Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80M4A43JW/LE, 1400 rpm, 8 kg spalare, 4.5 kg uscare, Eco Bubble, motor Digital Inverter, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80M4A43JW/LE, 1400 rpm, 8 kg spalare, 4.5 kg uscare, Eco Bubble, motor Digital Inverter, alb de la Samsung

Masina de spalat cu uscator WD80M4A43JW/LE
 
Spalati la rece, economisiti energie

Faceti mari economii de energie* spaland multe haine la temperaturi scazute, folosind tehnologia Eco Bubble™. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece (15°C).



* Testat in conformitate cu IEC 60456-2010/incarcatura de 4 kg/Super Eco Spalare la rece (WF80F5E5U4W) vs. Bumbac 40° fara Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.
Inlaturare intensiva a petelor

Cu o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.*



* Testat in conformitate cu IEC 60456 editia a 5-a/incarcatura de 8 kg/inmuiere cu bule (WF80F5E5U4) vs. Bumbac 40/60°, Sintetic 60° si Denim 40° fara inmuiere cu bule (WF0702WKU).
Sertarul StayClean

Sertarul nou StayClean ramane intodeauna curat, fara reziduuri de detergent, datorita unui sistem de spalare cu apa special.


Spalare eficienta in mai putin de o ora

Noua masina de spalat Samsung poate termina de spalat in doar 59 de minute. Utilizeaza Speed Spray pentru a clati mai eficient hainele si accelereaza ciclul de stoarcere pentru a termina de spalat in doar 59 de minute.



* Bazat pe Super Speed, cu setarile implicite, pentru o incarcatura de 5 kg.
Design elegant

Usile transparente de culoarea cristalelor transparente va ofera un aspect elegant si placut care se potriveste perfect in casa dvs.

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Capacitate de uscare (kg)
      4.5
    • Numar de programe
      14
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.