Arctic Masina de spalat vase incorporabila Slim DIS1502, 10 seturi, 5 programe, Clasa E, Sistem dedurizare ape, Aqua Protect, Amanare pornire, 45 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Slim DIS1502, 10 seturi, 5 programe, Clasa E, Sistem dedurizare ape, Aqua Protect, Amanare pornire, 45 cm de la Arctic

Magia gatitului vine cu un pret: vasele murdare de la final. Masina de spalat vase DFS0502 de la Arctic iti infrumuseteaza timpul petrecut in bucatarie si iti ofera programe de spalare si uscare la temperaturi variate, pentru rezultate optime intotdeauna. Poti amana pornirea masinii asa incat spalarea sa se sincronizeze perfect cu programul tau.

Incarcare la jumatate

Odata activata, optiunea optimizeaza ciclul de spalare, chiar si atunci cand masina nu este incarcata complet. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

41_Incarcare_la_jumatate.png (1100×1100)
   

Amanare Pornire

Permite decalarea spalarii vaselor cu 3, 6 sau 9 ore. 

42_Amanare_pornire.png (1100×1100)
   

Intensiv 70

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

45_Intensiv_70.png (1100×1100)

Dotari

AQUA PROTECT 

Intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale. Esti mereu in siguranta cu produsele Arctic!

 

   

SISTEM DEDURIZARE APA 

Sistemul reduce duritatea apei care intra in masina pentru a permite spalarea optima a vaselor. Vasele tale vor fi bine spalate si lucioase, de fiecare data!

 

   

USCARE SUPLIMENTARA 

Obtine performante superioare de uscare a vaselor activand functia “Uscare Suplimentara”. Aceasta functie creste timpul de uscare al vaselor in programul selectat.

 

Programe

ECO 50°C 

Un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Speli vasele economic si eficient!

 

   

MINI 35  

Pentru spalare rapida a vaselor cu grad redus de murdarie alege programul Mini 35. Vase curate si consum redus de apa si energie intr-un timp scurt!

 

   

SPALARE SI USCARE 65°C  

Programul de spalare si uscare 65°C este destinat vaselor cu un grad normal de murdarire fiind recomandat pentru utilizare zilnica. Vase curate si uscate in fiecare zi!

 

   

SPALARE RAPIDA SI USCARE LA 60°C  

Acest program de spalare rapida si uscare la 60°C este recomandat pentru utilizare zilnica, pentru vase cu un grad normal de murdarie. Speli si usuci vasele, intr-un timp foarte scurt!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Standard
Slim Da
Capacitate incarcare 10 seturi
Numar programe 5
Culoare Incorporabil
Tip panou de comanda Mecanic
Stil panou comanda Integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe

Economic

Intensiv

Rapid

Functii

Protectie impotriva inundatiilor

Incarcare la jumatate

Sistem dedurizare apa

Durata program ECO 3.3 h

ENERGIE & PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 49 dB
Consum de energie/100 spalari 76 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare 0.76 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 11.9 l

DIMENSIUNI

Inaltime 81 cm
Latime 55 cm
Adancime 44.8 cm
Greutate 29.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Latime (cm)
      45
    • Numar de programe
      5
    • Capacitate seturi
      10

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.