Samsung Masina de spalat WF80F5E5W4X

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat WF80F5E5W4X de la Samsung

 

Cum functioneaza sistemul Eco Bubble?

Tehnologia revolutionara Eco Bubble de la Samsung amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, generand bule de spuma care patrund in tesaturi mai rapid decat detergentul concentrat. Spalati rufele la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, economisind energie.

 

Lasati Diagnosticarea inteligenta sa va informeze despre problemele masinii si sa va ajute in remedierea lor


Imaginati-va ca nu mai este necesar sa chemati un reparator de cate ori aveti o problema, pentru ca masina de spalat v-a anuntat prima solutia. Noua masina de spalat Samsung este echipata cu functia inovatoare Diagnosticare inteligenta care detecteaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Puteti oricand consulta si manualul de utilizare, dar Samsung va pune la dispozitie aceasta solutie pentru a putea corecta problema inainte de a deveni suparatoare.

 

Adaugati eleganta decorului locuintei dvs.


Infrumusetati decorul locuintei dvs. cu designul Crystal Gloss. In locul unui aspect banal, fatada masinii de spalat este usor curbata, pentru o estetica mai atragatoare. Aceasta incorporeaza tehnologia Touch of Color de la Samsung, care adauga o transparenta profunda si eleganta pe marginea usii, in designul controlului principal rotativ (JOG DIAL) si al butoanelor.. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul prietenos de culoarea albastra cu butoane controlate prin atingere (Touch Control). * In functie de modele, este posibil ca specificatiile designului sa difere.

 

Eliminati petele fara pasi suplimentari


Exista multe modalitati de a va murdari hainele. Si doar o modalitate de a le curata oferita de Samsung. Functia de indepartare a petelor utilizeaza tehnologia Eco Bubble pentru o curatare profunda, delicata si eficienta a hainelor. Indeparteaza cele mai comune pete, precum cele de vin, de rosii, de sange, de ciocolata si de iarba, precum si pe cele mai putin obisnuite. Printr-un ciclu extra de spalare cu bule si folosind potentialul crescut al detergentului prin procesul de dizolvare si transformare in spuma, Samsung va asigura rezultate excelente fara efort si consum suplimentar.

 

Memo Ultimul Program


Daca spalati mai multe incarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai aveti nevoie sa reprogramati ciclul de fiecare data. Functia Memo Ultimul Program stocheaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita. Este suficient sa apasati pe pornire si sa spalati o noua incarcatura. Timpul economisit se va acumula rapid.

 

Spalare rapida


Chiar cand sunteti super ocupat, puteti totusi sa va faceti timp pentru spalarea rufelor cu programul de Spalare rapida. Este suficient sa apasati pe butonul 15’ Spalare rapida si sa spalati o incarcatura completa in 15 minute. Modificati setarea temporizatorului, in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul dvs.

 

Diamond Drum


Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora. Obtineti o tratare atenta a tesaturilor cu rezultate de curatare in profunzime.

CARACTERISTICI GENERALE


Tip produs Incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1400
Capacitate de incarcare (kg) 8
Clasa de eficienta energetica A+++


PROGRAME


Numar programe 15
Program extra-clatire Da
Program prespalare Da
Programe Quick wash
Intensiv
Inmuiere
Culori inchise
Functie oprire clatire
Curatare tambur
Super Eco
Ingrijire exterior
Anti pete
Baby Care
Centrifugare
Clatire + Centrifugare
Program bumbac Da
Program Jeans Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program usor de calcat Da
Program spalare manuala Da
Altele Fara sunet


FUNCTII SI SIGURANTA


Functii speciale Eco Bubble
Final intarziat
Setarea temperaturii

Diagnosticare inteligenta
Selector centrifugare Da
Filtru auto-curatare Da
Fuzzy Logic Da
Autodiagnosticare Da
Control supraincalzire Da
Sistem detectare spuma Da
Sistem siguranta impotriva copiilor Da
Altele Incalzitor ceramic
Tambur Diamond
Indicator inchidere hublou
Indicator verificare erori
Indicator de progres
Control Supratensiune


DETALII TEHNICE


Consum mediu anual de apa (l) 10500
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 62
Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 60 x 55
Culoare Inox
Greutate (Kg) 61

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Numar de programe
      15
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Inox

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.