Samsung Masina de spalat rufe Blue Crystal WW90H7410EW, Eco Bubble, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++(-30%)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Blue Crystal WW90H7410EW, Eco Bubble, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++(-30%) de la Samsung

Mai putin spatiu, mai putina risipa

Capacitatea extrem de practica de incarcare, de 12 kg, inseamna ca puteti curata toate rufele dintr-o singura spalare. Usa pe intreaga latime si balamaua metalica dubla, care deschide usa mai larg, usureaza semnificativ incarcarea si descarcarea rufelor.

 

 

Se deschide mai larg, se descarca mai usor

O masina de spalat prevazuta cu o usa pe intreaga latime, cu o balama metalica dubla care o deschide mai larg, pentru ca rufele sa se incarce si sa se descarce mult mai usor. Cadrul minim ofera posibilitatea asortarii perfecte cu spatii destinate unui stil de viata modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseste refractia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.

 

 

 

 

Capacitate mare, mai putin timp pentru spalarea rufelor

Capacitatea de incarcare extraordinara a masinii de spalat Samsung WW8000, de 12 kg, permite spalarea unor cantitati uriase de rufe intr-o singura incarcatura.Daca petreceti mai putin timp cu treburile casnice, va puteti bucura de acest pretios timp suplimentar numai pentru dvs.

 
 

Spalati la rece, economisiti energie

Masina de spalat Samsung va ajuta sa economisiti o cantitate uriasa de energie spaland incarcaturi mari la temperature scazute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Inainte de inceperea ciclului normal, generatorul unic de bule intra in functiune. Acesta utilizeaza aerul si apa pentru a genera bule care dizolva si activeaza detergentul, pentru ca acesta sa patrunda rapid in toate fibrele tesaturii si sa elimine murdaria si petele cu usurinta, spaland la fel de eficient in apa rece (15°C) ca si in cea calda cu programul Spalare super Eco.

 

Silentios, rapid, eficient? Alegerea va apartine

Cu Spalare Eco, Spalare rapida sau Spalare silentioasa, puteti alege optiunea care corespunde cel mai bine necesitatilor dvs. Daca doriti sa reduceti facturile la energie si sa fiti prietenos cu mediul, alegeti optiunea Spalare Eco. Daca va grabiti sa spalati rufele, Spalare Rapida va rezolva problema. Daca doarme copilul sau aveti nevoie de putina liniste, alegeti optiunea Spalare Silentioasa. Acum, modul de spalare ales se potriveste personalitatii si starii dvs.

 

 

 

Mai putin zgomot si vibratii reduse

Masina de spalat WW8000 de la Samsung cu tehnologia avansata VRT Plus™ reduce zgomotul si vibratiile din timpul spalarii. Sistemul tridimensional cu senzor de vibratii oferit de tehnologia VRT Plus™ mentine tamburul perfect echilibrat, reducand la minimum zgomotul si vibratiile.

 

Curatare la nivel de expert

Cele 6 cicluri speciale ale masinii de spalat Samsung sunt programe de spalare concepute special pentru eliminarea diferitelor tipuri de murdarie si pete greu de curatat, fara niciun fel de cunostinte de specialitate sau setari complicate. Astfel, cand hainele dvs. Trebuie curatate la un nivel care il depaseste pe cel „normal”, este suficient sa selectati ciclul special corespunzator. De exemplu, optiunea „Gradinarit” va regla setarile  pentru curatarea unor pete precum cele de iarba si noroi, iar ciclul „Gatit si cina” va actiona asupra semnelor neplacute lasate de alimente si grasime,
care apar in mod inevitabil cand aveti treaba in bucatarie. Celelalte cicluri special includ „Ingrijire igienica”, „Sporturi active”, „Copii activi” si „Pentru lucru si de zi cu zi”, pentru ca, indiferent de ce vi se intampla, sa aratati mereu bine!

 

Functioneaza inteligent, isi mentine tineretea.

Motorul cu Digital Inverter al masinii de spalat Samsung ofera o eficienta energetica superioara, zgomot minim si o performanta de lunga durata. Acesta utilizeaza magneti puternici pentru o functionare mai silentioasa si mai puternica, dar consuma mai putina energie decat un motor universal. Prin eliminarea periilor care creeaza frecare si uzura si utilizand componente de inalta calitate si o tehnologie mecanica remarcabila, acest motor furnizeaza o durabilitate excelenta, sustinuta de garantia de 10 ani care asigura o durata de viata lunga a masinii de spalat

 

 

Depanare usoara

Noua masina de spalat de la Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automata a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza problemele in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare, prin intermediul unei aplicatii pe smartphone. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a tehnicienilor – precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare.

 

 

Eco Drum Clean

Functia Eco Drum Clean mentine tamburul,diafragma si hubloul curate si igienice, utilizand apa fierbinte la un ciclu de rotire de mare viteza. Asadar, este prietenoasa cu mediul si economiseste banii pentru detergent.

Capacitate


Capacitate spalare (kg) 9 kg

Design


Culoare Alb
Usa Albastru cristal
Panel Display Invelis metalic (G.LED)

Performanta


Clasa eficienta energetica A+++ (-30%)
Consum energie (anual) 151 kWh
Cosnum apa (anual) 9,400 L
Spin Efficiency A
Noise Level (Wash) 52 dB
Noise Level (Spin) 74 dB

Caracteristici


Spin Speed 1.400 rpm
Bubble technology Da
Motor Motor cu Digital Inverter
VRT Nu
Prefer Mode Da
Interior Drum Light Da
Last Memory Da
Smart Check Da
Aqua Hose Nu
Leakage Sensor Nu
Ceramic Heater Da
Child Lock Da
Delay End Da
Drum type Tambur cu curent turbionar

Programe


Baby Care Da
Bedding Da
Cotton Da
Daily Wash Da
Dark Garment Da
Delicates Da
Eco Drum Clean Da
Outdoor Care Da
Quick Wash Da
Rinse + Spin Da
Stain Away Da
Super Eco Wash Da
Synthetics Da
Wool Da
Additional Cycle E Bumbac
Option List Prespalare, Spalare intensa, Inmuiere, Calcare usoara

Specificatii fizice


Dimensiuni net (WxHxD) 600 x 850 x 600 mm
Greutate net 73 kg
Dimensiuni brut (WxHxD) 665 x 890 x 735 mm
Greutate brut 75 kg

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.