Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE, QuickDrive, AddWash, Eco Bubble, Auto Dosing, Motor Digital Inverter, 10kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Samsung WW10M86INOA/LE, QuickDrive, AddWash, Eco Bubble, Auto Dosing, Motor Digital Inverter, 10kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Alb de la Samsung


Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.



* Testat pe WW8800M, comparativ cu Samsung WW8500K. Înjumătățește timpul de spălare în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat) și eCotton, cu o performanță de spălare de ±2%. Vă ajută să economisiți cu 20% mai multă energie în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii de spălat) și Super Speed (40℃, încărcare de 5 kg), conform datelor furnizate de Intertek.** Reduce cu 50% timpul aferent programului, protejând în același timp țesăturile, conform verificărilor realizate de Hohenstein*** Durabilitate confirmată de Rostest **** Durabilitate de 10 ani certificată de SLG.
   
   

Înjumătățește timpul de spălare*
Spală complet în jumătate de timp. Pentru că ai și alte lucruri de făcut.

QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar utilizarea de energie electrică cu 20%, fără a compromite performanța de curățare. Tamburul unic Q-Drum™ are partea din spate mobilă, aceasta acționează ca un pulsator, mișcând apa în direcții diferite față de mișcarea normală a tamburului, asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor* Spălarea este rapidă, puternică și delicată.*

   
   

Adăugați orice articol, oricând
Puteți pur și simplu să adăugați orice articol în timpul spălării


Ați uitat să puneți la spălat o cămașă? Ușa Add Wash™ vă permite să adăugați rapid și ușor articolele de îmbrăcăminte uitate*, după ce ciclul de spălare a început deja**. De asemenea, puteți introduce cu ușurință și hainele spălate manual, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați.

   
   

Samsung Q-rator*
Recomandări


Funcția "Recomandări", expertul dvs. în spălarea rufelor, vă poate recomanda ciclul optim de spălare pentru fiecare tip încărcare**.



* Disponibil pe dispozitivele Android și iPhone. Este necesară o conexiune Wi-Fi.** Nu se acceptă nicio responsabilitate pentru daunele cauzate de informațiile incorecte specificate de utilizator.*** Recomandarea privind ciclul de spălare are la bază numai durata spălării, așadar este posibil să nu fie adecvată pentru toate materialele sau nivelurile de murdărie.
   
   

Samsung Q-rator*
Planificator


Opțiunea "Planificator" vă permite să gestionați ora la care ia sfârșit spălarea, pentru a vă optimiza programul zilnic***.



 
   
   

Samsung Q-rator*
Asistent


Funcția "Asistent" identifică și oferă soluții pentru eventualele probleme apărute în timpul ciclului de spălare.

   
   

Evacuare automată rapidă
Autocurățare optimă, cu control automatizat


Auto Optimal Wash folosește 4 senzori, pentru a optimiza rezultatele spălării, fără niciun efort suplimentar**. Detectând greutatea rufelor din mașina de spălat și nivelul de murdărie*, optimizează cantitatea de apă și detergent, precum și timpul de clătire. †Dozatorul automat† este mai ușor de realimentat, chiar și dacă utilizați detergenți cu grad ridicat de vâscozitate.



* Numărul cererii de brevet: US13/867577, EP13164787.7** Opțiunea Auto Optimal Wash poate stoca detergent pentru 16 cicluri de spălat, suficient pentru o lună, dacă se efectuează 4 cicluri săptămânale/încărcare de 5 kg/nivel normal de murdărie.** Rezultatele efective pot diferi, în funcție de utilizarea individuală.
   
   

Spălare super rapidă
Curățare puternică, în doar 39 de minute*


Funcția Super Speed reduce timpul alocat spălării cu 34%, la doar 39 de minute*. QuickDrive™ vă ajută să economisiți timp, deplasând dinamic rufele, iar tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică. Timpul de clătire este, de asemenea, diminuat, cu ajutorul tehnologiei Speed Spray și „Swirl+ Drum”**, precum și prin accelerarea vitezei de centrifugare.



*Testat pe WW8800M, comparativ cu Samsung WW8500K în modul Super Speed (40℃, încărcare de 5 kg), conform datelor furnizate de Intertek.** Testat pe †Swirl+ Drum†, comparativ cu modelul de tambur Samsung Swirl, conform datelor interne de testare.
   
   

Curățare puternică
Spumă din belșug, curățare uimitoare


Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică, chiar și la temperaturi reduse*. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria, protejând în același timp culoarea și textura hainelor și ajutându-vă să economisiți energie**.



* Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcare de 4 kg/spălare Super Eco cu apă rece (WF80F5E5U4W), comparativ cu modul Bumbac la 40°C, fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.** În conformitate cu Raportul de testare a performanței în laborator, realizat de Springboard Engineering pe benzi EMPA, comparându-se o soluție normală de detergent cu tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.
   
   

Îndepărtare intensă a petelor
Înmuiere specializată, cu ajutorul bulelor


Printr-o simplă atingere de buton, funcția Bubble Soak vă ajută să îndepărtați numeroase tipuri de pete persistente. Hainele sunt înmuiate în întregime în bule active, așadar orice urme de murdărie și pete vor fi desprinse și îndepărtate mult mai eficient*.



* Teste realizate în conformitate cu IEC 60456, ediția a 5-a/încărcare de 8 kg/spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) comparativ cu modul Bumbac la 40/60°C, Sintetic la 60°C și Denim la 40°C, fără Bubble Soak (WF0702WKU).
   
   

Mașina de spălat va avea în permanență un miros proaspăt
Mașina dumneavoastra de spălat va avea în permanență un miros proaspăt - chiar și garniturile!


Eco Drum Clean + curăță interiorul mașinii de spălat și elimină 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute*, fără a folosi substanțe chimice agresive. Forța de fricțiune a jetului puternic de apă, combinată cu centrifugarea rapidă, îndepărtează 99% din murdăria* de pe garnitura de cauciuc a ușii. Vă înștiințează chiar și în momentul în care este necesară curățarea.



*Testat pe WW8800M. Programul Eco Drum Clean+ elimină 99,9% dintre bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute în interiorul mașinii de spălat și elimină 99% din murdăria de pe garnitura de cauciuc, conform datelor obținute în urma testelor Intertek. ** Afișează o notificare la fiecare 40 de cicluri.
   
   

Funcționare silențioasă, puternică și durabilă

Tehnologia cu invertor digital folosește magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică și, în același timp, consumă mai puțină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor, asigură o durabilitate* excepțională, susținută de o garanție de 10 ani.



* Certificarea de durabilitate de 20 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).
   
   

Spălare silențioasă
Spălare silențioasă, oriunde și oricând


Tehnologia VRT-M reduce zgomotul și vibrațiile din timpul spălării*. Sistemul cu senzor de vibrații tridimensional ține în echilibru tamburul, prin rotirea a 14 bile din inox în direcția inversă celei în care se învârt rufele dvs. Chiar și atunci când acestea se învârt lent, magneții puternici ajută la prevenirea celor mai mici vibrații și zgomote.



* Comparativ cu o mașină de spălat convențională Samsung, fără VRT-M.
   
   

Performanță îndelungată
Performanță de încălzire mai îndelungată


Rezistența Ceramic Heater + are un nou tip de strat protector antiaderent, care reduce depunerile de calcar, comparativ cu încălzitoarele ceramice convenționale*. Designul său brevetat** asigură un nivel mai redus al depunerilor de calcar, care perturbă conductivitatea termică, așadar încălzitorul își păstrează performanța mai mult timp și este mai durabil



* Testat pe Ceramic Heater +, comparativ cu încălzitorul convențional original Samsung al WF60F4E0N0W/ET, în baza testării independente a variației greutății în apă dură.** Numărul cererii de brevet: 10-2012-0029920 în Coreea, China, Europa și SUA.
   
   

Lumină de ambianță
Un plus de lumină și de confort


Lumina interioară din tambur vă permite să vedeți exact ce anume se află înăuntru și să vă asigurați că ați scos toate articolele din mașina de spălat. Luminează puternic rufele, precum și restul tamburului, astfel încât să puteți verifica rapid și sigur conținutul acestuia.



EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 119 kWh
Consum mediu anual de apa 11000 l
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica centrifugare Clasa A

DIMENSIUNI

Adancime 69 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 83 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie 6 membri 5 membri 7 membri
Capacitate de incarcare 10 Kg
Viteza maxima centrifugare 1600 rpm
Nivel zgomot centrifugare 72 dB
Nivel zgomot spalare 49 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital Touch screen
Culoare Alb

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii EcoBubble AddWash Bubble Soak Abur
Functii de siguranta Semnalizare eroare Blocare de siguranta Autodiagnosticare Blocare acces interfata Semnalizare finalizare program
Tehnologii Smart Check QuickDrive™ VRT

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Rufe delicate Lana Bumbac Stoarcere + Evacuare Culori inchise Spalare rapida Sintetice Clatire + stoarcere Lenjerie de pat Spalare super eco E Cotton Super Speed Spalare optima automata Eco Drum Clean+ Hygiene Steam
Numar programe spalare 14
Durata program rapid 15 min
Dispensere Balsam Detergent
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1600
    • Capacitate de incarcare (kg)
      10
    • Numar de programe
      14
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.