Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Tesla WL71290M, 7.5 kg, 1200 rpm, 16 programe, Sistem siguranță copii, Display LED, A+++, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Tesla WL71290M, 7.5 kg, 1200 rpm, 16 programe, Sistem siguranță copii, Display LED, A+++, Alb de la TESLA

Masina de spalat rufe Tesla WF71260M, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb
   
   
CLATIRE EXTRA
Cu functia noastra de clatire suplimentara, veti uita de reziduurile de detergent de pe haine. Acesta asigura cele mai bune rezultate de curatare prin repetarea procesului de clatire - util pentru copii si persoanele cu piele sensibila.
   
SPALARE ZILNICA 15'
Acest ciclu scurt este ideal pentru cantitati mici de haine usor murdare, economisindu-va atat timp, cat si bani, spaland si clatind in doar 15 minute.
   
   
CHILD LOCK
Cautati o modalitate de a preveni utilizarea intentionata sau neintentionata a masinii de spalat de catre copiii? Functia Child Lock este o solutie perfecta.
   
PORNIRE INTARZIATA PANA LA 24 DE ORE
Trebuie sa amanati pornirea masinii de spalat? Alegeti o ora care se potriveste nevoilor dvs. - cu pana la 24 de ore inainte.
   
CURATARE CUVA
Aceasta caracteristica sterilizeaza cuva masinii la temperatura de 90 de grade. Pentru rezultate chiar mai bune, introduceti o cantitate adecvata de produs pe baza de clor in cuva.
   
PRESPALARE
Haine prea murdare, cu pete greu de indepartat? Nicio problema daca utilizati functia noastra de prespalare.
   
RAPID 45'
Trebuie sa spalati doar cateva lucruri? Acest ciclu permite spalarea pana la trei camasi in doar 45 de minute.
   
DELICATE
Cu o optiune ajustata special pentru imbracamintea delicata, puteti spala confortabil articole din matase, satin, sintetice si mixte.
   
LANA
Puloverul preferat de lana are nevoie de spalare? Folositi acest program deosebit de delicat, conceput pentru a preveni micsorarea hainelor datorita pauzelor mai lungi in timpul ciclului de spalare.
   
COLORATE
Utilizati aceasta functie pentru a pastra aspectul proaspat al rufelor colorate.
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1100-1200
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Numar de programe
      16
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.