Beko Masina de spalat vase incorporabila DIS15013, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila DIS15013, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm de la Beko

Masina de spalat vase DIS15013 beneficiaza de functia Fast+ care iti ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite. Mai mult decat atat te vei bucura de motorul ProSmart Inverter care este mult mai eficient energetic decat un motor conventional, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Programul masinii de spalat vase Intensiv 70 este destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata.

Fast+

Functia Fast+ iti ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite. Aceasta creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea acesteia, scazand astfel durata de spalare.

Quick&Clean

Un program unic masinilor de spalat vase Beko, Quick&Clean garanteaza o spalare exceptionala in numai 58 de minute pentru toate tipurile de vase.

Motor ProSmart Inverter

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.

 

 

AquaFlex

Tehnologia AquaFlex ajusteaza presiunea apei in cosul inferior si superior asigurand cele mai bune performante de spalare si uscare pentru toate tipurile de vase, inclusiv a celor din material de plastic.

AutoGlassShield

Aceasta tehnologie protejeaza vasele de sticla impotriva coroziunii, echilibrand nivelul de duritate al apei. Astfel, sistemul prelungeste durata de viata a vaselor de pana la 20 de ori.

SuperRinse

Optiune speciala care adauga un ciclu suplimentar de clatire pentru a obtine stralucirea perfecta.

 

All in 1

Cu ajutorul acestei functii masina de spalat isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

Clean&Shine

Acest program curata si reda stralucirea vaselor in doar 90 de minute, indiferent de nivelul lor de murdarie.

Eco 50°C

Un program care are grija atat de vasele tale cat si de mediul inconjurator. Este programul ideal de spalare a vaselor cu un consum energetic scazut.

Mini 30'

Program special creat pentru vesela si pahare putin murdare. Pentru o incarcare completa, spalarea se realizeaza in 30 de minute, la 35°C, economisind astfel apa, timp si energie.

Intensive 70°C

Este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

TEHNOLOGII INGENIOASE
Motor ProSmart Inverter:  DA
Fast+: DA

GRIJA PENTRU VASE
FUNCTII SPECIALE
SuperRinse: DA
Time delay: DA

PROGRAME 5
All in 1: DA
Clean&Shine: DA
Eco 50°C: DA
Intensive 70°C: DA
Quick&Clean: DA
Mini 30': DA

CONFORT SI FLEXIBILITATE
Cos tacamuri: DA
Capacitate seturi de vase: 10

INDICATORI
Sistem control exces apa: DA
Indicator sare: DA
Indicator clatire suplimentara: DA

PERFORMANTA & SPECIFICATII TEHNICE
Clasa energetica: A+
Clasa eficienta uscare: A
Sistem de uscare: Hot Air Drying

DESIGN
Culoare panou: Negru

INFORMATII TEHNICE
Consum apa/ciclu de spalare(litri): 10
Consum(kW/an): 237
Nivel de zgomot(dB): 49
Numar rafturi sertar superior: 4
Temperaturi de spalare: 35-40-50-60-65-70
Numar pulverizatoare: 3
Tip pulverizator superior: Orificiu
Ajustare balamale/echilibrare usa: DA
Dimensiune neta(lxLxA,cm): 81.8x44.8x55
Slim: DA
Greutate neta(kg): 28.8

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Latime (cm)
      45
    • Numar de programe
      5
    • Tip Incorporare
    • Capacitate seturi
      10

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.