Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 8 kg, 1400 rpm, 6th Sense, FreshCare, 8 programe, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 8 kg, 1400 rpm, 6th Sense, FreshCare, 8 programe, clasa A+++, alb de la Whirlpool

 Tehnologia unica AL SASELEA SIMT ofera:

 Rezultate de spalare excelente.
 Usurinta in folosire exceptionala.
 Economii semnificative ale resurselor.

 AL SASELEA SIMT garanteaza grija perfecta si rezultate perfecte (clasa A la  spalare) pentru toate materialele.

 
Fresh Care


FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de "proaspat spalate".

 

 Economii semnificative ale resurselor: simte, adapteaza si controleaza

 Simte: senzorul detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea  ciclului. Se adapteaza: senzorul adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a  incarcaturii. Controleaza: drept urmare, se adapteaza timpul si energia necesare  spalarii incarcaturii de rufe.

   
Soft Move


Soft Move reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte.Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.

 

 Tehnologie inovatoare Clean+

 Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in  combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta  fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Performante optime chiar si  la o temperatura joasa. Indepartarea superioara chiar si a celor mai dificile pete.  Economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de  bumbac la 60°C si 40°C). Clientii doresc ca etapa de curatare sa dureze mai putin timp,  evitand pre-tratarea pentru hainele cu pete dificile.

 
 

Tehnologia al 6 lea Simt

Senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare.Masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect.

 

 Siguranta pentru copii

 Blocheaza butoanele si butonul rotativ de pe panoul de comanda pentru a preveni  utilizarea accidentala.Ingrijire de top pentru rufele tale delicate din tesaturi fine cu  noua  gama Supreme Care de la Whirlpool.

 

Recomandare la dozare

Extraoptiune ce ajuta la dozarea corecta a detergentului lichid in procesul de spalat. Un puternic accent pe economia de detergent ce se poate realiza pe un an de zile. Costuri mai mici la spalare si poluare redusa a apei.

 

Vibratie imbunatatita. Design special proiectat pentru a reduce zgomotul

Programele ce compun spalarea vor oferi o protectie ridicata a tesaturilor pastrand culoarea fibra si forma hainelor pe o perioada mult mai indelungata. Spalarea la 15 grade este similara cu cea de la 40 iar timpii de rotatie si profilul mecanic al spalarii participa la protectia rufelor mult mai activ.

 

Culors 15°

Bucura-te acum de avantajul spalarii hainelor la doar 15 °C economisind energia utilizata la incalzirea apei, mentinand rezultate bune de spalare.

Caracteristici generale


Tip produs Incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Tip afisaj LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1400
Capacitate de incarcare (kg) 8
Clasa de eficienta energetica A+++
Clasa de eficienta la spalare A


Programe


Program prespalare Da
Programe Mixed & Magic
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program clatire intensiva Da
Program delicate Da
Program spalare manuala Da


Functii si siguranta


Sistem siguranta impotriva copiilor Da
Altele Lungime cablu alimentare: 1.2 m
Motor SenseInverter
Recomandare dozare detergent
Sistem de blocare a tamburului
Tehnologia Al 6lea Simt
Functie anti-incretire a tesaturii


Detalii tehnice


Consum mediu anual de apa (l) 9900
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 53
Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 59.5 x 61
Culoare Alb
Greutate (Kg) 72

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      8
    • Numar de programe
      8
    • Clasa de eficienta energetica
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.