Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+, 14 seturi, 5 programe, Clasa A+, Motor Silent Inverter, 60 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+, 14 seturi, 5 programe, Clasa A+, Motor Silent Inverter, 60 cm de la Arctic

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+, 14 seturi, 5 programe, Clasa A+, Motor Silent Inverter, 60 cm, Gri
 
Masina de spalat vase Arctic DBI64A+ te ajuta sa cureti pana la 14 seturi de vesela si tacamuri intr-un singur ciclu de spalare. Dotata cu Motor Silent Inverter este durabila si silentioasa. Cu ajutorul functiei Rapid+ poti scurta cu pana la 70% ciclul programului de spalare selectat.
 
Capacitate de incarcare 14 seturi

Permite incarcarea a 14 seturi complete de vesela, ideale pentru 14 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale!
 
 
Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!
 
 
Eco 50

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!
 
 
Amanare pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. Masina de spalat Arctic este o alegere potrivita pentru persoanele care sunt mereu in miscare pentru ca ai libertate deplina in alegerea celui mai bun moment pentru spalare. Tu decizi cand incepe programul de curatare!
 
 
Aqua Protect

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta, cu produsele Arctic!
 
 
Rapid +

Functia Rapid+ scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.
 
 
Sistem de uscare cu aer cald

La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit in interiorul masinii. Vasele tale vor fi uscate si gata pentru o noua folosire intr-un timp foarte scurt!
 
 
Motor Silent Inverter

Masina de spalat vase cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor beneficiaza de 10 ani garantie si vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat vase este in functiune!
 
 
Express 30

Curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!
 
 
Intensiv 70˚C

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!
 
 
Incarcare pe jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!
 
 
Buton tableta detergent

Optimizeaza ciclul de spalare pentru a asigura dizolvarea completa a tabletei de detergent. Ai vase perfect curate, cu un consum optim de resurse!
 


CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Tip Complet incorporabila
Capacitate incarcare 14 seturi
Numar programe 5
Trepte temperatura 6
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Economic Intensiv Rapid
Functii Incarcare la jumatate
Pornire programabila 3 h 6 h 9 h

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 48 dB
Consum de apa/ciclu de spalare 11 l

DIMENSIUNI

Inaltime 81.8 cm
Latime 59.8 cm
Adancime 55 cm
Greutate 35.1 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Latime (cm)
      60
    • Numar de programe
      14
    • Tip Incorporare
    • Capacitate seturi
      5

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.