Masina de spalat cu uscator LG F6WD148TWIN, 12kg spalare / 8kg uscare, Miniwash 2kg, EcoHybrid, TrueSteam, Smart, WiFI, LED, Touch control, Direct Drive, Clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat cu uscator LG F6WD148TWIN, 12kg spalare / 8kg uscare, Miniwash 2kg, EcoHybrid, TrueSteam, Smart, WiFI, LED, Touch control, Direct Drive, Clasa A de la LG

Spalare separata

O masina de spalat care functioneaza exact asa cum va doriti. Spalati incarcaturile mari obisnuite in compartimentul superior cu incarcare frontala al masinii de spalat sau utilizati compartimentul separat cu incarcare verticala din partea inferioara pentru articole delicate sau incarcaturi mici care nu suporta amanare.

Economie de timp

Injumatatiti-va timpul de spalare a rufelor!
Acum puteti spala doua incarcaturi de rufe in 49 de minute cu ajutorul LG TWINWash

Incarcatura mare cu TrueSteam

Compartimentul cu incarcatura frontala TWINWash spala viguros si igienic rufele cu grad ridicat de murdarie cu ajutorul tehnologiei sale TrueSteam
Incarcaturi mici cu WaveWash

TWINWash Mini are dimensiunile perfecte pentru articolele destinate spalarii manuale sau articolele delicate. Nu trebuie sa asteptati – puteti spala incarcaturi mici de cate ori doriti pentru a evita acumularea de prea multe rufe.
TrueSteam

Alergeni redusi cu 99,9%
Tehnologia TrueSteam activeaza optiunile Antialergic, Reimprospatare cu aburi si Steam Softener. Imbunatatiti-va calitatea vietii mentinand un mediu sanatos, fara alergeni.


6 Motion DD

Spalare optima a tesaturilor
Selectati un program de spalare, iar tehnologia 6 Motion Direct Drive va misca in directii multiple cuva de spalare, asigurand o ingrijire delicata a tesaturilor si rufe perfect curate.


Invert Direct Drive

Mai putine vibratii, mai putin zgomot
Nu doar unul, ci doua motoare Inverter Direct Drive cu inalta eficienta imbunatatesc performantele de spalare, insa fara zgomot. Tehnologia Inverter DD foloseste mai putine piese mobile, lucru ce reduce vibratiile si sporeste durabilitatea. In plus, motoarele folosesc mai putina energie, reducand astfel consumul de electricitate.


Masina de spalat si uscator: 2 in 1

Unitatea compacta LG cu masina de spalat si uscator reprezinta una dintre tehnologiile noastre de top in materie de aparatura electrocasnica. O solutie completa, care ajuta la optimizarea spatiului.


Economisiti apa, economisiti timp cu EcoHybrid

Tehnologia EcoHybrid cu valoarea energetica A reduce consumul de apa sau reduce ciclul de uscare. Selectati modul de uscare Eco, care nu foloseste apa pentru uscare sau modul de uscare normala pentru a reduce intregul ciclul de uscare si pentru a reduce costurile asociate energiei electrice.


Adaugare articole

Daca uitati un articol vestimentar, il puteti adauga ulterior dupa inceperea ciclului de spalare. LG TWINWash este prevazut cu un buton de „Adaugare articole” care va permite sa deschideti usa in timpul spalarii pentru a adauga oricare articole uitate.


Practicitate smart cu WiFi

Tehnologia SmartThinQ va permite sa operati sau sa monitorizati spalarea rufelor oricand si de oriunde. Puteti monitoriza consumul de energie sau puteti utiliza Descarcare ciclu pentru a adauga o gama intreaga de cicluri de spalare dezvoltate recent pe intreaga durata de functionare a masinii de spalat.


Lista de verificare prealabila instalarii

1. Pentru instalarea TWINWash, este necesar un spatiu de minim 750 mm x 1.800 mm x 1.350 mm (l x A x H).

2. Pentru a racorda o masina de spalat TWINWash, aveti nevoie de cel putin doua prize impamantate. Daca aveti nevoie de un prelungitor pentru cablul de alimentare electrica folosind o priza multipla, aceasta trebuie sa fie de asemenea impamantata.

3. Va recomandam sa utilizati un disjunctor de peste 15 A pentru o functionare stabila.

4. In cazul unor modele cu pompa de evacuare, este necesar un diametru de 32 mm in cazul folosirii coloanei montante pentru instalarea furtunurilor de evacuare.

5. Va recomandam sa asigurati o presiune a apei de cel putin 1 bar pentru spalarea rufelor fara intarzieri.

 
Caracteristici
Programe (cicluri)
Optiuni suplimentare
Afişaj
Dimensiuni
Incorporabila
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1600
    • Capacitate de incarcare (kg)
      12
    • Capacitate de uscare (kg)
      8
    • Numar de programe
      11
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Albastru-alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.