intertek; ciclul Bumbac cu optiunea TurboWash este finalizat in 59 ± 5% minute.

EFICIENTA TURBOWASH

Eficienta TURBOWASH™

Pe langa reducerea duratei unui program de spalare obisnuit la 59 de minute, TurboWash permite realizarea unor economii de energie impresionante si mentinerea performantei de spalare.
LG Turbowash reduce consumul de energie cu pana la 15 procente si consumul de apa cu pana la 40 de procente. Mai rapid, mai curat, cu consum redus de apa si electricitate.

* Testat de Intertek; testul se bazeza pe ciclul Bumbac/40°C/1400rpm, comparatie intre "cu TurboWash" si "fara TurboWash".
** Performanta la spalare variaza cu ±10%, iar performanta la clatire cu ±5% fata de ciclul Bumbac fara optiunea Turbo Wash.

6 MOTION DD, MAI MULTA MISCARE, INGRIJIRE MAI ATENTA

6 MOTION DD, MAI MULTA MISCARE, INGRIJIRE MAI ATENTA

Datorita design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data.

COTTON/GENTLE/STAIN CARE

COTTON/GENTLE/STAIN CARE

6 tipuri de miscari de spalare permit o spalare personalizata pentru toate tipurile de materiale si ofera o performanta de spalare imbunatatita.

INVERTER DIRECT DRIVE™

INVERTER DIRECT DRIVE

Motorul direct drive care se afla in masinile noastre de spalat este atat fiabil, cat si silentios. Garantam ca nu va va dezamagi. De fapt, noi avem atat de multa incredere in acesta incat toate masinile noastre de spalat dispun de 10 ani garantie standard pentru motor si componentele acestuia, chiar daca acestea nu sunt deloc standard.

Fara curea si scripete
-Mai silentios
-Economie de energie
-Capacitate
-Durabilitate

COMODITATE SMART CU AJUTORUL NFC

COMODITATE SMART CU AJUTORUL NFC

Tag On
Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care, si spalare la rece. Apoi, pot folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.

Smart Diagnosis
Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora.

*NFC
Near field communication (NFC) reprezinta un set de standarde pentru smartphone-uri si dispozitive similare folosita pentru a realiza comunicare radio intre acestea prin atingere sau prin apropiere, de obicei la o distanta de cativa centimetri.


Tip masina de spalat Masina de spalat
Capacitate spalare (kg) 7

CARACTERISTICI GENERALE

Culoare Alb
Dimensiune usa (mm) 350
Unghi deschidere usa 150 
Turatie stoarcere variabila 1200/1100/1000/800/400/No spin

CARACTERISTICI

Clasa de eficienta energetica A
Viteza maxima de centrifugare 1200 rpm

AFISAJ

Tip afisaj Touch LED
Indicatie blocare usa Da
Indicator durata de functionare Da
Indicatie/Alarma mesaj de eroare Da

CARACTERISTICI SPECIALE
Tip motor 
Inverter Direct Drive
6 Motion Da
TurboWash Da
SmartDiagnosis Da
Control Full Touch Partial

PROGRAME

Ingrijire nou-nascut
Bumbac
Rapid 14
Easy Care
Duvet
MIX
Sports Wear
Dark Wash
Silent Wash

DIMENSIUNE (LATIME X ADANCIME X INALTIME, MM) Neta 600x450x850
GREUTATE (KG) Neta 62

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa de eficienta energetica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.