Samsung Masina de spalat rufe WF80F5E2U2W, Eco Bubble, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++,Slim, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe WF80F5E2U2W, Eco Bubble, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++,Slim, Alb de la Samsung

Masina de spalat rufe WF80F5E2U2W, Eco Bubble, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++,Slim, Alb

Spalati la rece, economisiti energie - O revolutie in domeniul spalatului


Acum puteti spala la fel de eficient cu apa rece ca si cu apa calda - masina de spalat Samsung cu tehnologie Eco Bubble™. Economiseste energie cu fiecare incarcatura si reprezinta o revolutie in domeniul spalatului. Spalati la rece. Economisiti energie.

Cum functioneaza sistemul Eco Bubble™?

Tehnologia revolutionara Eco Bubble™ de la Samsung amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, generand bule de spuma care patrund in tesaturi mai rapid decat detergentul concentrat. Spalati rufele la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, economisind energie.

Permiteti Smart Check sa diagnosticheze si sa depaneze problemele in locul dvs.


Imaginati-va cum e sa nu trebuiasca sa sunati un depanator atunci cand apare o problema, deoarece masina de spalat v-a anuntat deja si v-a oferit solutia. Noua masina de spalat Samsung include tehnologia inovatoare Smart Check. Smart Check detecteaza si diagnosticheaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de depanare, utilizand un smartphone cu scanare LED. Nici macar nu trebuie sa consultati manualul pentru utilizatori; puteti corecta problema inainte sa devina o adevarata bataie de cap.

Inlaturati petele si pasii suplimentari


Exista multe moduri de a va murdari hainele. Si o solutie unica pentru a le curata. Stain Away utilizeaza tehnologia Eco Bubble™ pentru a curata hainele in profunzime, cu blandete si eficienta. Eliminati cele mai obisnuite pete, cum sunt cele de vin, rosii, sange, ciocolata si iarba, precum si cele mai putin obisnuite.

Memo Ultimul Program


Daca spalati mai multe incarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai aveti nevoie sa reprogramati ciclul de fiecare data. Functia Memo Ultimul Program stocheaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita. Este suficient sa apasati pe pornire si sa spalati o noua incarcatura. Timpul economisit se va acumula rapid.

Diamond Drum


Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora. Obtineti o tratare atenta a tesaturilor cu rezultate de curatare in profunzime.

Eco Drum Clean


Spalati tamburul la fel de usor ca si hainele dvs., rotind cadranul la functia Eco Drum Clean. Ciclul de curatare ecologica va inlatura resturile de detergent si acumularile de murdarie, fara substante chimice dure. Nu sunteti sigur cand trebuie curatata vana? O alarma se declanseaza dupa 40 de spalari pentru a va atrage atentia.

Spalare rapida

Chiar cand sunteti super ocupat, puteti totusi sa va faceti timp pentru spalarea rufelor cu programul de Spalare rapida. Este suficient sa apasati pe butonul 15' Spalare rapida si sa spalati o incarcatura completa in 15 minute. Modificati setarea temporizatorului in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul dvs.

Ceramic Heater Plus


Ceramic Heater Plus are un strat special anti-calcar ce reduce acumularile de calcar datorate apei dure. Prin urmare, functioneaza mult mai eficient, imbunatatind durabilitatea sistemului de incalzire.

Durabila si mai putin zgomotoasa

Motorul cu invertor digital are un design inovator fara perie si utilizeaza magneti pentru a face tamburul sa se roteasca. Cu noul motor, exista mai putina frecare, ceea ce inseamna mai putin zgomot si mai putine vibratii. Frecarea redusa micsoreaza uzura pieselor masinii, asa ca durabilitatea sa este garantata cu o garantie pe 10 ani.

Adaugati eleganta decorului locuintei dvs.

Infrumusetati decorul locuintei dvs. cu designul inovator al masinii dumneavoastra de spalat. in locul unui aspect banal, fatada masinii de spalat Samsung este usor curbata, pentru o estetica mai atragatoare. Aceasta incorporeaza tehnologia Touch of Color™ de la Samsung, care adauga o transparenta profunda si eleganta in designul controlului principal rotativ (JOG DIAL) si al butoanelor. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul prietenos de culoarea albastra cu butoane controlate prin atingere (Touch Control).

* in functie de modele, este posibil ca specificatiile designului sa difere.

Caracteristici generale

Tip produs: Incarcare frontala

Tip incarcare: Frontala

Tip afisaj: LED

Viteza de centrifugare (rpm): 1200

Capacitate de incarcare (kg): 8

Clasa de eficienta energetica: A+++

 
Programe

Program rapid (min): 15

Program extra-clatire: Da

Program prespalare: Da

Programe:

Daily Wash
Super Eco Wash
Outdoor
Anti pete
Baby care
Centrifugare
Clatire + Centrifugare
Inmuiere

Program bumbac: Da

Program lana: Da

Program sintetice: Da

Program spalare manuala: Da

 
Functii si siguranta

Functii speciale: Eco Bubble

Selector centrifugare: Da

Filtru auto-curatare: Da

Fuzzy Logic: Da

Autodiagnosticare: Da

Control supraincalzire: Da

Sistem detectare spuma: Da

Sistem siguranta impotriva copiilor: Da

Altele:

Motor Digital Inverter
Rezistenta Ceramica

 
Detalii tehnice

Consum mediu anual de apa (l): 10500

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 74

Nivel de zgomot la spalare dB(A): 53

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 55

Culoare: Alb

Greutate (Kg): 61

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.