Panasonic Masina de spalat NA-148XS1, 8 kg, 1400 rpm, clasa A+++, Auto Care, Inverter

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat NA-148XS1, 8 kg, 1400 rpm, clasa A+++, Auto Care, Inverter de la Panasonic

 

Masina de spalat NA-148XS1

  • 8 kg
  • 1400 rpm
  • clasa A+++
  • Auto Care, Inverter


 
NA-148XS1

  • Calitate fara compromisuri
  • Eficienta energetica
  • Performante de spalare perfecte
  • Design modern
  • 8 kilograme, 1400 rpm, INVERTER, functie Power Steam


Masina de splat Panasonic NA148XS1 este prevazuta cu programe cu abur. Acestea netezesc cutele si reduc sifonarea, revitalizeaza tesaturile si lasa rufele cu un miros proaspat. Programele sunt: Wrinkle Care, Allergy care, Shirts, Daily si Refresh.


Grija pentru rufele incarcate

AutoCare este un program de spalare care se adapteaza automat incarcaturii introduse la o simpla apasare de buton‎. Cu ajutorul a patru senzori ECONAVI inteligenti, AutoCare detecteaza volumul incarcat, gradul de murdarie, tipul de material si optimizeaza temperatura apei, timpul de inmuiere si ciclul de centrifugare pentru a obtine rezultate perfecte.


 

Maximizeaza economiile de energie si apa la fiecare spalare. Modelul NA-148XS1 are clasa energetica A+++, insa este cu 40% mai eficienta. Tamburul sau cu o capacitate de 8 kg ii permite sa spele mai mult si mai rar si, in acelasi timp, sa economiseasca timp si energie.


 

Posibilitatea de a opta intre modurile Eco si Speed permite sa adaptati spalatul la ritmul vietii cotidiene. Modul Speed este cu pana la 40% mai rapid decat un ciclu obisnuit, in timp ce modul Eco dureaza mai mult, insa economiseste mai mult din energie, apa si bani.




Senzorul de incarcare detecteaza volumul incarcat si ajusteaza nivelul apei adaugate pentru rezultate optime si un consum ideal de energie si apa. Consumul de apa si durata ciclului cresc pe masura ce se mareste volumul incarcat.

 
 
Senzorul de temperatura al apei detecteaza temperatura apei alimentate si scurteaza sau prelungeste timpul de spalare in consecinta pentru a obtine rezultate optime.


 
Senzorul optic determina gradul de murdarie din rufe prin detectarea gradului de opacitate al apei si al tipului de detergent utilizat. Durata ciclului, volumul de apa si cel de detergent sunt apoi ajustate automat pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile cu cel mai redus consum de energie posibil.


 
Senzorul pentru materialul rufelor detecteaza raportul fibrelor incarcate (raportul dintre fibrele sintetice si bumbac) si regleaza numarul de cicluri de rotatie si timpul total de rotatie in consecinta.

3D HydroActive+: pregatirea perfecta

Sistemul 3D HydroActive+ injecteaza detergent si apa prin duze adanc in tambur, inmuind egal hainele pentru a incepe indepartarea murdarie cat mai repede posibil. Acest lucru initiaza mai repede procesul de spalare si permite o spalare si o clatire mai bune la fiecare ciclu.

Selectare intuitiva

Accesati fiecare functie si program cu ajutorul unui ecran de tip LED albastru, elegant si usor de folosit. Pe langa faptul ca navigarea este simpla si intuitiva, ecranul va si informeaza pe parcursul ciclului de spalare cu privire la timpul ramas, temperatura si viteza de rotatie.

Bland, puternic si unic

Tamburul Sazanami cu forma unica constituie inca un mod prin care Panasonic are grija de hainele tale in timpul ciclului de spalare. Canalele pentru apa adancite permite utilizarea unui numar mai mic de orificii si proeminente pe suprafata tamburului, in timp ce forma acestora previne agatarea hainelor. Designul tamburului Sazanami asigura si o scurgere mai eficienta a apei pentru performante superioare ale uscarii prin centrifugare.

Forma eleganta

Designul exterior modern si elegant se va integra perfect in orice bucatarie sau baie, in timp ce ecranul de tip LED albastru, mare si usor de utilizat prin control tactil permite navigarea simpla si rapida. Totul este proiectat pentru a arata excelent si pentru a spala rufele cu un efort mai mic decat oricand.

Functionare silentioasa

Designul Panasonic Silent Arch de pe ambele laturi ale carcasei masinii de spalat absoarbe eficient sunetele si vibratiile care apar in mod natural in timpul ciclului de spalare, pastrand zgomotul neplacut la un nivel incredibil de scazut.



Pentru ca masina de spalat nu trebuie sa afecteze stilul tau de viata!

 

 

Specificatii tehnice masina de spalat
Culoare corp masina de spalat alb
Culoare inel argintiu
Capacitate incarcare, kg 8
Capacitate tambur, l 66
Viteza rotatie, rpm 1400
Clasa energetica masina de spalat A+++
Numar programe masina de spalat 15
Senzor spuma da
Senzor auto-incarcare Perfect Sense
Senzor inclinare da
Selectare viteza de rotatie da (1400, 1200, 1000, 800, 500)
Selectare temperatura apa da ( rece, 20/30/40/50/60/70/80/90 grade C)
Pornire intarziata da (24h)
Numar duze dus 3 duze - 3D HydroActive+
Tehnologie spalare -
Design tambur Sazanami drum
Display masina de spalat Blue LED/ Touch
Control masina de splat Vector Inverter
Motor DC synchronized brushless
Pompa de circulare a apei da
Power Steam da
Indicator timp ramas da
Auto Power Off da
Blocare Acces Copii da
Protectie impotriva scurgerilor de apa da
Alarma sonora la sfarsitul ciclului da
Nivel de zgomot spalare/centrifugare, dB 53/74
Consum apa, l/an 9750
Consum de energie masina de spalat, kWh 117
Dimensiuni masina de spalat (IxlxA) 840x596x635
Greutate masina de spalat, kg 74
Senzor acceleratie 3D -
Consum de energie: Off-mode /On-mode <0.2/<0.2
NOTA Consum de energie este calculat pentru 220 de cicluri standard de spalare pentru programe bumbac la 60° C si 40° C la sarcina maxima si partiala in mod consum redus de putere. Consumul real de energie va depinde de modul de utilizare.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.