Samsung Masina de spalat Blue Crystal WW80H7410EW, Ecobubble, 8 kg, 1400RPM, Clasa A+++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat Blue Crystal WW80H7410EW, Ecobubble, 8 kg, 1400RPM, Clasa A+++ de la Samsung

Spalati la rece si economisiti energie

Revolutionati spalarea rufelor cu masina de spalat Samsung cu Eco Bubble. Aceasta va permite sa spalati la fel de eficient in apa rece ca si in cea calda. Iar usa mare de pe intreaga latime, de culoarea cristalului albastru, cu balamaua metalica dubla care deschide usa mai larg, usureaza semnificativ incarcarea si descarcarea rufelor

Usa mare de culoarea cristalului albastru

Se deschide mai larg. Se descarca mai usor.
O masina de spalat prevazuta cu o usa pe intreaga latime, cu o balama metalica dubla care o deschide mai larg, pentru ca rufele sa se incarce si sa se descarce mult mai usor. Cadrul minim ofera posibilitatea asortarii perfecte cu spatii destinate unui stil de viata modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseste refractia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.

Eco Bubble

Spalati la rece. Economisiti energie.

Masina de spalat Samsung va ajuta sa economisiti o cantitate uriasa de energie spaland incarcaturi mari la temperaturi scazute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble. Inainte de inceperea ciclului normal, generatorul unic de bule intra in functiune. Acesta utilizeaza aerul si apa pentru a genera bule care dizolva si activeaza detergentul, pentru ca acesta sa patrunda rapid in toate fibrele tesaturii si sa elimine murdaria si petele cu usurinta, spaland la fel de eficient in apa rece (15°C) ca si in cea calda cu programul Spalare super Eco.

*Testat in conformitate cu IEC 60456-2010 / Incarcare la spalare 4 kg / Spalare la rece
super Eco (WF80F5E5U4W) comparativ cu programul Bumbac 40°C fara Eco Bubble
(WF0702WKU). Rezultatele individuale pot fi diferite.

Mod preferat

Silentios, rapid, eficient? Alegerea va apartine.

Cu Spalare Eco, Spalare rapida sau Spalare silentioasa, puteti alege optiunea care corespunde cel mai bine necesitatilor dvs. Daca doriti sa reduceti facturile la energie si sa fiti prietenos cu mediul, alegeti optiunea Spalare Eco. Daca va grabiti sa spalati rufele, Spalare Rapida va rezolva problema. Daca doarme copilul sau aveti nevoie de putina liniste, alegeti optiunea Spalare Silentioasa. Acum, modul de spalare ales se potriveste personalitatii si starii dvs.

VRT plus

Mai putin zgomot si vibratii reduse

Masina de spalat WW8000 de la Samsung cu tehnologia avansata VRT Plus reduce zgomotul si vibratiile din timpul spalarii. Sistemul tridimensional cu senzor de vibratii oferit de tehnologia VRT Plus mentine tamburul perfect echilibrat, reducand la minimum zgomotul si vibratiile.

Spalare eficienta in profunzime

Noul program de Indepartarea petelor Stain Away al masinii de spalat Samsung este un ciclu cu setari preprogramate. Datorita tehnologiei Eco BubbleTM, bulele patrund in profunzime in fibrele tesaturii si desprind petele de pe acestea. Apoi, prin intermediul fortei de frecare din stadiul de spalare, diverse pete precum cele de sange, cacao, grasime, fulgi de ovaz, ceai, vin, rosii, mina de creion, ruj de buze si iarba sunt inlaturate eficient

Motor cu Digital Inverter

Functioneaza inteligent. Isi mentine tineretea.

Motorul cu Digital Inverter al masinii de spalat Samsung ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si o performanta de lunga durata. Acesta utilizeaza magneti puternici pentru o functionare mai silentioasa si mai puternica, dar consuma mai putina energie decat un motor universal. Prin eliminarea periilor care creeaza frecare si uzura si utilizand componente de inalta calitate si o tehnologie mecanica remarcabila, acest motor furnizeaza o durabilitate excelenta, sustinuta de garantia de 10 ani care asigura o durata de viata lunga a masinii de spalat.

Smart Check

Depanare usoara

Noua masina de spalat de la Samsung include sistemul Smart Check, pentru
monitorizarea automata a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza problemele in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare, prin intermediul unei aplicatii pe smartphone. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a tehnicienilor - precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare.

Eco Drum Clean

Functia Eco Drum Clean mentine tamburul, diafragma si hubloul curate si igienice, utilizand apa fierbinte la un ciclu de rotire de mare viteza. Asadar, este prietenoasa cu mediul si economiseste banii pentru detergent.

Capacitate spalare


Capacitate spalare (kg)8 kg


Design


Culoare corp Alb
Usa Cristal albastru
Afisaj panou Invelis metalic (G.LED)

Performanta


Clasa de eficienta energetica A+++
Consum de energie (anual) 136 kWh / an
Consum de apa (anual) 8.400 L / an
Eficienta rotire A
Nivel de zgomot (spalare) 52 dB
Nivel de zgomot (rotire) 74 dB

Caracteristici


Viteza rotire 1.400 rpm
Tehnologie cu bule Da
Motor Motor cu Digital Inverter
VRT Nu
Mod preferinta Da
Lumina in interiorul tamburului Da
Ultima memorie Da
Verificare smart Da
Futun apa Nu
Senzor scurgere Nu
Functia de siguranta "Child Lock" Da
Final intarziat Da
Tip tambur Tambur cu curent turbionar

Ciclu


Baby Care Da
Lenjerie de pat Da
Bumbac Da
Spalare zilnica Da
Imbracaminte de culoare inchisa Da
Rufe delicate Da
Curatare tambur eco Da
Ingrijire exterior Da
Spalare rapida Da
Clatire + rotire Da
Pete Da
Spalare super eco Da
Sintetice Da
Lana Da
Ciclu suplimentar e Bumbac
Lista optiuni: Prespalare, Spalare intensa, Inmuiere, Calcare usoara

Specificatii fizice


Dimensiuni nete (L x I x A) 600 x 850 x 600 mm
Greutate neta 71 kg
Dimensiuni brute (L x I x A) 665 x 890 x 735 mm
Greutate bruta 73 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.