Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80R421HFX/LE, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, 12 programe, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80R421HFX/LE, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, 12 programe, Argintiu de la Samsung

Masina de spalat Samsung WW80R421HFX/LE, 8kg, 1200 rpm, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, 12 programe, Clasa A+++, Argintiu
 
Eco Bubble
Economiseste bani si protejeaza-ti hainele. Tehnologia Eco Bubble asigura o curatare puternica, dar delicata, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul este transformat in bule, astfel incat acesta va patrunde rapid in tesaturi si va elimina cu usurinta murdaria, protejand in acelasi timp culoarea si textura hainelor, ajutandu-va sa economisiti energie.
 
 
Sertarul StayClean
Uita de grija curatarii sertarului pentru detergent! Sertarul StayClean asigura o clatire mai eficienta a detergentului cu un sistem special de evacuare a apei. Deci, exista mai putine reziduuri inestetice de detergent, iar tava ramane mai curata si mai igienica.
 
Hygiene Steam
Ofera hainelor tale o curatare profunda si igienica, cu ajutorul aburilor. Un ciclu puternic de igienizare cu aburi elibereaza vapori de apa din partea inferioara a tamburului. Acest procedeu indeparteaza murdaria persistenta si 99.9% dintre bacterii si alergeni.
 
 
Tehnologie Digital Inverter
Bucura-te de o mai mare eficienta energetica, de zgomot redus si de performanta de durata. Tehnologia Digital Inverter foloseste magneti puternici, pentru o functionare mai silentioasa si mai puternica si, in acelasi timp, consuma mai putina energie decat un motor universal, asigurand o durabilitate remarcabila.
 
 
Super Rinse+
Bucura-te de o performanta de clatire atunci cand speli rufele. Optiunea Super Rinse+ foloseste mai multa apa si o centrifugare puternica pentru a asigura o clatire superioara fara reziduuri de detergent. Asadar, acestea sunt mai curate si mai sigure la purtat si mai delicate cu pielea ta.
 
 
Pastreaza masina de spalat curata
Mentine interiorul masinii de spalat curat si igienizat. Eco Drum Clean indeparteaza din tambur murdaria si bacteriile care cauzeaza mirosuri neplacute. Nu ai nevoie de detergenti abrazivi sau scumpi, deoarece utilizeaza o combinatie de inmuiere, vibrare si centrifugare la viteza inalta. De asemenea, te anunta cand este necesara curatarea.
 
Spuma din belsug pentru a inlatura petele dificile.
Cu o singura atingere de buton, functia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Aceasta adauga o faza suplimentara la ciclul de spalare normala, unde bulele de spuma patrund adanc in tesatura, astfel incat petele sunt desprinse si indepartate in mod eficient.
 
Rezistenta ceramica+
Foloseste-ti masina de spalat pentru un timp mult mai indelungat, cu ajutorul rezistentei ceramice +. Designul sau patentat asigura depuneri cu mai putin calcar, astfel incat rezistenta isi mentine performanta pentru mai mult timp. Ceramic Heater +, noul tip de rezistenta ceramica, are in alcatuire un strat protector anti-aderenta care reduce depunerea de calcar in comparatie cu rezistentele conventionale. Asadar, rezistenta isi pastreaza performanta mai mult timp si este mai durabila.
 
 
Protectie impotriva fluctuatiilor de curent
Volt Control protejeaza impotriva oricaror daune electrice care pot fi cauzate de tensiuni instabile. Acesta detecteaza cand tensiunea a crescut prea mult si intrerupe automat sursa de alimentare.
 


EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 157 kWh
Consum mediu anual de apa 8700 l
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica centrifugare Clasa B

DIMENSIUNI

Adancime 45 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 55 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Da
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 8 Kg
Viteza maxima centrifugare 1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare 73 dB
Nivel zgomot spalare 57 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Mecanic Digital
Culoare Inox

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Amanare pornire Bubble Soak Smart Check Sertar StayClean Eco Drum Clean Super Rinse+
Functii de siguranta Protectie supratensiune Blocare acces interfata
Tehnologii Ceramic Heater + Digital Inverter

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Sintetic Lana Lenjerie de pat E Cotton Delicat 15' Quick Wash Hygiene Steam Spalare super eco Clatire+Stoarcere Eco Bubble
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Slim
      Da
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Argintiu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.